İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Verimli Sonuçlar Alabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 30%

Romantik bir tutku dalgalanması, karşınıza çıkan engeller ne olursa olsun, sizi sevgilinizle buluşmaya itebilir. Ancak, sevgilinizin de ne istediğini anlamak için sezginizi kullanın! İş arkadaşlarınızla birlikte takip ettiğiniz girişimlerde bugün büyük bir adım atılabilir bu da hem sizin hem de ortağınızın güçlü ve motive hissetmesini sağlayabilir. Dikkatli bir şekilde hareket edin, ancak ileri doğru.

Bugün olabilecek en iyi aktivite içinde takım çalışması da barındıranlar olacak. Eğer daha önce işinizin bir parçası olarak ya da eğlence aktiviteleriniz içinde liderlik tecrübeniz varsa, bunun ne kadar umut verici, herhangi bir grup için başarıya ulaşma konusunda mod yükseltici olduğunu biliyorsunuzdur. Bugün her şey çok uygun, bu yüzden liderlik son derece tatmin edici olacak.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

Bugün aklın hem kısa hem uzun vadede bir gezi planlamakta olabilir. Arabada çok fazla vakit geçirebilirsin, bazı ayak işlerini halledebilir ve ardından uzun bir tatil planına başlayabilirsin. Fiziki enerjin yüksek fakat yine de kendini fazlaca yorma riskiyle karşı karşıyasın. Akşamleyin evde dinlensen iyi edersin.Bugün lüks eşyaların cazibesine kapılabilirsiniz. Güzel bir zevkiniz var. Bütçeniz biraya yetse bile siz yine de kaliteli şaraplar istiyorsunuz! Bugün kendinize özel bir bir şeyler ısmarlamak isteyebilirsiniz. Pahalı bir restorana öğle yemeğine gidin. Ya da güzel ve eşsiz olan bir eşya satın alın. Muhtemelen lüks bir tükenmez kalemle yazı yazmaktan keyif alacaksınız. Ya belki de belgelerinizi yeni bir deri evrak çantasına yerleştirmek hoşunuza gider.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda rüzgar şiddetlenecek gibi ve bu yüzdenbaşına geçmeniz gerekebilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şey olmayacağını bildiğiniz halde insanları bir şeyler olacağı yönünde yanlış yönlendirmemelisiniz. Durumun sonucunu sezgisel olarak biliyorsunuz. Şartlar ne olursa olsun her daim kendinize güvenin.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.12'ye kadar Ay boşlukta. Bu saate kadar gününüzü daha plansız geçirebilir, planlarınızda hızlı değişiklikler yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizle keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde sağlamlık ve güven öne çıkıyor.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysan işinde tekrara düştüğünü fark edebilirsin. Farklı fikirler edinmek için çalışanların ile bir toplantı gerçekleştiriyorsun. Verimli sonuçlar elde edebilirsin. Ailenin akrabaları ile arasında yaşanan maddi sıkıntıları anlamak için kardeşine birtakım sorular yöneltiyorsun.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel sesiniz sizleri oldukça derinlere götürüyor olabilir. Geçmiş konular, ilişkiler, yaşanan olaylar ve gelecek mukayese ile kendinizi oldukça sıkışmış hissedebilirsiniz. Sizler için iletişim kurmak oldukça önemli. Susmak ve içinizde yaşamak sizlere göre değil. Bunun yerine düşüncelerinizi sevdiklerinizle paylaşma yolunu seçmelisiniz. Bitişler ve başlangıçlar sizler için diğer insanlara nazaran daha kolay olabilir. Doğanıza uygun hareket ettikçe eski neşenize kavuşabilirsiniz..

3 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak ve sohbetler açısından destekleniyorsunuz. Aynı zamanda gelecek yönünde plan yapmak da mümkün.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda karşı tarafa şans vermeniz gereken bir gündesiniz. Mükemmeliyetçilikten mümkün olduğunca uzak kaldığınız taktirde kendinizi iyi hissedebsiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev aile yaşamınızda daha keyifli ve bereketli günler başlıyor. Ailenizden göreceğiniz destekle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cazibe bir noktaya kadar değerlidir. Yine de projelerinize yardım edemeyenleri cezbetmeye çalışarak zaman kaybı yaşamamalısınız. Daha pratik düşünmelisiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Boğa burcuna giriş yapacağı 18:12'ye kadar Koç burcundaki seyahatine devam edecek.Ay'ın boşlukta olacağı 08:47 ile 18:12 arasında arkadaş çevrenizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Yoga, meditasyon ve spiritüel çalışmalar için günün geç saatlerini değerlendirebilirsiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni ve farklı şeyleri kolay kabulleniyorsunuz. Yeni konularla ilgilenin. Yeni teknolojiler hakkında bilgi edinin. Artık onlar sizden "çok - uzak" gibi görünse bile endişe etmeden yeni fikirlere açık ola bilirsiniz. Şu anda sahip olduğunuz birçok yeni düşünceyi kaydetmek için el altında bir not defteri bulundurun.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye karşı adını koyamadığınız duygularınız biraz karmaşık. Geçmişle olan bağlarınızı bitirmeniz gerekiyor. Karşınıza çıkanın ne olduğunu anlamanız, yüreğinizi tamamen boşaltabilmenize bağlı. İşle ilgili yaşadığınız bir sorun sizin lehinize çözülecek. Bu beklemediğiniz bir gelişme. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir.

3 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>