İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yıkıcı Değil, Yapıcısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2020, Salı

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün özellikle romantik ve seksi hissediyor olabilirsiniz, ancak muhtemelen bununla igili hiçbir şey yapma fırsatınız olmayacak. Hayatınızdaki insandan geçici olarak ayrılabilirsiniz veya başka sevgili adayınız olmayabilir. Yeni kıyafetler veya makyaj eşyaları almak için alışveriş yaparak ya da romantik bir kitap ve filmlerle kendinizi neşelendirin. Bu süreç geçici ve kesinlikle kaybedilen zamanı telafi edeceksiniz.

Bugün şehre davet edilebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar parti yapmaya ve iyi vakit geçirmeye hazır olabilir. Eğlenceye katılmaktan korkmayın. Zaten bu hafta muhtemelen çok çalıştınız. Rahatlamanız gerekiyor! Günün sonundaarkadaşlarınızla içki içmek için dışarı çıkın. Veya güzel bir akşam yemeği için iyi arkadaşlarınıza katılın. Biraz gevşerseniz daha iyi hissedeceksiniz.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

9 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aileniz, bazı uzun vadeli planlarınızı yeniden düşünmenizi teşvik ediyor. Aslında, sevdiklerinizin bazı ihtiyaçları değişiyor ancak karşınıza çıkan çözümler yeterli olmayabilir. Sadece panik yapma. Bazı stratejilerinizi, özellikle size en yakın insanlarla olan ilişkilerinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir.

9 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıkıcı olmaktan ziyade yapıcısın. Yakın arkadaşlarının arasında olan tartışmaları ikna etme kabiliyetin sayesinde noktalıyorsun. İletişimsel yönün gittikçe gelişiyor. Patronlarının aklındaki profilde bir çalışan olman sana statü kazandırabilir. Sana verilen fırsatları iyi değerlendirmek için aile toplantısı yapıyorsun. Evli bir İkizler burcuysan eşine ve çocuklarına işinde olan gelişmeleri aktarıyorsun.

9 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi dünyanızda biraz daha içinize dönerek bazı düşüncelerinize yeni bir yön vermek isteyebilir, idealleriniz konusunda bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Eğitim hayatınızda şu an zorlanıyor olabilirsiniz ama dikkatinizi toparlayın. Uzun süredir uğraşmakta olduğunuz finansal projenizle ilgili beklentileriniz birtakım engellere takılmış olabilir. Bugün bu tür konuları düşünerek kendinizi kaygılandırmayın.

9 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefenizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

9 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi verimli bir şekilde topluluklar önünde de gösterebilirsiniz. Sunum gibi projelerinizi gerçekleştirmek için de uygun bir gün.

9 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok konuşan insanlardan uzak durmanız gerektiğinin farkındasınız. Sadece konuşup harekete geçmeyen insanların size hiçbir fayda sağlamadığını artık anladınız.

9 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır.Uzun süredir görmediğiniz kişilerden ve uzak akrabalarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz. Din, inançlar ve felsefe konuları üzerine düşünebilirsiniz.

9 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

9 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizde yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyorsunuz. Şimdi vazgeçme zamanı değil. Aileniz arasında bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Fakat çözülemeyecek mevzular değil.

9 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz.

9 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 58" R
Ay
Akrep
21° 35' 30" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 58' 00"
Mars
Balık
25° 56' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 10"
Satürn
Balık
16° 07' 53"
Uranüs
Boğa
22° 04' 10"
Neptün
Balık
28° 45' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 47"
Lilith
Başak
22° 47' 41"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>