İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşünceleri Bırakıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 90%

Bugün yeni bir rol üstleniyor gibi hissedebilirsiniz. Her zaman bir bukalemun gibi davranabilme yeteneğiniz var çünkü çeşitli şekillerde hareket edebilen doğuştan bir oyuncusunuz. Bugün kişisel hayatınızda bir değişiklik yapmak için istekli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir şeye başlama mı istiyorsunuz? Sevgilinizle karşı daha farklı bir şekilde davranmaya başlayın ve işleri biraz karıştırma konusunda cesaretli olun!

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Yaratıcı yeteneklerin üzerine eğilmek için mükemmel bir gün. Bir süredir kullanmadığın eski marifetlerinden faydalanabilirsin. Örneğin, önceleri şarkı söylemeye yöneldiysen, duşta eski favori parçalarını söylerken kendini bulabilirsin. Veya önceleri resim çizdiysen, eline fırça ve paleti alıp harikalar yaratabilirsin. Bugün kişiliğinin ifade edici yönünün açığa çıkmasına izin ver.Yeni bir yetenek, belki de psişik okumalar ya da ruhsal iyileşme için bugün yüzeye gelebilir. Yaptığınız şeyleri yapabileceğinize inanmak zor olabilir, ancak arkadaşlarınızın cesaretlendirilmesi, daha fazlasını yapmaya çalışmak için sizi teşvik edebilir. Bu, gelirinizi nasıl kazanacağınızı değiştirebilir. Herhangi bir eylem rotasını seçmeden önce tüm olasılıkları dikkatlice ele alın. İleride çıldırmak istemezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal konuları tartışmak isteyebilirsiniz. Dua ettikten sonra cemaat lideriyle duanızla ilgili konuşabilirsiniz. Yahur bir arkadaşınızla veya bir aile üyesiyle metafizik konular üzerine sohbet edebilirsiniz. Sezgileriniz doğuştan kuvvetli ve yaşamın alt metinlerine kulağınız aşina. Çevrenizdekilerle paylaşabileceğiniz pek çok ilginç gözleminiz olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Aksaklık ve sorunlara karşı çözüm odaklı olmalısınız. İş arkadaşları ve çalışanlarla ilişkilerde dengeyi korumak önemli. Hızlı kararlar alabileceğiniz bir gün. Gerilimden kaçının.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerine olması gerektiğinden daha fazla yoğunlaşırken, bu tutumun onlardan sıyrılmanı daha kolay hale getirecek. Yaşam alanında değişiklikler yaparak zihnini rahatlamak isteyeceksin. Mutfakta yeni tarifler denemek üzere alışverişe çıkabilir, yeme alışkanlıklarını yenileyebilirsin. Ailene daha çok vakit ayırmak isteyeceksin

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden haber alabilirsiniz. Sizleri etkilemek isteyen kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Kalbiniz ve zihniniz çelişse de doğru kararı vereceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Çalışma ortamınızdaki duygusal davranışlarınız ekip arkadaşlarınızın gözünden kaçmayacaktır. Kendinize özen göstermelisiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün ön plana çıkıyor. Sabah saatlerindeki iletişimde olduğunuz kişilerle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Dengeniz bozulabilir. İlerleyen zamanlarda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Akşam saatlerinde sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük detaylarlarla uğraşmak ve zayıf iletişim gerilim yaratır. Sözlerinizi iyi seçmeli ve dikkatli bir şekilde düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Tüm işleri iki kere kontrol edin. Savunmadan önce tüm gerçeklerden haberdar olun.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal kaynaklarınızın yeniden hareketlenmeye başlaması için heveslisiniz ama bu konuda işler yavaş ilerliyor. Bu durumun üstesinden gelmeniz uzun zaman alabilir.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Yay burcuna girişi ile ikili ilişkileriniz veortaklıklarınız ön plana taşınıyor.Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kişilerle yaşayabileceğiniz beklenmedik gerginliklere işaret ediyor. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemenizde fayda var.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık ciddi bir ilişkiye girmek ve mutlu bir aile kurmak istiyorsunuz. İş yerinizde ortaya çok yaratıcı fikirler çıkarıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara çok çabuk bir şekilde güveniyorsunuz, fakat daha dikkatli olmanız gerekiyor.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizle ilgili rahatsızlıkları var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir. Duyacaklarınız keyfinizi kaçıracağından, görüşmeye hazırlıklı gidin. İşinize müdahale eden biri var var, özgürlüğünüzü kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz. İş ortamınızda güvensizlik kaynağınız olarak gördüğünüz bu kişiyi dikkatle izlemeniz yararlı olabilir. Harcamalarınızda yapacağınız küçük bazı fedakarlıklar olumlu sonuçlar doğuracak. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 58" R
Ay
Oğlak
17° 28' 08"
Merkür
Koç
16° 41' 21"
Venüs
Boğa
00° 17' 24"
Mars
Balık
29° 16' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 31' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 35"
Lilith
Başak
23° 16' 26"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>