İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişimin Kuvvetleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 70%

Bir otorite figürü ile çatışma yaşayabilirsiniz. Bugün, büyük ve yaratıcı bir enerjiniz olacak. Bir projeyi daha farklı ele almayla ilgili heyecan verici fikirler edinebilirsiniz. Kendi işinizi yapmak için gerekli izni aldığınızdan emin olun. Cazibenizle bu otoriter kişiliği kendi tarafınıza çekebileceksiniz. Yenilikçi fikirlerinizi ifade etmekte tereddüt etmeyin.

Diğer insanlarla olan bağlantınızın çok mesafeli olduğunu fak ederseniz, bu durum bugünyerinde karşılaştığınız insanlarla daha rahat başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Kendinizi ilişkilerinin içine dahil ederseniz, kendiniz hakkında odanın köşesinde durduğunuz zamankinden çok daha iyi hissedeceksiniz. Gün içinde kabuğunuzdan çıkıp etrafınızdaki dünyaya giriş yapmanıza yardım edecek birisiyle karşılaşabilirsin!

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Öfke ve hiddet, bir başkasının fikri güçlü ve alevli şekilde sana dikte edildiğin baş gösterecek. Geri adım atmak istemiyorsun. İçinde sönmek bilmez bir ateş mevcut. Bu gücü bilgece kullan. Agresif, tartışmac bir tavır takınma. İnsanları gücendirmek istemezsin. Arkanı kolla, enerjini koru. Birçok insanı etkin altına alabilecek güce sahipsin.Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen karar vermekte zorlanıyorsun. Ne istediğinizi her zaman tam olarak bilmiyorsunuz ancak kendinizle barış içinde olacaksınız. Özel hayatınızla ilgili önemli bir karar vermeniz gerekiyorsa, bunu yapabilirsiniz. Ancak kendinizi büyük bir kararla karşı karşıya bulursanız, düşünmek için zaman ayırmalısınız. Daha fazla netliğe sahip olduğunuzda karar vereceksiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini tatbik etmek konusunda yetersiz kaldığını hissedebilirsin. Evli bir ikizler burcuysan eşinin ailesi ile sıkıntılarını gideriyorsun. Hoş bir aile sohbeti gerçekleşebilir. Sorunları konuşarak çözmenin faydasını fark ediyorsun. Empati ve iletişim yönün gelişme gösteriyor. Bu alışkanlığını kaybetmek istemiyorsun. Fakat kötü niyetli insanlara karşı dikkatli olmalısın.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde heyecan verici gelişmeler gündemde olabilir. Hayatınızda önemli bir yeri olan kadın figürleri ile bir rekabet ortamı yaratmamalısınız. Güçlü olan yönlerinizi keşfedin. Aşk hayatınızda beklemediğiniz sürprizler kapınızı çalabilir. Ummadığınız insanların size karşı olan ilgilerini keşfedebilirsiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evinize ya da ailenize yönelik sorumluluklar dikkat çekmekte. Akşam saatlerinde kendinizi daha hızlı ve bağımsız bulabilirsiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için en doğru ve olumlu şartları hayatınıza entegre etmek için bilinçli çaba harcayabilirsiniz.İkili ilişkilerde günün en şanslı burçlarından...

13 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle iletişim konusunda problemler yaşayabilir, görüşmelerinizde yüzde yüz başarı elde edemeyebilirsiniz. 17.00 sonrasında ailenize zaman ayırabilir, ev eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. İlişkiler kopma noktasına gelebilir ancak arabuluculuk yapan kişiler sayesinde sakinleşebileceksiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Balık burcundaki seyahatine devam ederken Mars ve Neptün ile kavuşum yapıyor. Bugünlerde gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacaktır.Kariyer hedeflerinizi gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın boşlukta olacağı 15:44 sonrasında işleriniz yavaş ilerleyebilir, önemli işlerinizi gündüzden halletmelisiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz

13 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün alışverişe çıkacaksanız neye para harcayacağınız konusunda dikkati davranın. Eğer bekarsanız ve çevreniz tarafından evlenmeniz için baskı yapılıyorsa onlara kulak asmayın. İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 01' 14" R
Ay
Başak
11° 58' 58"
Merkür
Koç
17° 25' 51"
Venüs
Koç
17° 49' 33"
Mars
Balık
21° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 14"
Satürn
Balık
15° 34' 32"
Uranüs
Boğa
21° 44' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 39"
Lilith
Başak
22° 09' 08"
True Node
Koç
15° 36' 55"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>