İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişimler Seni Yıpratmamalı Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Eğer hayatınızda biri yoksa, bugünkü gezegen hareketleri, hayatınızda bazı romantik olayların yaşanacağını vaat ediyor ... Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca aşk hayatınızdaki kasvetli atmosferden sonra, işler birden bire gelişecek! Bu yüzden tutkulu ve romantik bir güne hazır olun!

İşlerin gerçekten iyi gittiğini düşündüğünüz an, bir şeyler yolunuza çıkıyor. Bugünyerindeki projelerinizle ilgili birkaç gerileme keşfedebilirsiniz. Ve onlarla nasıl başa çıkacağınızı bulmanız gerekecek. Aklınızın arkasında, bu aksaklıkların çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Bu, sezgilerinizi yeterince sık dinlemediğinizi ve çoğu zaman size söyleyecek çok şeyi olduğunu gösteriyor!

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Canını acıtan biri mi var? Katlanılamaz derecede zulmedici bir durum mu söz konusu? Bugün, sorunların kaynağına inmekte başarılı olacaksın. İyi haber şu ki, bunlardan kurtulmanın ilk basamağı da sorunun köküne inmek. Ama kolay olmasını bekleme. O yüzden biraz bunalabileceğin bir gün.Bugün sizin için kartlarda başarı ve iyi talih söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, muhtemelen başarılarınızdan özellikle memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Herkese anlatmak isteyeceksiniz, ama bunu en çok söylemek istediğiniz insanlardan bazılarının ulaşılamaz olması sizi biraz sinirlendirebilir. En yakınınız öğrenene kadar olayı yaymayı erteleyin. Onlara ihtiyacın var ve desteklerini de istiyorsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, uzun vadeli aile sorunlarıyla başa çıkmak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Muhtemelen bazı akrabalarınızla çatışacaksınız. Ancak bu durum ciddi sorunlara neden olmayacak. Bugün kendinizi bulduğunuz herhangi bir hassas durumdan kurtulma yeteneğine sahipsiniz.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki çeşitlilikler seni arada kalabileceğin durumların içerisine atabilir. Eğitimi devam eden bir İkizler burcuysan akademik açıdan beklenmedik bazı değişimler söz konusu. İş arayan bir İkizler burcuysan başvuru yaptığın kurumların başvuruna geri dönüş yapmaması kaygının artmasına sebep olabilir. Dinginliğini korumak zorundasın.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinize vakit ayırmanız ve geçmişin yaralarından kurtulmanız gereken bir gün. Bazı şeyleri her ne kadar kabullenemiyor olsanız da kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz. Olayların sizin kontrolünüz dışında gelişebileceği bir gün. Sabırlı olmanız ve sessiz kalmanız gereken bir zaman dilimi.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi çok daha özgür hissedeceğiniz zamanlar içindesiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilgileneceğiniz zamanlar var. Akışta kalacaksınız.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zaman içerisinde geliştirdiğiniz kendinize has yöntemleriniz eleştirilebilir ya da emeklerinize hak ettiğiniz değer verilmeyebilir.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keşif ve macera duygunuzun yüksek olduğu bir günde kendinizi bir anda bulunduğunuz ortamın dışında bulabilirsiniz. Çalkantılı gündeminiz tedbirli davranmayı gerektiriyor.

10 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün nasıl hissettiğiniz başka hiçbir insanı ilgilendirmiyor. Diğer insanlar öfkenizden, mutluluğunuzdan veya sergilediğiniz duygulardan rahatsızsa, bu onları ilgilendiriyor size değil.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcundaki seyahatine devam edecek. Hayata geniş pencereden bakacağınız, farklı konular hakkında araştırmalar yapabileceğiniz bir gün.Din ve felsefe konularıyla ilgilenebilirsiniz. Akademik çalışmalarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir çiftseniz iletişim tarzları üzerinde çalışmanız gerekiyor. Eğer bekarsanız, sevgi dolu bir ilişkide olmak ile kendi başına olmayı istemek arasında gidip gelmeye devam ediyorsunuz.

10 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

10 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 04" R
Ay
Yay
12° 35' 55"
Merkür
Koç
16° 04' 36"
Venüs
Koç
27° 01' 00"
Mars
Balık
27° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 18"
Satürn
Balık
16° 17' 06"
Uranüs
Boğa
22° 09' 48"
Neptün
Balık
28° 48' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 45"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:25

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>