İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Özgünsün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, insanlar sizi her zamankinden daha kafası karışık ve dalgın bulacaklar. Neler oluyor? Bunu açıklamak için çok erken olabilir, ancak sizi tanıyanlar aklınızın başından gittiğini anladı zaten. Bir şey sizi çılgınca büyüledi ve dünyaya artık bu pencereden bakıyorsunuz, kim bilir belki de bu aşktır. Bu, size dünya konusunda harika bir bakış açısı kazandıracak.

Rahatlık özlemi, hayatınızdaki küçük ve basit zevkler için bugün girişimci ruhunuza darbe vurabilir. Hiç şimdiki kariyerinize bir süre ara vermeye karar verdiniz mi? Ancak meslektaşlarınızın heyecansızlığı cesaretinizi kırabilir. Her durumda, bugün evde kalmak ve dinlenmek için iyi bir gün olacak.

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Kendini fantezilerine ver ve yaratıcı yönünü konuştur. Sanatla uğraşmak, şarkılar söylemek için harika bir gün. İçinin derinlerinden bir yerden bırak o yaratıcı enerji gelsin ve kendini bu hazineyle şaşırt. Günün organizasyon eksikliği ve değişkenliğinin seni olumsuz etkilemesine izin verme. Hayaller ve dileklerle kendini ayakta tutabilirsin.Bugün mahallenizde bir anda plansız bir şekilde grup toplantıları gerçekleşebilir. İyimserlik, heyecan ve geleceğe duyulan sabırsızlık havaya hakim olan duygular arasında. İlgi çekici ve ufuk açıcı tartışmalar yapılması muhtemel. Yapmayı planlamadığınız çok sayıda araba yolculuğu yaptığınızı görebilirsiniz, ancak sorun etmeyeceksiniz. Gün yeni bir beklenti hissiyle sona erecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğrudan sizin eseriniz olan bir şey için bir başkasının övgüleri toplamasına izin verip gölgede kalmak yerine, ait olduğunuz yere yani sahneye çıkın. Çalım yaparak yürümekten ve benliğinizle gurur duymaktan çekinmeyin. Normalde bu şekilde davranan insanları yüzeysel ve benmerkezci olarak gördüğünüz için muhtemelen onlardan uzaklaşırsınız. Ancak, bilin ki, siz çok daha derin ve daha duyarlı birisiniz. Olduğunuz kişiyle gurur duymalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle tartışırken bulabilirsiniz. Ancak kişisel olmamaya çalışın. Tartıştığınız kişiler daha sonra sizin ne kadar saygın bir kişi olduğunuzu anlayacak.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığı ile para kazananlar için bugün ideal bir gün. İhtiyacın olan ilhamı içinde hissedecek, özgün ve yenilikçi fikirlerinle ön plana çıkacaksın. Beraberliği olan bir İkizler burcuysan; sevdiğin kişiyle ilişkini canlandırabileceğin, beraber yeni hobiler edinebileceğin bir gün geçirebilirsin. İletişimdeki etkinliğin farklı kalabalıklara karışmana, yeni bağlantılar oluşturmanı sağlayabilir. Yenikurma fikirleri aklında dönerken, çeşitli fırsatlar yaratabilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda günler öncesinden yüklenen sorumluluklarla beraber oluşan yoğunluklar sizi yorabilir. Bunları daha planlı ve programlı bir şekilde yönetiyor olmalısınız. Hayatınız içinde herhangi bir konuda yeni bir adım atmak bugün size çok iyi gelecektir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep'te ilerleyen Ay tamamlanması gereken işler ve sorumluluklara işaret etmekte. Yorgunluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirmek için çevrenizdekilerin fikirlerini dinlemelisiniz. Onların fikirlerine yıkıcı değil de daha yapıcı yaklaşmanızda fayda var.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geleceğe dair planlarınızda değişimler söz konusu olabilir; sürpriz bir eğitim veya seyahat karşınıza çıkabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda şüpheye yol açacak hiçbir insanı ve davranışı kabullenmediğiniz bir dönemdesiniz. Sınırlarınız kesin, istekleriniz belli. Buna saygı duymayanlara veda etmenin tam zamanı.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün günlük rutinler, çalışma hayatı ve sağlık konularını yöneten 6. evinizde seyahat edecek. Bugün hem bedensel hem psikolojik sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Uranüs ile Merkür arasındaki sert etkileşimin etkisiyle bugün kendinizi zihinsel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Anksiyete, endişe, panik atak gibi psikolojik problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketlisiniz ve çevrenizdekilere hareketli bir gün yaşatacaksınız. Enerji fazlalığının sebep olacağı konsantrasyon eksikliğine ve iç gerilime dikkat etmelisiniz. Son dönemde biraz ihmal ettiğiniz sağılığıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çalışma ortamınızla ve gündelik yaşamınızla ilgili konular bugün sizi meşgul ederken mükemmeliyetçi ve zaman zaman da eleştirel tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Astlarınızla, yardımcılarınızla ilişkilerinizle meşgul olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevili İkizler; sabahın ilk saatlerinde sezgilerine güvenebilir, bildiğin yolun en doğru yol olduğu iddiasını savunabilirsin. Evinde, ofisinde ya da kişisel eşyalarında oluşabilecek ufak tefek arızalara karşı temkinli olmanda ve önemli evraklarını koruma altına almanda fayda olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 18' 08" R
Ay
Kova
07° 39' 16"
Merkür
Koç
17° 15' 48"
Venüs
Boğa
02° 06' 45"
Mars
Koç
00° 25' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 05"
Satürn
Balık
16° 39' 17"
Uranüs
Boğa
22° 23' 56"
Neptün
Balık
28° 56' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 35"
Lilith
Başak
23° 26' 17"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>