İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şanslı Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 10%

Bugün tam bir şair havasında olabilirsiniz. Her zaman yaratıcı ve hayalperest bir tarafınız vardı. Fakat her zaman sanatsal becerilerinize güvenmiyorsunuz. Bugün birine romantik ya da ince esprili bir not yazabilirsiniz. Sevinçlerinzi kağıda dökebileceksiniz. Bunun dışında, aranızda samimi bir bağ olan biriyle konuşabilirsiniz. Yaşamla ilgili inançlarınızı paylaşabilir ve kalbinizi birine açabilirsiniz.

Bugün, hayallerinin gerçekleşmesi açısından iyi bir gün. El atacağınız yaratıcı bir projeniz olabilir. Belki de ticarete atılacaksınız. Ya da zaten çalıştığınız şirketi genişletmeye çalışıyorsunuzdur. Hayali düşünceleriniz ve özenli tavrınız bugün başarılı olacak olmalı. Planlarınız hakkında cesur olun ve onları dinleyecek insanlarla konuşun!

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Bugün harikulade insanlarla tanışabilir ve hayatını harika bir yöne sevk edecek, sarsıcı bilgilerle karşılaşabilisin. Yeni yaşam tarzı seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsin. Bir grup ya da organizasyon, muhtemelen spiritüel ya da metafizikle ilgili, sana bir anda çekici gelecek ve katılmayı düşüneceksin. Ayrıca hayatındaki partnerle müthiş konuşmalar yapmaya hazır ol. Kitaplar, dergiler ve diğer yayın mecraları da seni aydınlatabilir.Bugün yeni bir sosyal gruba katılmaya karar verebilirsiniz. Belki de saatlerce farkl insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı yeni insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Yaratıcı zihnininiz bazı çapkın ve eğlenceli konuşmalara karşı tetikte olabilir. Kendinizi farklı bir şekilde ifade etmek hissedeceksiniz ve nadiren görülen bir yanınızı ortaya çıkaracaksınız. Kendinizi rahat bırakın ve deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün lüks eşyaların cazibesine kapılabilirsiniz. Güzel bir zevkiniz var. Bütçeniz biraya yetse bile siz yine de kaliteli şaraplar istiyorsunuz! Bugün kendinize özel bir bir şeyler ısmarlamak isteyebilirsiniz. Pahalı bir restorana öğle yemeğine gidin. Ya da güzel ve eşsiz olan bir eşya satın alın. Muhtemelen lüks bir tükenmez kalemle yazı yazmaktan keyif alacaksınız. Ya belki de belgelerinizi yeni bir deri evrak çantasına yerleştirmek hoşunuza gider.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği içinde olabilir, önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Zihinsel bir netliğe gideceğiniz, pek çok kararsızlığınızı bitireceğiniz bir gün. İstekleriniz ve duygularınız konusunda daha net olabilirsiniz. Gündüz saatlerinde aksilik ve ani değişimler oluşabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sporun aksatmak istemiyorsun. Bu konuda disiplinli olmanı ailen yanlış anlayabilirler. Kendinden ziyade etrafındakilere de önem vermelisin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan tesadüfen tanışacağın biri sana farklı duygular hissettirebilir. Bu kişi ile ortak arkadaşının olması sana şanslı hissettiriyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmaktan keyif aldığınız aktiviteleri konforunuzu korumak amacıyla tekrar gerçekleştirmekten korkuyor olabilirsiniz. Olgunluk arayışınız bugün kendisini güçlü bir şekilde hissettiriyor olabilir. Artık çocuksu yapınızı geride bırakmak isteyebilir ama bunu yapmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Unutmayın, değişimi hayat sevincinizi yitirmeden de yapabilirsiniz. 

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. Karşılıklı konularda daha hassas olabileceğiniz koşullar var.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazılanları iyi analiz etmeli, okuduğunuzu iyi anlamalı ve doğru cevap verdiğinizden emin olmalısınız. Aşk konusunda partnerinize kendisini ifade etmesi için şans verin.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz vearkadaşlarınız sizi çocuk gibi hissettirecek eğlenceli bir projede çalışıyorsunuz. Huysuz ya da inatçı olmayın ve bu kariyer macerasının tadına varın.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati psikolojinizi ve bilinç altınızı ön plana taşıyor.Kendinizi içe dönük hissedeceğiniz bugünü meditasyonla ve duayla değerlendirebilirsiniz. Gizli kalmış meselelere ilginiz artacaktır. Spiritüel çalışmalar yapmak ve psikolojik destek almak için uygun bir gün olacak. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara işaret ediyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayı bulmanıza çok az kaldı. İş yerinize ve yeni meslektaşlarınıza uyum sağlamaya başladınız. Kendinizi yeniden keşfettiğiniz bir dönemdesiniz ve çok mutlu hissediyorsunuz.

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizin gündemde olacağı ve onun sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün. Partneriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilir. Ancak mantıklı açıklamalarla onu ikna edebilirsiniz. Yapacağınız en kötü şey sert tepki göstererek konuyu kestirip atmaktır. İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği çok açık görünüyor. Yine de arkadaşlarınızın tedirginliğinden etkileniyorsunuz. Düşündüğünüz yatırımların riske deyip deymeyeceğini yeniden düşünün.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 07' 22" R
Ay
İkizler
18° 36' 58" R
Merkür
Koç
23° 56' 17"
Venüs
Boğa
13° 19' 30"
Mars
Koç
07° 25' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 19"
Satürn
Balık
17° 24' 03"
Uranüs
Boğa
22° 55' 28"
Neptün
Balık
29° 11' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 32"
Lilith
Başak
24° 26' 51"
True Node
Koç
15° 10' 52"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>