İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Kararlı Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün topluluk etkinliklerine katılmak isteyebilirsiniz. Şanssız insanlar üzerinde olumlu etkisi olan bir kulüp ya da dini bir gruba katılmaktan ilham alabilirsiniz. Manevi yönünüz ön planda olabilir ve başkalarına bir şeyler verme havasında olacaksınız. Bu iyi bir şey çünkü büyük bir ruhunuz ve kişiliğiniz var! İçten paylaşım yapabilen birisiniz.

Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Zihniniz ve bedeniniz için gurur ve saygıyı arttıracak faaliyetlerde bulunun. Örneğin feminist hareket uzun bir yol kat etti, ama hala yapılması gereken çokvar. İlgilendiğiniz kısımla ilgili yardım etmek için görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Fiziksel çevrenden sıkılmış hissedebilirsin. Bir süredir ertelediğin değişiklikleri yapman bugün mümkün. Belki de duvarlarını temizlemenin, boyamanın veya kaplamanın vakti gelmiştir. Stres seviyeni azaltacak bir renkte boyamayı deneyebilirsin. Yeşil, açık mavi tansiyonunu düşürmekte başarılı olabilir! Seni neşelendirecek bir ton seç.İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen karar vermekte zorlanıyorsun. Ne istediğinizi her zaman tam olarak bilmiyorsunuz ancak kendinizle barış içinde olacaksınız. Özel hayatınızla ilgili önemli bir karar vermeniz gerekiyorsa, bunu yapabilirsiniz. Ancak kendinizi büyük bir kararla karşı karşıya bulursanız, düşünmek için zaman ayırmalısınız. Daha fazla netliğe sahip olduğunuzda karar vereceksiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününe yoğun bir telefon trafiğiyle başlıyorsun. Beklenmedik bazı gelişmeleri öğrenmek yol haritanı tamamı ile değiştirebilir. Kendini kararlı hissediyorsun. Eskinde sana yakın olan arkadaşların seninle tekrar iletişime geçebilir. Aynı samimiyeti yakalamak istiyor olabilirler. Kişisel olarak farklı olman sürekli eleştirilere maruz kalmana neden olabilir.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda duygusal anlamda bir değişim olabilir. Yalnız kalmak, inzivaya çekilmek kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır. Arkadaşlarınızla kuracağınız bağlantılarda daha hassas olmalısınız. Ekonomik koşullarınızda güven arayışı içerisinde olabilir. Yenibirlikleri kurabilirsiniz. Hemve hem aşk hayatınızda renkli bir dönem sizi bekliyor.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dâhil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle daha hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Gün içinde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde partnerinizi yanlış anlamaktan kaynaklı duygusal problemler olabilir. Bir konu gündeme geldiğinde emin olmadan ani tepki vermemeye...

15 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizde radikal bir değişiklik olduğunun farkına varabilirsiniz. Buna alışmanız tahmin ettiğinizden daha fazla zaman alabilir.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Bugün sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır, arkadaşlarınıza vakit ayırabilirsiniz.Sevdiklerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak için uygun bir gün olacak. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler, C vitamini bakımından zengin besinleri daha fazla tüketmeye özen gösterin. Kendinizi çok cesur ve enerjik hissediyorsunuz. İnsanlara olan bakış açınızda bugün daha dikkatli olun.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz

15 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 08" R
Ay
Başak
20° 25' 08"
Merkür
Koç
17° 06' 28"
Venüs
Koç
18° 42' 29"
Mars
Balık
22° 01' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 03"
Satürn
Balık
15° 38' 45"
Uranüs
Boğa
21° 47' 14"
Neptün
Balık
28° 35' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 09"
Lilith
Başak
22° 13' 54"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>