İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fedakarlıklarının Takdir Edilmesini İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 90%

Bugün gerçek sevgi ve şefkatle karşılaşmaya hazır olun. Arkadaşlarınız, aileniz ve çok özel olan sevgiliniz size normalden çok daha fazla ilgi gösteriyor olabilir. Bir grup etkinliği veya başka bir sosyal etkinlikte, sevgilinizle beraber arkadaşınız olabilecek ilginç insanlarla temasa geçebilirsiniz. Önemlibağlantıları olabilecek kişilerin isimleri ve telefon numaraları dahil olmak üzere birçok konuda bilgi alışverişi yapacaksınız. İyi eğlenceler!

Son zamanlarda bir oyun için prova yapan bir aktör gibi hissediyor olabilirsiniz, ancak sahneye çıkma cesaretiniz yok gibi görünüyor. Haydi! Her şey hazır; ışıklar, kostümler, makyaj. Sıkı çalışmanın sadece bir rüya olarak kalmasına izin vermeyin. Dışarı çıkın ve onlara tam olarak ne yapabileceğinizi gösterin. Perde açılmaya hazırlanıyor ve… şov zamanı!

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

14 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Hafta sonuna mutlu girdiniz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

14 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın fedakarlıkların takdir edilmesini istiyorsun. Çünkü övülmek ve övünmek en büyük motivasyonun. Evin ihtiyaçlarını karşılamak adına bir alışveriş listesi yapabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan eşinden habersiz yaptığın liste gerginlik yaratabilir. Bu konuda sessiz kalarak gerginliği yatıştırabilirsin. Akşam ayaklarını uzatın sevdiğin diziyi izlemek istiyorsun.

14 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden alacağınız destekler finansal alandaki sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Finansal ilişkilerinizde dengeleri rayına oturtabilirsiniz. Hedeflerinizi belirlemelisiniz. Üzerinizde oluşan baskılara karşı hemen hızlı tepkiler vermek yerine empati yapmayı denemelisiniz. Bazı konuları yanlış anlıyor olabilirsiniz.

14 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dışadönük aktiviteler ve arkadaşlıklar içinde kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz. Sosyal alanda kendinizi daha ortaya koymak isteyebilirsiniz.

14 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle ikili ilişkilerde artık istemediğiniz bir ilişkiyi sürdürme meyilinde olabilirsiniz. Bu durum sizi yormadan çözüme ulaştırmalısınız.

14 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz ve görüşebileceğiniz bir gündesiniz. Fikirlerinizi paylaşabilir, geleceğe yönelik planlarınızda dostlarınızın görüşlerini alabilirsiniz.

14 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle işle ilgili konularda bugün biraz daha sert bir tavır takınmalısınız. Diğer insanların söyledikleri yüzünden hep kendinizi geri plana çekiyordunuz. Artık buna dur deme zamanı geldi.

14 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızın hareketli olduğu bir haftanın ardından Ay'ın Koç burcuna girişi sosyalleşme isteğinizi arttıracaktır. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugünü arkadaşlarınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.Sosyal çevrenizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak iyi gelecektir. Hedeflerinize ve ideallerinize yoğunlaşmalısınız.

14 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

14 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir çiftseniz günün ilerleyen saatlerinde eşinizle bir konu hakkında tartışabilirsiniz. İş başvurusunda bulunduysanız şanslı gününüzdesiniz, size e-posta ile dönüş yapacaklar.

14 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Takıldığınız konularda ısrarcı davrandığınız zaman, çevrenizdekilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Güçlü egonuz yüzünden, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda yoğunlaşmaya çalışmalısınız.

14 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 33"
Ay
Akrep
16° 40' 32"
Merkür
Koç
26° 09' 23"
Venüs
Balık
20° 49' 57"
Mars
Balık
04° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 43"
Satürn
Balık
13° 13' 48"
Uranüs
Boğa
20° 37' 58"
Neptün
Balık
27° 47' 07"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 25"
Lilith
Başak
19° 43' 37"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>