İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Heyecanlısın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sevdiklerinize onları ne kadar önemsediğinizi göstermeniz için iyi bir gün. Sevgilinizin şu anda daha fazla ilgiye ihtiyacı olabilir. Ona güzel bir hediye alabilir ya da şehir içinde hoş bir yemeğe çıkartabilirsiniz. Onu dinleyin ve derdine ortak olun. Merhametiniz ve hassasiyetiniz sayesinde, kendini daha iyi hissedecek.

Sizinle bir girişimde bulunan bir arkadaşınız ya daarkadaşınız, bir şekilde parasızlıkla engellenebilir. Bu, belki de sizin tarafınızda beklenmedik eklemeleri ya da geçici olarak bunlar için alınacak yeni birini işaret edebilir. Bu zor bir durum, ama siz ve diğerarkadaşlarınız idare edecek ama arkadaşınız zamanında bunu almalı. Duruma bir çözün üretin ve dayanın.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Kendini yoğun tartışmaların sebep olduğu laf dalaşları içerisinde bulabilirsin; ki bu hiç hoşuna gitmeyecek. Senin yapın kucaklayıcı ve bonkördür ama eğer bu özelliklerinden çıkar sağlanmaya çalışılırsa modun aniden tersine döner. Çatışma da ilişkilerin doğal bir parçasıdır. Bunu büyütülmesi gereken meseleler ve kavgalardan öte öğretici bir deneyim olarak görmelisin.Bugün muhtemelen çok arkadaş canlısı olmayacaksınız. Hiç kimseyi görmek ya da konuşmak istemeyecek ve kendinizi eve kapatmak isteyeceksiniz. Yalnızlık ihtiyacı o kadar güçlü ise ona boyun eğin. Kendinizi diğerleriyle iletişime geçmeye zorlayarak bir yere varamazsınız. Fiziksel açıdan biraz kötü hissedebilirsiniz, bu yüzden doğru beslenmenizde ve bol bol C vitamini almanızda özellikle fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün adınız gibi emin olduğunuz bir konudan bugün hayatınızda duymamışçasına uzaklaşmak durumunda kalmak kafanızı karıştırabilir. Fikrinizi değiştirmenin çok da tuhaf bir şey olmadığını bilin. Haftalar önce hemfikir olduğunuz bir yola bağlı kalmak zorunda değilsiniz. O zamandan bu yana şartlar değişti ve siz de planlarınızı buna göre gönül rahatlığıyla değiştirebilmelisiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayalleriniz ve hedeflerinizin, ideallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde beklentilerinizin doğrultusunda hareket edebilir, ilişkileriniz için adım atabilirsiniz. Sabırsızlıklara dikkat.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde gelen bir telefon ile bütün planların değişebilir. Bir süredir aklında olan fikirler iyice şekilleniyor. Hayatında aradığın yeni maceraları bulacağın bir döneme giriyorsun. Ailenden uzak yaşıyorsan onları ne kadar özlediğini fark edebilirsin. Saçlarında farklılık yapma isteğin internet araştırmalarını yoğunlaştıracak.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alıngan tavrınız çalışma ortamınızda size zorluk çıkarabilir. Anlaşılmamanın verdiği rahatsızlığınıza son vermek, sorunu arkadaşlarınızla paylaşmalı ve hissetlerinizi ifade etmelisiniz.  Güzel destekler aldığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konuları idrak edebilirsiniz. Bazı konularda farkındalıklarınız artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konulara ilginiz artabilir. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Değişim içinde olacağınız zamanlardasınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iletişimsel kopukluklara karşı önlem almanız gerekebilir. Özellikle birebir iletişim yolu ile olan durumlarda kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren Ay Koç burcunda ilerlerken sosyal açıdan son derece hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz, ancak fazla iddialı davranmaktan kaçınmalısınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız tavan yapabilir. Yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluklara maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, daha sonra dostlarınız hak verecekler.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketlisiniz ve çevrenizdekilere hareketli bir gün yaşatacaksınız. Enerji fazlalığının sebep olacağı konsantrasyon eksikliğine ve iç gerilime dikkat etmelisiniz. Son dönemde biraz ihmal ettiğiniz sağılığıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde önemli kararlar alacaksınız. Mali durumunuzun beklentilerinize uygun olmadığını düşünseniz bile iyimserliğinizi korumalısınız. Enerjinizi arttırmak için yeni hobiler edinin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sevgilinizle yaşadığınız problemlerle ilgili olarak konuşma zemini bulacaksınız. Birbirinize karşı anlayışlı davranarak sorunlarınızı çözme yoluna gidin. İş yaşantınızda bugünlerde değerlendirilmeye değer fırsatlar üst üste gelebilir. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 36" R
Ay
Akrep
25° 08' 46"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 19' 04"
Mars
Balık
26° 09' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 07"
Satürn
Balık
16° 09' 28"
Uranüs
Boğa
22° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 46"
Lilith
Başak
22° 49' 34"
True Node
Koç
15° 34' 35"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>