İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşünmeye İhtiyacın Var Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 30%

Bugün büyük işleri bitirmek zor ve zihniniz çok fazla yöne odaklanmış olabilir. Bir ilişkiyi düşünebilir, kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir ve finansal durumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz! Çok karmaşık bir şey yapmamaya, rahatlamaya ve gevşemeye çalışın. Sevgilinizle samimi sohbetlerin tadını çıkarın ve birlikte biraz zaman geçirin.

Bugün, kariyeriniz için önemli olduğu anlaşılan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Eğer isterseniz, kısa bir süre önce, işlerin sizi daha yüksek bir başarı seviyesine doğru götürdüğü bir döngüye gireceksiniz. Uzun vadede size yardımcı olabilecek birisiyle tanışabilir veya o kişiyi arayabilirsiniz, bu nedenle çok dostane veya destekleyici görünen herkese dikkat edin. Bu kişi ileride yeni bir fırsat için önemli bir bağlantı olabilir!

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Hislerini dinle ve iç güdülerine güven. Beklenmedik vakalar olağan akışını bozmak için oyuna dahil olmaya çalışıyor olabilir; fakat kararlı ve odaklı olduğun sürece olan biteni kontrol altında tutamaman gibi bir şey söz konusu olmayacaktır. Gerçekleştirdiğin eylemlerin uzun süreli etkileri olacak; o yüzden enerjini bilinçli şekilde kullan. Eskiyi ve yeniyi bir arada kullanarak bir plan çiz.Bugün eşiniz veya partneriniz, seçtiğiniz arkadaşlarınız hakkında size ayar verebilir. Ve bağımsız doğanız göz önüne alındığında, bu durumun size iyi gelmesi muhtemel değildir. Kendinize şunu sorun: Bu kişi, gerçek bir endişe duymaksızın sizi kontrol etmek istediği için mi bunu söyledi? Seçimleriniz sizi (doğru, yanlış veya kayıtsız) siz yapmak için yapılmış olsa da, bu sorunun cevabı nasıl tepki verdiğinizle büyük ölçüde ilintilidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayar grafik, animasyon, teknik kayıtlar gibi şeyleri deneye karar verebilisin. Hayal gücünün özgürce akmasına izin vermek ve modern teknolojinin sanatla nasıl kendini geliştirdiğini öğrenmek, bugünün harika geçmesini sağlayabilir. Yaptığınız şeye çok fazla dalabilir, bu yüzden yemek yemeyi unutabilir ya da dünyevi problemlerinizi göz ardı edebilirsiniz. Dünyanın geri kalanının hala var olduğunu unutmadan eğlenin. Gününüzün tadını çıkarın!

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski dostluklar, geçmişteki ilişkiler gündeme gelebilir. Bazı kişilerden açık ve net tavırlar görebilirsiniz. Hayatınızdaki kişilerden beklentileriniz, ilişkilere dair beklentileriniz önem kazanabilir. Sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İç huzur artıyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerini nasıl yönlendirmen gerektiğini biliyorsun. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan uzun süredir senden hoşlanan biri sana açılabilir. Bu konuda biraz düşünmeye ihtiyacın olduğunun farkındasın. Yakın bir dostunun işinde yaşadığı zorlukları aşması için ona yardımcı olabilirsin.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük ihtiyacınızın artabileceği bir gün olabilir. Yoğun günlük koşuşturmalardan kendinize zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Hayatınızı değiştirmek için tam zamanı. Şans bu konuda sizden yana. Bu şansı değerlendirin.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündemiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın. Akşam saatlerinde yolculuklar organize edebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim, bilgi alışverişinin yoğun olduğu bir gün sizi beklerken ilişkilerinizde sözlerinizin gücünü ortaya koyabilir, güçlü bir ifade şekli benimseyebilirsiniz. İletişimin bol olduğu hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik hedeflerinizi yeniden düşünmek için zaman ayırın. Önümüzdeki birkaç ay için duygusal, manevi ve diğer hedeflerinizi ana hatlarıyla belirtin. Kağıt üzerinde olduklarında, ilerlemekte hiçbir sorun yaşamazsınız.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcunda devam eden seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinize dikkat çekiyor.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Kısa süreli seyahatler planlayabilir, eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşimve para konularında kafa karışıklıklarına işaret ediyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanışacağınız bir insandan aşırı derecede etkileneceksiniz. İş hayatınızda karşınıza çıkan her türlü zorluğa rağmen ilerlemeye devam ediyorsunuz. Çevrenizde gelişen olaylara çok iyimser bir gözle bakıyorsunuz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakmaya başladı. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacağınız bu günü değerlendirin. İş yerinde kendinizi korumanız gereken bir problemde, işin içine çekiliyorsunuz. Size ait olduğu iddia edilen sorumlulukların çoğu size ait değil. Bugün, her zaman yaptığınız gibi çevrenizdeki insanlarla didişmekten vazgeçin. Sizin bu tavrınız herkesi çileden çıkarıyor. Maddi yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 22" R
Ay
Yay
24° 50' 51"
Merkür
Koç
16° 13' 53"
Venüs
Koç
28° 11' 06"
Mars
Balık
27° 57' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 30"
Satürn
Balık
16° 22' 17"
Uranüs
Boğa
22° 13' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 45"
Lilith
Başak
23° 05' 03"
True Node
Koç
15° 27' 00"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>