İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İşine Karışılamasını İstemiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 10%

Bugün yapmanız gereken şey kontrolü tamamen bırakmanız. Kalp ile ilgili konular söz konusu olduğunda, insanlar büyük bir kargaşa içindeler. Ruh hallerini anlamaya çalışmak neredeyse imkansız olacak, denemenize bile gerek yok. Akışına bırakın ve büyük bir hamle yapmadan önce yarın neler olacağını görmek isteyebilirsiniz.

Kariyer mi, aile mi? Sosyal tanınmışlık mı kişisel tatmin mi? Bu kutuplar arasında kendinizi paramparça hissedebilir ve günün büyük bir kısmını bu sorulara cevap aramak için harcayabilirsiniz. Şu anda tüm üsleri kapalı tutmaya çalışıyorsunuz. Fakat günler boyunca hissettiğiniz yorgunluk, gelecek için bilge ve gerçekçi kararlar vermeniz konusunda gereken bir ipucudur.

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Kaçamayacağın bir zihniyetin içine sıkışmış olabilirsin. Kökleri günümüzün gerçekliği yerine geçmişin fantezisine gömülü fikirleri temel alarak eyleme geçmemeye çalış. Duyguların senle oyun oynuyor olabilir, ayrıca kaderini gerçekleştirmek yerine daha çok egonu besleyen bir hayale kapıldığını fark edebilirsin. Motivasyonlarını sorgula. Enerjini başka yerlere yöneltmenin daha iyi olabileceğini görebilirsin.Bugün sürpriz bir ziyaretçiniz olması muhtemel. Bir süredir konuşmadığınız eski bir arkadaştan bir haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi öğle yemeğine çıkarmak ve havadisleri almak isteyebilir. Ya da bir akrabanız da uğrayacak olabilir. Misafirlerinizi doyurabilmek için el altında biraz fazladan yiyecek-içecek bulundursanız iyi olur! Ev sahipliği yapmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini dünyadaki yaşamın ötesini düşünürken bulabilirsin ve hatta bunu öğrenmenin en iyi yolunu ararken. Kitaplar aydınlatıcı olabilir ama şu an en iyi verimi fiziksel ve mental enerjilerin disiplinlerinden alabilirsin, Tai Chi ya da Yoga gibi. İyi insan olma hissi egzersizin ardından gelir ve daha yüksek bir farkındalığa ulaşman için endorfin salgılamana yardımcı olabilir. Onu ara, bulacaksın!

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda gündeminizi aniden değiştirecek, öngöremediğiniz durumlar olabilir. Sevdiklerinizin üzerine daha çok düşebilir, aile üyelerinin sağlığıyla ilgilenebilir, kendi sağlığınız için ilaç tedavileri ve medikal destekler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik tasarılar yapılabilir, ileriye dönük anlaşmalar gündeme gelebilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının senin işlerine müdahil olmasından hoşlanmıyorsun. Çalışma arkadaşlarının bu konuya saygı göstermelerini rica edebilirsin. Aile bireyleri ile yaşadığın maddi sıkıntılar çözüme kavuşabilir. Tutumlu davranışlar sergilemen ailenin hoşuna gidiyor. Çalışkan ve verimli olduğun bir dönemdesin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkenizin kelimelere dökülebileceği bir gün olabilir. Gündelik yaşantınızdaki sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Yalnız kalmak sizlere iyi gelebilir. Soğuk davranışlarınız yüzünden partneriniz tarafından eleştirilebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ifade ederseniz anlayışla karşılanabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha enerjik hissedebilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar iletişim yeteneğinizi test edecek. Düşüncelerinizin temeli nedir? Gerrçekten uzun vadede ne yapmaya veya söylemeğe çalışıyorsunuz? Diğerleri egonuzla değil, fikirlerinizle mücadele edecek. Düşüncelerinizi toparlamak için zaman ayırın. Gerçek duygularınızı ifade etmeyi öğrenin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha değerli bir şey elde etmek için bazı önemli parçaları feda etmek stratejik bir harekettir. Peki, siz neyi feda edeceksiniz?

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Evde, ailenizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.Evinizi düzenleyebilir, evinizin tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sabah saatlerinde ailenizin kadın üyelerinden yardım ve destek görebilirsiniz. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık arkadaşlık ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere ve anlaşmazlıklara işaret ediyor.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda birtakım değişiklikler ortaya çıkarsa korkmayın, her daim olumlu düşünün. Finansal durumunuz yüzünden kendinizi üzmeyin, çünkü evren her şeyi dengelemenin bir yolunu bulacaktır. Stresten uzak durmaya çalışın.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz beraber geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek hem ona hem de size iyi gelebilir. Kariyerinizde ilerlemek konusundaki planlarınız, eviniz ve işiniz arasında kalmanıza neden olabilir. Bu durumun sizi zorlaması gayet doğal bir şey. Bazen her şeyi bırakıp gitme arzusu duyabilirsiniz ama eviniz ve işiniz arasında bir denge kurmaya çalışmalısınız. Para konularındaki ihmalkarlığınız başınızaaçabilir

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 56" R
Ay
Yay
20° 57' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 30"
Venüs
Koç
27° 49' 01"
Mars
Balık
27° 43' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 21"
Satürn
Balık
16° 20' 39"
Uranüs
Boğa
22° 12' 00"
Neptün
Balık
28° 49' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 44"
Lilith
Başak
23° 03' 04"
True Node
Koç
15° 27' 60"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>