İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Problemlerin Üzerine Gidiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün tekneniz batıyor, siz ve eşyalarınız alabora olabilir. Kıyıda yüzmeye hazır olun. Özellikle de sürekli değişen duygularınız söz konusu olduğunda, gerçekçi ve istikrarlı olmak, sağlıklı bir kafa için anahtar kelimeler. Ev ve mülkiyetle ilgili meseleler beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Cevaplar için kalbinize kulak verin.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Fiziksel sağlığına dikkat et. Tükenmiş ve yorgun hissediyorsan kendini zorlama. Her şeyden uzaklaşabileceğin bir gün ayarla ve kendini dinlendir. Bunu yapmak, virüslerle savaşmanı sağlayan bağışıklık sistemini destekleyecektir. Eğer bir gün ayarlayamıyorsan ya da izin alamıyorsan da, hastalığını da göz önüne alarak nasıl bir yol izleyebileceğini düşün.Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

9 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artabilir. Çalışma hayatında zeka ve yetenekler ile öne çıkabilirsiniz. Karmaşık durumlara çözüm getirebilirsiniz. Son günlerde size sorun getiren konuları sonlandırabilir, rahatlayabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemler için mantıklı çözümlerin olmasa da onların üzerine gidiyorsun. Bu durumda zarar gören taraf olabilirsin. Yakın bir arkadaşının işlerinde yaşadığı maddi probleme yardımcı olmak için harekete geçebilirsin. BU sergilediğin davranış ile tüm dikkatleri üzerine çekiyorsun.

9 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde istemediğiniz bazı konuşmaların içine çekilebileceğiniz bir gün olabilir. Sakin kalarak spekülatif olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız. Aile üyelerinizin karmaşık hayatları sizleri rahatsız ediyor olabilir. Sizi olumsuz etkileyen konuları tatlı bir üslup kullanarak onlara anlatmalısınız.

9 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler işlerinizin kolaylaştıracaktır. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyecektir. Akşam saatlerine doğru planlarınızdaki değişikler sizi keyifsiz kılabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde İlişkiniz de olsa sosyal çevreniz geniş de olsa derin düşüncelerinize ve analitik zekanıza herkes hemen ayak uyduramayabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinize olan güveninizin daha yüksek olduğu bir gündesiniz. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, lider özelliklerinizle dikkat çekebilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Basit bir ilişkiyi ilerletmek isteyebilirsiniz, ancak ne söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Enerjiniz ve dürüstlüğünüz sizi bundan kurtarabilir. İşe gülümseyerek başlayın.

9 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat ediyor. Bugün gündeminizde finansal konularınız olacaktır.Gelir – gider hesabınızı yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim finansal konularda yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Bugünlerde arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemenizde fayda var.

9 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde yaşadığınız sorunları güvendiğiniz bir arkadaşınız ile paylaşın. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Çevrenizdeki insanlara karşı daha samimi olmaya çalışın.

9 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda arkada kalmış sorunları zihninizden silme zamanı. Her konuda doyumlu olmanız gerektiği halde yaşadığınız ilişkinin hoşluklarını yaşayamıyorsunuz. Geçmişteki bir hatalı davranış sizi bugün ürkek ve çekingen yapmış; artık tecrübe edindiniz ve insanları daha iyi tanıdınız. Bugün bir teşebbüs daha yapın, başarı sizindir. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor, dikkatli olun.

9 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 53' 40" R
Ay
İkizler
15° 20' 54" R
Merkür
Koç
23° 42' 19"
Venüs
Boğa
13° 02' 04"
Mars
Koç
07° 14' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 59"
Satürn
Balık
17° 22' 58"
Uranüs
Boğa
22° 54' 38"
Neptün
Balık
29° 11' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 47"
Lilith
Başak
24° 25' 17"
True Node
Koç
15° 12' 10"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>