İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zihnini Doldurmak İstemiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 30%

Bugün ilginç bir iletişim kurabilirsiniz. Belki eski bir patronunuzdan haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi düşünüyor ve nasıl olduğunuzu merak ediyor olabilir. Ya da size yeni birteklifinde bile bulunabilir. Günün enerjisiyle, geçmişinizdeki insanlar karşınıza çıkabilir. Markette eski sevgilinize rastalayabilirsiniz. Romantik ilişkiniz hakkında beklenmedik bir geriye dönüş yaşayabilirsiniz.

Bugün birisine akıl hocalığı yapabilirsiniz. Paylaşılabilecek profesyonel bilginiz mevcut. Rehberlik isteyen bir arkadaşınız olabilir. Geçmiş kariyer deneyimlerinize dayanarak onlara bazı önerilerde bulunabilirsiniz. Ya da onlara çalışmalarını desteklemelerine yardımcı olacak bazı önemli bağlantılar sağlayabilirsiniz. bunun için zaman ayırın. Melek kanatlarınızı takmaktan zevk alacaksınız!

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Son birkaç güne hakim olan uyum ve armoni bugün bozulmaya yüz tutabilir. Örneğin ihtiyaçların, sevgilin veya yakın arkadaşlarınınkiyle uyuşmayabilir. Geleceğe yönelik küçük kaygılar insanların pozitif modunu bozabilir. Kısacası, tatmin kaynağı olarak duygusal armoni bugün pek işlemeyecek.İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde saygınlığınıza darbe mi aldınız? Eğer öyleyse, kendiniz hakkındaki iyi hislerinizi geri getirmek için, birkaç adım atın. Hayatın zorlukları zaman zaman bir 'çeliğin saygısını' bile yıpratabilir ve bunu normale döndürmek sizin elinizde. İyi yaptığınızı bildiğiniz aktivitelere katılın. Bugün gerçekten harika görünmek ve giyinmek için yeni bir şeyler edinin veya ekstra özen gösterin. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın ya da kendinize biraz çiçek alın. İhtiyacınız olanı yapın, böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hissettiklerinizi saklamaya çalışmayın. Diğer insanlar öfkenizden, mutluluğunuzdan veya sergilediğiniz duygulardan rahatsızsa, bu onlar için çok kötü. Sen bir robot değilsin, neden bir robot gibi davranmalısın? Gerçekten nasıl hissettiğinizi gizlemenin bir tür üstün, daha güçlü bir yol olduğunu düşünen insanlara dikkat edin. Duygularınızı kabul etmemek çok sağlıksız bir alışkanlık haline gelebilir, bu da sizi başkalarıyla dürüst bağlantılara sokmanızı engelleyebilir.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili İkizler, aldığın kararlar neticesindeyerinde gerçekleşen tartışmalara katılmıyorsun. Bunun yerine hemen sessizce işlerini halledip evine dönme taraftarısın. Zihnini doldurmak istemiyorsun. Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysan çalışanlarının prensiplerinin ihlal etmesine tahammül gösteremeyebilirsin. Akşam eve döndüğünde kendini yorgun hissedebilirsin.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda duygusal anlamda bir değişim olabilir. Yalnız kalmak, inzivaya çekilmek kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır. Arkadaşlarınızla kuracağınız bağlantılarda daha hassas olmalısınız. Ekonomik koşullarınızda güven arayışı içerisinde olabilir. Yenibirlikleri kurabilirsiniz. Hemve hem aşk hayatınızda renkli bir dönem sizi bekliyor.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mizah anlayışınız etrafınızda çok insanın toplanmasına neden olabilir. Özellikle işinizde krizli anları bu şekilde çözmeniz mümkündür.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok konuşan insanlardan uzak durmanız gerektiğinin farkındasınız. Sadece konuşup harekete geçmeyen insanların size hiçbir fayda sağlamadığını artık anladınız.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor. Kredi ve borç başvurusunda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Eşinizin finansal durumuyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapabilirsiniz.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yatırımlarınız karşılığını veriyor ve eğer herhangi bir borcunuz varsa, şimdi bunu ödemek için mükemmel bir zaman. E-postanızı bugün kontrol edin. Gelen kutunuzda ilginç bir şey olabilir.

8 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Hayallerinizin altındaki gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde...

8 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>