İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yetenekli ve Üretken Bir Gündesin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2020, Salı

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 30%

Bugün kişisel hayatınızda güzel bir değişim yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde bazı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında biraz soğukluk yaratan anlaşmazlıklar olabilir. Bugün havada barış ve uyum ruhu olacak. Sıkıntıları bir kenara bırakıp barış imzalayarak, bu kişiye ulaştığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugünün alışılmadık bir gün olması kaçınılmaz. Alarma gerek yok. Aksine, üstüne gidip meraklı olmalısın. Tüm garip olayların nedeni nedir? Gezegenlerin dizilimleri dünyada yaşayan herkesin kafasını karıştırmak içinbaşında. Bugün sabır, hoşgörü ve açık bir zihin için uygun bir gün. Günün sonunda kafanız karışacak, eğlenecek ve tuhaf deneyimleriniz için zarar görmeyeceksiniz.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Göksel enerjiler özgüvenini arttırdıkça hiç olmadığı kadar iddialı ve kuvvetli hissediyorsun. Eğer birisiyle zorlu bir ilişki sürecinden geçtiysen, bugün aranızda bu meseleleri konuşabilir; sorunu tanımlayabilirsiniz. Kendini açıkça ifade edebilecek ve senden olumsuz anlamda faydalanılmasına fırsat vermeyeceksin. Bu keskin enerji, ilerlemeni sağlayacak.Değişim iyidir, ama aniden geldiğinde korkutucu olabilir. Bugün hissettiğiniz şey budur, çünkü maiyetinizdeki bir kişi herhangi bir uyarı olmaksızın büyük bir değişikliği açıklayacak. Ok yaydan fırlamadan önce ufak bir uyarı yapmak bir nezaket kuralı değil midir? Haberlere nasıl tepki vereceğinizden emin değilsiniz ve sizi nasıl etkilediğine dair bir fikriniz yok. Artık yapabileceğiniz tek şey beklemek. Ama panik olmamaya çalışın. Sonunda, bu değişikliklerin sizin de dahil olmak üzere herkese fayda sağlayacağını göreceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Holistik sağlık ve iyileştirmeyle ilgili meselelere sarabilirsin. Eklemlerinle veya cildinle alakalı küçük bir sorunun olabilir. Alternatif tıp çalışan birine danışabilirsin. Vücudunda kolayca düzeltilecek bir dengesizlik olabilir. Bir masör de daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Bir otacı da sana sağlığın için kullanabileceğin bitkiler konusunda fikir verebilir.

2 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir dizi güçlü olay, evinizdeki sevgi seviyesini ve pozitif enerjiyi artırabilir. Evinize gelen ziyaretçiler yeni ve heyecan verici bilgiler getirebilir. Hiç beklemediğiniz iyi haberler herkesin ruhunu yükseltebilir.

2 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi içine yöneldiğin bir güne merhaba diyorsun. Zaman ayırdığın hobilerin sana eksağlama konusunda yardımcı olabilir. Üretmekten bugün daha farklı keyif alıyorsun. Yeteneklerin konusunda kendini geliştirmek için daha fazla çabalıyorsun. İş yerinde içinde bulunduğun vaziyeti iyi değerlendirip ona göre kararlar alabilirsin. Patronlarının dikkatini çekiyorsun.

2 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden birinin gerçek yüzünü görebilir ve hiç ummadığınız yüzleşmelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Herkese karşı bu fedakâr olmamalısınız. Kime iki kere güveneceğinizi iyi öğrenmelisiniz.

2 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi aşk, yaratıcılık, heyecan duyduğunuz konular oluşturuyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Şans oyunlarında kısmetiniz açık olabilir. Gün içinde eksik iletişimden doğan küçük tartışmalardan sakınmalısınız.

2 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stres ve gerginliği derinlemesine hissedebilirsiniz. Radikal kararlar almak, hayatınızı yenilemek isteyebilir ve bu konularda son derece başarılı olabilirsiniz...

2 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra yaşamınızda size sunulan teklifleri değerlendirmeniz faydalı olurken,ve özel hayatınızdaki görüşmeleriniz keyifli, kalıcı kararların alınabileceği, uzun vadede sizi olumlu etkileyecek bir enerjide olacak.

2 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir grupla birlikte yapılan aktivitede sadece bir kişinin kararıyla hareket etmeniz diğerlerinin sorun çıkarmasına neden olabilir. Bu yüzden çoğunluğun fikrine uyum sağlanmalıdır.

2 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda boşlukta olacağı öğleden sonraki saatleri hobilerinizle ilgilenerek değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili önemli konuları gündüz saatlerinden halletmeye çalışın.Ay'ın Akrep burcuna giriş yapacağı 19:05 itibariyle sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç günyoğunluğunuz fazla olabilir, kendinizi ihmal etmeyin.

2 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

2 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Meyve ve sebze yiyin ve vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitaminleri alın. Bugün yoğun bir egzersiz için iyi bir gün. Negatif enerjiyi üretken bir şey yapmaya doğru kaydırmak isteyeceksiniz. Bugün sadece üzülmenize izin vermeyeceğiniz günlerden biridir.

2 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her zaman sıcak ve canlı ifade tarzınız bugün daha ciddi ve olgun bir ifadeye dönüşebilr. Çevrenizdeki insanlar sizde, yaşınızdan fazla bir olgunluk sezebilirler. Kimi anlarda yine çocuksu bir ifadeye sahip olsanız da genelde tavırlarınız ketum ve mesafelidir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki hasasiyet onun her halinden etkilenmenize neden olacaktır. Bazen ona duyduğunuz hisler nedeniyle kendinizi bağımlı, bazen kandırmaya eğilimli olabilirsiniz. Gerçek duygularınızı göstermektense aldatıcı sözler söyleyebilirsiniz. İlişkinizin size yüklediği yükümlülüklerden kaçabilir sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Yaşamın sorunları karşısında ise kendinizi bir kurban gibi hissedebilir ve kendinize uygun ortamlar yaratarak yalnız kalmak istersiniz

2 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 28' 38" R
Ay
Yay
02° 02' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 04"
Venüs
Koç
25° 59' 38"
Mars
Balık
26° 35' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 45"
Satürn
Balık
16° 12' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 40"
Lilith
Başak
22° 53' 13"
True Node
Koç
15° 32' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>