İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Karşılıklı Fikir Alışverişleri Yaparak Kendini Daha İyi Hissedebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu gece ufukta güneşin batışını seyrederken ve pembeden mora dönüşen bulutları izlerken günü gözden geçirin. Başınızı kalbinize hapsedin ve ikisinin de beraber hareket ettiğinden emin olun. Günün duygu ve düşünce kalıplarının davranışlarınızı nasıl etkilediğini düşünün. Yaptıklarınızın rasyonel zihninizin mi yoksa değişken ruh halinizin sonucu mu olduğuna karar verin.

Son zamanlardaki etkinlikler sayesinde, profesyonel alanda bazı ek eğitimlerle kendinizi geliştirmeniz gerektiğini fark etmeniz mümkündür. Bugün, biraz geri dönüş ve geçmiş yanılsamalara dönebilirsiniz. Gerekli uzmanlığınız olmadan başarılı olabileceğine inanıyor olsanız bile bunu yapamazsınız. Kariyerinizde ciddi olma ve kendinizin de dahil olmak üzere herkesin şimdi ve tekrar tekrar yardıma ihtiyacı olduğu gerçeğini kabul etmenin zamanı geldi.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Enerjik hissediyorsun ama bu enerjinin çıkış yolu bulabileceğinden şüphelisin. Artan miktarda bir asabiyet ve hüsran hissi seni arkadaşlarına, çocuklarına ya da sevgiline saldırmaya yöneltebilir. Böyle günlerde yürüyüş, yoga ve aerobik gibi aktiviteler düşünebilirsin. Bunlar gerekli enerji çıkışı yaratacaktır; ayrıca stresi yok edebilecek olan endorfin hormonunu salgılayacaktır. Hadi bunu bir dene!Bugün arkadaşların ya da aile üyelerinin sizi yanlış anladığını ve ağzınızdan çıkan bir sözü kişisel bir saldırıya dönüştürdüklerini görebilirsiniz. İnsanlar biraz fazla hassas olacağından ne söylediğinize ve nasıl söyleyeceğinize dikkat etmeniz gerekecek. Birisini sinirlendirirseniz, özür dilemeye ve durumu derhal açıklığa kavuşturmaya çalışmanızda fayda var. Tüm gün buna takmalarını ve işleri daha da kötü bir hale getirmelerini istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dışarı çıkıp rüzgarı teninizde hissetmeniz önemli. Doğayla bağlantınızı tazeleyin ve dört elementin farkına varın. Özellikle de havanın. Derin nefesler alıp ciğerlerinize yaşam doldurun. Bir dağın zirvesinden aşağıda sere serpe uzanan bir okyanusa baktığınızı hayal edin. Farkındalığınızı artırın ki hiçbir şey dikkatinizden kaçmasın. Zihninizi arındırın ve yeni maceralara açık olun.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:56 itibariyle Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla oluşan Ay-Uranüs olumsuz açısı nedeniyle çevrenizden duyduklarınız şok etkisi yaratabilir. Bu durum karşında ani tepkiler vermemeye dikkat edin. Akşam ise Ay ve Merkür arasında gerçekleşen sert etkiyle birlikte eğitim hayatınızda stresli bir süreçte olabilirsiniz. Beklentinizin altında sonuçlar olabilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretken ve çevrendekilere yardımcı tavrının sana olumlu geri dönüşleri olacak. Telefon konuşmalarında yaşayabileceğin ufak tefek iletişim problemleri seni işine odaklanmaktan alıkoyabilir. Ortak çalışmalarda karşı tarafın da fikirlerini almalı ve seninle aynı işi yapan meslektaşlarına destek vermelisin. İş arayışı içinde olan bir İkizler burcuysan, bugünkü ilanları özellikle takip edip başvurmanda fayda var. Rekabetin yüksek olduğu bir ortamda çalışıyorsan, kendini ispat etmek için özel bir çaba harcayabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin net tavırları, senin de sınırlarını çizmen gerektiğini hatırlatacak. Akşamüzeri ailecek alacağınız kararlar, hayatınızı önemli ölçüde etkileyebilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların gündemden düşmeyeceği bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Bir şeyleri elde etmek için acele etmemeli ve doğru zamanı beklemelisiniz. Ayrıca yakın çevrenizle aranızda duygusal diyaloglar içerisine girmemelisiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve keyifli geçeceğinin sinyallerini sabahtan beri alıyor olmalısınız. Konuşmalarınız etrafınızdakileri motive ediyor olabilir. İşlerinizin şanslı aktığı zamanlar söz konusu. Kendinizi oldukça pozitif ifade ediyorsunuz. İletişimden kaynaklı kısmetler gelebilir. Siz yine de bu konulara karşı dikkatli olmaya çalışın.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal alanlarda kendinizi ifade etme noktasında fırsatlar kolluyordunuz bu fırsatlar bugünlerde karşınıza çıkabilir ancak hıza siz adapte olamayabilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güven duygularınızı pekiştiren gelişmeler bugün keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirme ve kazanca dönüştürme imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi şımartmanız için güzel bir gün. Sanki güneş sizin için parlıyor, kuşlar sizin için şarkı söylüyor gibi. Evde zaman geçirmeniz olasıysa güzel bir duş alıp, kişisel bakım günü yapabilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız da eve döndükten sonra mutlaka kendinize vakit ayırmalısınız.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki eksiklerin tamamlanacağı, gelen gidenin çok olacağı, çalışkan bir gündesiniz. Kardeşinizle keyifli bir gün geçirmek için bugün kolları sıvayabilirsiniz.Badana, boya, tamirat işleri bir çırpıda hallolur. Diğer yandan yazarlık yeteneğinizi evinizde kendinize ayırdığınız mini ofiste mükemmel bir biçimde kağıda dökebilirsiniz. Pratik zekanızla olaylara hızlı çözüm üretirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün iletişim trafiğiniz oldukça yoğun ancak akşam saatlerinde kendinizi doğru ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli İkizler burçları sorunlarını büyütmeye, var olan konuları abartmaya müsaitler. Bunun yerine eşinizin öğretilerine kulak vermeyi deneyebilirsiniz. Bazen çatışmak yerine kafa sallamak çok daha kolay bir çözümdür. Belki sizin de biraz sessiz kalmaya, konuşmaya değil, dinlemeye ihtiyacınız vardır. Aile içi politik savaşlardan uzak durmanız gerekiyor.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; günün erken saatlerinde zihinsel olarak kendini bir çıkmazın içinde gibi hissedebilir, melankolik tavırlar içinde olabilirsin. İlerleyen saatlerde ise seni öne çıkaran ve daha güçlü kılan imkânlar oluşabilir ancak ani gelişebilecek veya kriz yaşanabilecek olaylara karşı sakinliğini korumak zorunda kalabilirsin.

18 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>