İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Maddi Konular Gün Yüzüne Çıkıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Rezervasyonlarınızı bugün bir kenara bırakın ve tam olarak kalbinizin en çok istediği şeyi seçin. Risk alın ve bunu yapın. Gezegensel enerji sizi hayatınızda sorumluluk almaya ve yeni bir şeyler fethetmeye çağırıyor. Bugün havada fark edip kullanmazsanız sizi geride bırakması muhtemel bir enerji var.

Bugün netlik ve odaklanma duygusu hissetmelisiniz. Herhangi bir zor projeyle ilgiliyseniz, işleri kolayca halledebileceksiniz. Gününüzün enerjisi, görevlerinizi yaparken size ekstra hareket kabiliyeti sağlayacaktır. İşler düzgünce gidecek ve gün hızla geçecek. Birikmiş ev işleri veya yazışmaları ele almak için iyi bir zaman!

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Son zamanlarda birçok kariyer odaklı işlere giriştin ve şimdi hayatında biraz denge istiyorsun. Bunu neden bir aile toplantısı düzenleyerek başlatmıyorsun? Eğer bu mümkün değilse, yakın arkadaşlarını eve davet et ve samimi bir akşam geçirin.Bugün bazı şeyleri yumuşatmak yerinde olacaktır. Rahatlayın ve bırakın akşam yemeğinizi başkası hazırlasın. Eğer hiçbir şey yapmayıp dinlenerek vakit geçirmek istiyorsanız buna sonuna kadar hakkınız var. Bırakın başkaları kararlarını kendileri versin. Her şeyi sizin istediğiniz şekilde yapmaları için onları yönlendirmeyin. Kontrolü biraz bırakırsanız her şey doğal akışına dönecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınıza bir heyecan katın. Belki de işler sizin için bayat ve sıkıcı bir hal almaya başladı. Durum böyleyse, bir düşünün bakalım, kendinizi yeterince aşmamış olabilir misiniz acaba? Unutmayın ki kendi ateşinizi yakmaktan siz sorumlusunuz. Bugün bir şeyleri başlatmak için mükemmel bir fırsatınız var, bu yüzden paçaları sıvayın. Zihninizi harekete geçirmenize yardımcı olmaları için başkalarını da işe karıştırmaktan çekinmeyin.

5 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni koşullar sizi uzak yerlerden ilginç ve heyecan verici insanlarla buluşturabilir. İşi tartışabilirsiniz ancak sıkıcı birkonuşması yapamazsınız. Bunun yerine, gelecekteki projeler için size ve başkalarına fark yaratabilecek ilginç ama uygulanabilir fikirleriniz olabilir. Yeni bir ortaklık kurmayı düşünüyorsanız bu ciddi tartışmalar için iyi bir gün.

5 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün 7. Evinde tutuluyor. Gök kubbedeki heybetiyle göz dolduran Ay sana büyük adımlar atman için yardımcı olacak. Kaybettiğini düşündüğün şeyleri bambaşka bir formda geri kazanabilirsin. Maddi konular fazlasıyla gündeminde oluyor. Alacak verecek konularında düzenleme yapabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan karşı tarafın ailevi sorunlarını büyütmesi seni gergin yapabilir.

5 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla ilgili bazı gerçekleri öğrenebilir ve hayrete düşebilirsiniz. Duyduklarınızı şu an için saklamak herkes için daha doğru olacaktır. İlişkilerde kendinizi zorlamayın. Sağduyulu olun.

5 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkiler açısından yüksek tempolu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Gün içinde olayları algılamanız daha kolay olacaktır. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri eşinizle keyif alabileceğiniz organizasyonlar yapabilirsiniz.

5 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda partneriniz bir anda sizin istediğiniz gibi olmayabilir, ancak sabırla bu süreci atlatırsanız istediğinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz...

5 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda meydana gelen Ay tutulmasıyla birlikte ilişkiniz, evliliğiniz veya birlikteliğinize ilişkin yeni bir farkındalık söz konusu olabilir. Bu farkındalık sonucu ilişkinize dair bir karar vermeniz gerekebilir, bu bir devam veya ayrılık kararı olabilir.

5 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Astroloji yaşamımızdaki birçok şeyi etkilediği gibi aşk hayatımızı da etkiliyor. Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl? Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Kendi burcunuzla onunkini karşılaştırın…

5 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yay burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. İkili ilişkileriniz veortaklıklarınız önümüzdeki günlerde ön planda olacaktır.Yürümeyen ilişkiler ve ortaklıklar bu dönemde sonlanabilir. İş hayatında öfkeyle kalkıp zararla oturmamaya özen gösterin.

5 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

5 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişte partneriniz ile bazı çatışmalarınız olmuş olabilir. Bugün ona biraz daha fazla özgürlük istediğinizi açıklayın. Genel olarak, sağlığınız harika! Ancak günün ilerleyen saatlerinde baş ağrınız olabilir.

5 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelip, fikirlerinden etkileneceksiniz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

5 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 15' 15"
Ay
Akrep
13° 06' 30"
Merkür
Koç
26° 00' 06"
Venüs
Balık
20° 28' 19"
Mars
Balık
04° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 02"
Satürn
Balık
13° 11' 47"
Uranüs
Boğa
20° 37' 09"
Neptün
Balık
27° 46' 28"
Plüton
Kova
01° 48' 40"
Chiron
Koç
18° 44' 23"
Lilith
Başak
19° 41' 41"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>