İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bonkör ve Cömertsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bu günve finans konulardaki başarıları beraberinde getirecek. Zamana veya paraya yaptığınız uzun vadeli yatırımları sonuç veriyor, yani karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bugün, yeni projelere başlamaktan ziyade eskileri tamamlamanız için iyi bir zaman. Ancak eğer şu an yeni bir projeye başlamanız gerekiyorsa, sorun yok, başarıyla sonuçlanacak. Kendinizi yeni kıyafetler alarak ödüllendirin ve bu akşam, aldıklarınızı bir arkadaşınız veya sevgiliniz için giyin.

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana'nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

İnsanlar günün duygusal baskısı altında kalmaya eğilimli olabilirler, ancak sen bu duygusal yoğunluğa uyumlu olabileceksin ve üstün bir başarıyla günün üstesinden geleceksin. Duygularına hükmedebiliyorsun ve kabaran dalgaları yönlendirmek konusunda sıkıntılar yaşadığın söylenemez. Diğer insanlar sana güç ve destek için başvurabilir. Kendine güven ve çatışmacı ve çok da doğru olduğuna inanmadığın fikirler sebebiyle rotandan sapmadığına emin ol.Son günlerde saygınlığınıza darbe mi aldınız? Eğer öyleyse, kendiniz hakkındaki iyi hislerinizi geri getirmek için, birkaç adım atın. Hayatın zorlukları zaman zaman bir 'çeliğin saygısını' bile yıpratabilir ve bunu normale döndürmek sizin elinizde. İyi yaptığınızı bildiğiniz aktivitelere katılın. Bugün gerçekten harika görünmek ve giyinmek için yeni bir şeyler edinin veya ekstra özen gösterin. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın ya da kendinize biraz çiçek alın. İhtiyacınız olanı yapın, böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

7 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşiniz ve finansal çıkarlarınız bugün kesinlikle büyük bir destek alıyor. Kariyer konuları hızla artıyor ve finansal geleceğiniz umut verici görünüyor. İyi işlere devam edin. Sağlığınız yerinde. Mutlu olun!

7 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysan yalnız başına aldığın kararlar karşı tarafı şaşırtabilir. Uygun bir dil ile bu kararları ona anlatıyorsun. Gün içinde yakın bir dostun mesajı seni mutlu edebilir. Ev işlerine odaklanıyorsun. Evde hummalı bir temizlik çalışması başlatabilirsin. Komşularının isteklerini geri çevirmiyorsun. Bu konuda oldukça bonkör ve cömert davranıyorsun.

7 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite figürleri ile yapacağınız görüşmeler mantıklı ve eleştiriden uzak olmalıdır. Suçlayıcı olmayın. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bunu öfkeden uzak ifade etmelisiniz. İkili ilişkilerde alacağınız her türlü karar bugün sizi biraz zor durumda bırakabilir. Gücünüzün üstünde aldığınız sorumluluklar bunalmanıza neden olabilir.

7 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

7 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet anlayışınızın sadece size hizmet etmediğinden emin olmanız gereken bir süreçtesiniz. Bazı duygusal boşluklarınızın kolayca doluğunu göreceksiniz...

7 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkileriniz açısından hareketli ve çalkantılı bir gün olabilir. İlişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyebilirsiniz.

7 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik, uzak bir yerden yeni ve ilginç insanlarla tanışacaksınız; bu da yaratıcılığınızın artması konusunda size fayda sağlayacak. İleride hem size hem başkasına faydası dokunacak proje fikirleriniz varsa bunları hayata geçirmeye başlamanın tam sırası.

7 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati giderlerinizi, kredilerinizi ve borçlarınızı ön plana çıkarıyor. Ortaklaşa gelirlerle ilgili konular gündemde olacaktır.Duygularınızın güçleneceği bugün ikili ilişkilerde gerginlikler gündeme yaşanabilir. Bugünlerde yersiz endişelere kapılmamaya özen göstermelisiniz.

7 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu aralar herkes sizi çok havalı ve çekici buluyor.  Bugünyerinde çok önemli bir karar vereceksiniz. Bazı mali kayıplar yaşayabilirsiniz, ancak çabucak geri kazanacaksınız.

7 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çok fazla meraklısınız. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bugün,güçlü bilinçaltınızı, yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

7 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 29" R
Ay
Yay
09° 37' 27"
Merkür
Koç
16° 02' 60"
Venüs
Koç
26° 43' 48"
Mars
Balık
27° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 03"
Satürn
Balık
16° 15' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 43"
Lilith
Başak
22° 57' 12"
True Node
Koç
15° 30' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>