İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tavsiye Veriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün maceracı bir ruh halinde olabilirsiniz. Günlük geziye çıkmak isteyebilir ya da şehir dışına çıkıp yeni manzaralar görmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu bir günlük macera için yanınıza sevgilinizi alın. İlham verici bir yere gidin ve birlikte biraz romantik zaman geçirin. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Bugün çılgın olmanın tam vakti!

Üzerinde çalıştığınız projelerdeki ivmenizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız, bu o kadar da kötü olmayabilir. Bu, son birkaç günün atmosferinin sizi etkilediği anlamına gelir; bu da tüm dikkatinizi etrafınızdaki kişilere günlük bir şekilde adamaya teşvik eder. Onlar için özel olanı takdir etmeyi ve onları daha iyi anlamayı öğrenebilirsiniz. İnsanlar hakkında genelleştirmeyi bırakmak için iyi bir gün.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Bugün spiritüel yanın seni ele geçirebilir. Hayatın anlamını düşünmek için uygun moddasın. İyi olan şu ki, bunu bugün çözmeye yaklaştığın gün olabilir! Yüce bir ilhamın varlığını hissedebilirsin. Psişik bir hatırlama, gerçekçi bir rüya veya koruyucu meleklerin varlığını sezdiğin bir an. Seninle olacak olan pozitif enerjinin keyfini sür.Size yakın olan birileri bugün rahatsızlık verici bir şekilde sessiz olabilir. Bir şey onu korkunç bir şekilde rahatsız ediyor ve onlar hakkında konuşmak istemiyor. Her şekilde onları dinlemek veya yardım etmek için istekli olacaksınız, ama arkadaşınızı paylaşmaya zorlamayın. Neler olup bittiğini anlamak için sezgilerinizi kullanın ve neler olduğunu sormadan gerekli olanı yapın. İnanın çabaların fark edilip takdirsiz kalmayacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok romantik bir gün olmalı. Akşamüstü heyecanlı bir buluşmaya gidebilirsiniz. Ya da çekici biri tarafından öğle yemeğine davet edilebilirsiniz. İnsanların size verdiği tepkilere şaşırabilirsiniz. Biraz flört edip eğlenmekten zarar gelmez. Bunu hak ettiniz!

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedeceksiniz. Hala eve hapsolmuş olunsa da bu şekilde yaşamanın da keyifli taraflarını görmeye başladınız. Duygularınız eylemlerinize uygun ve bu büyük bir netlik getiriyor. Gitmek istediğiniz rotayı biliyorsunuz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde karşılıklı güven duygusunu tescillemiş etmiş olman seni rahatlatıyor. Gelecek planlarını yaparken bu konudan manevi anlamda destek alıyorsun. Finansal konularda arkadaşlarına verdiğin tavsiyeler onların işine yarıyor. Gün içerisinde alışveriş yapmak için evden çıkman gerekebilir. Evden çıkmak istemiyorsan alışveriş sitelerinde vakit harcayabilirsin.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle bazı önemli konuları tartışmak için uygun bir gün olmayabilir. İş ve ticari projelerinizde ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hedeflerinizi doğru belirlemeli ve asla vazgeçmemelisiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Başak burcunda ilerliyor. Bugün evde oldukça hareket ve canlılık var. Ailevi işlerle daha fazla ilgilenmeniz de gerekebilir. Çok hızlı olabilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan verimli hissetseniz de fazla düşünmek, size engel teşkil edebiliyor, sağlıklı düşünme ve aksiyon almak için uygun bir gün.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, aile büyükleri ve patronlarınızla olumlu diyalog geliştirebileceğiniz, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayacağınız, ilişkilerde korunma, sevgi ve bağlılık ihtiyacınızın arttığı, akşam saatlerinde ise partnerinize ve sevdiklerinize alınganlık yapmadan, sağlıklı iletişim kurmaya çalışmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla iletişim içinde olmanız, online bile olsa, bugün sizi çok mutlu edecektir. Hatta konuştuğunuz insanlardan birinin sizinle flört etmeye çalıştığını bile fark edebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Ay'ın Terazi burcuna girişi ile romantik bir ruh haline giriyorsunuz. Akşam saatlerini partnerinize, çocuklarınıza ve hobilerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler acil durumlar için biraz para biriktirmeyi deneyin. Finansal olarak zaten çok daha iyi durumdasınız. Bir bütçe yapmayı ve buna bağlı kalmayı öğrenin.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Burcunuzun yıldızı Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde maddi konular,ve ticaret konularında iletişim ve görüşmeleri hızlandırabilirsiniz. İletişimde daha empatik bir yaklaşımınız olabilir.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 14' 02" R
Ay
Başak
02° 27' 59"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Koç
16° 49' 56"
Mars
Balık
20° 50' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 12"
Satürn
Balık
15° 29' 44"
Uranüs
Boğa
21° 42' 13"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
19° 59' 49"
Lilith
Başak
22° 03' 46"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>