İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zorlukların Üstesinden Geliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün hoşlandığın kişi ile karşılaşabilir ve bir anda gerilebilirsin. Aranızdaki bu gerginliği atmak için senin bazı adımlar atman gerekebilir. Kendini rahatlatmalı ve bu kişi karşısında artık gerilmemelisin.

Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Bu konuda, kararım karar türü bir mantık izlemeniz, sizi desteksiz bırakacak. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi.

Maddi konularda daha yaratıcı olacak ve etrafında gördüğün sıkıntıları çözmek için elini taşın altına koyacaksın. Bugün senin için hem verimli hem de bereketli sonuçlar getirecek.

Sağlığını daha iyi bir hale getirmek için bugün dikkatli olmalısın. Hem bağışıklık sistemini kuvvetli tutmalı hem de genel olarak vücudunun dengesini sağlamalısın. Bunun için yeteri kadar dinlenmeli, yediklerine dikkat etmeli ve bol bol hareket etmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar senin tersine gidebilir. Bazı konularda seninle tartışabilir veya kendi isteklerini ön plana alabilirler. Ortada bir hassasiyet ve gerilim sezdiğin zaman sakin kalman önemli olacak.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün muhtemelen hayal gücünüz yüksekten uçacak ve unutmuş olabileceğiniz geçmiş görüntülerden ve olaylardan yararlanacak. Düşüncelerinizin ticari potansiyelini merak edebilirsiniz. Bu konuyu bilen bir arkadaşınızla yapacağınız sohbet aydınlatıcı olabilir. Fikirlerinizi yazın ve önümüzdeki birkaç gün içinde çeşitli seçenekleriniz hakkında öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmaktan hoşlanmadığın kesin, bugün birçok dostunla bir arada olma ihtiyacı içindesin. Bu yüzden arkadaşlarınla görüşme planlarına ağırlık vereceksin. İş yoğunluğunun artmasıyla mesai saatlerinin uzadığı günü, olabildiğince pratik geçirmeye çalışacaksın. Zihninin hızlı ve mükemmel işleyişi sayesinde birçok zorluğun üstesinden geliyorsun.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda bazı krizlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarda kalmamak adına sorunun kaynağına inmek, hem kendinizi hem dekoşullarınızı koruyacak önlemler almalısınız. Bir olaydan ne kadar etkileneceğinizi o olayın içinde ne kadar kaldığınız belirleyecektir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni düşünceler ve eğitimle ilgili konular sizi oldukça verimli kılıyor. Yolculuklarda güzel geçebilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihinsel ve ruhsal rahatlama için derin nefesler al ver. Doğada daha fazla vakit geçir. Hayvanları besle ve bitkilere su ver. Ruhunu ve zihnini arındır. Çünkü bir konuyu fazla düşünüyorsun. O nedenle relaks ol.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli durumlarla karşılaşabilirsin bugün. Günün enerjisi yüksek olacak. Keyfini çıkaracağın olaylar gündeme gelebilir. O yüzden bugün kendini eve kapatmaman çok daha iyi olacak.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat fantastik için bir dönüş alıyor. Gün, hayatınızın görünmeyen yönlerine nazik bir dokunuş katarak yeni bir sayfa açmanıza yardımcı oluyor. Önünüzdeki birkaç hafta boyunca, pembe bir gözlük takmamak ve hangi fırsatların kendini gösterdiğini görmemek neredeyse imkansız olabilir. Şimdilik kalbinizin sizi yönlendirmesine izin vermekte yanlış bir şey yok, ancak dikkat etmeniz gereken kırmızı bayraklara karşı kendinizi köreltme konusunda dikkatli olun.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, fırsatları değerlendirmelisiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili güzel gelişmeler olurken çevrenizdeki kadınlara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Ani aksilikler gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda kalıcı kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde uzun vadeli önemli bir döneme girebilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız eski olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Abarttığınız olaylar ilişkinizin şeklini değiştirecek. Aceleci davranmayınız. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Yakın çevreniz size bu konuda yardımcı olabilir. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para tutamıyorsunuz, ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Başağrısı olabilir, açık havada dolaşmalısınız.

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>