İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gözler üzerinde! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün geçmişiniz yeniden gözünüzde canlanabilir. Okul günlerinizden eski bir arkadaşınızı düşünüyor olabilirsiniz, onu merak ediyorsanız, belki de ona ulaşmaya çalışmalı, böylece bir çeşit kavuşmanın tadını çıkarmalısınız. Bunun dışında eski bir sevgilinizi de düşünüyor olabilirsiniz. Yani, bir zamanlar özel biriyle yaşadığınız tüm güzel zamanlar aklınıza gelebilir.

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Kendini fantezilerine ver ve yaratıcı yönünü konuştur. Sanatla uğraşmak, şarkılar söylemek için harika bir gün. İçinin derinlerinden bir yerden bırak o yaratıcı enerji gelsin ve kendini bu hazineyle şaşırt. Günün organizasyon eksikliği ve değişkenliğinin seni olumsuz etkilemesine izin verme. Hayaller ve dileklerle kendini ayakta tutabilirsin.Genel olarak sosyal, politik ve insanı sorunlara dikkat etmeye meyilli bir yapınız var ve bugün bu yönünüzü daha önce hiç olmadığı kadar gün yüzüne çıkaracak can sıkıcı haberler alabilirsiniz. İşin içindekileri tanıyabilirsiniz ve bu yüzden bu tip olaylarla ilişkili gruplara katılmak isteyebilir, bu yolla hayatınızı sonsuza dek değiştirmek isteyebilirsiniz. Bir fark yaratmak için yaşıyorsunuz, o zaman yaratın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Kova burcunda hareketini sürdürüyor. Enerjinizin yüksek olduğu pozitif bir güne adım atıyorsunuz. Bir anda aklınıza esip tatil planları yapıyorken kendinizi bulabilirsiniz. Olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Spor yapmaya başlamayı düşünüyorsanız bugünden itibaren hızlı form tutabilirsiniz. Akademik konularınızda da gelişmeler kaydedebilirsiniz. Ay, 18:53 itibariyle boşluğa giriyor. Akşam ise Venüs-Neptün arasındaki güzel kontak sayesinde gelirinizin artacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözler üzerinde!Ay, sabit burç etkisinde! Çalışma ortamındaki gruplaşmadan rahatsızlık duyabilirsin. Kendini bir yere dâhil etmek yerine, herkesle iletişim halinde olmayı tercih ediyorsun. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan,ortamının dekorasyonuyla ilgili değişikliğe gidebilirsin. Gözler üzerinde ve sen bunun farkındasın. Akılcı yaklaşımların mesafeli olduğun insanların dahi senden bahsetmesine neden olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan bulunacağın sosyal çevrede tanışacağın birisiyle uzun soluklu bir arkadaşlık başlayabilir. Hazır cevap hallerini akşam saatlerinde dâhil olacağın yerlere de yansıyacak. Etrafını bilinçlendirmek adına daha çok söz alabilirsin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borç ve alacak ilişkilerinizde bazı aksaklıklar meydana gelebilir. Yanlış yönlendirilmelere karşı daha temkinli olmalısınız.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yoğun telefon konuşmaları içinde güne başlayabilirsiniz. Yeni ufuklara açılma isteği içinde, tatil planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilişkili konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin sonuçlanması için beklemek zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Beklemede kaldığınız zamanlarda rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünler tatil planları yapmaya son derece uygun. İmkanınız varsa tatile gidin. Mutlaka topraklanacak imkan yaratın ya da doğa yürüyüşlerine çıkın.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

18 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son olaylar, kafanızda karışıklığa neden olan büyük bir baskı oluşturdu. Tüm bunlar, doğal olarak sizde yarattığı stresin yanı sıra, kendinizi sudan çıkmış bir balık gibi hissetmenizi sağladı. Çıkmazda olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle değil.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki duyguları ortaya çıkaran olumlu etkileşim, biraz hayatın temposunu yavaşlatmanız gerektiğini size bildirecek. Sanatsal konulara yönelmeli, bugün ruhunuzu toksik tüm maddelerden ayrıştırmalısınız. Sağlık konularını mercek altına alabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızdaki duygusal dalgalanmaların veya hayal kırıklıklarının maddi hayatınıza tabi ki katkısı olmuyor demeyeceğim. Tabi ki katkısı oluyor. Her düşüş, her hayal kırıklığı sizi kamçılıyor. Ayağa kalkın ve gidip istediğinizi alın. Her ne istiyorsanız elde edebilecek güçtesiniz. Siz yeter ki konuşun. Herkes susar.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün ağzından çıkan sözlere dikkat etmeli, aynı sorunu tekrar tekrar gündeme getirmemelisin. Aynı görüşü paylaştığın kişi ve gruplarla bir araya gelerek kararlar alıp harekete geçmek istesen de inatlaşma ve kişilik çatışmaları ertelemelere neden olabilir.  Ufak tefek sakarlıklara dikkat.

18 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 38' 41" R
Ay
Oğlak
00° 45' 18"
Merkür
Koç
16° 19' 49"
Venüs
Koç
28° 44' 28"
Mars
Balık
28° 18' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 48"
Satürn
Balık
16° 24' 44"
Uranüs
Boğa
22° 14' 34"
Neptün
Balık
28° 51' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 18"
Lilith
Başak
23° 08' 04"
True Node
Koç
15° 25' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>