İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sakinleşiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz, bu yüzden sevdiklerinizle temas kurmaktan çekinmeyin. Belki de sizi önemseyen insanlarla biraz vakit geçirip kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız var. Ebeveynlerinizi ya da kardeşlerinizi ziyaret edin ve bir süre rahatlayın. Ya da aranızda daha fazla yakınlık hissi yaratmak için sevgilinizle samimi bir konuşma yapın. Kalbinizin şu anda bir miktar sevgiye ihtiyacı var, bu yüzden biraz ilgi isteyin!

Bugün fiziksel benliğinizi mükemmelleştirmek için hazır olabilirsiniz. Sağlığınızı iyileştirmeyi umuyor olabilirsiniz. Enerjiniz son zamanlarda düşükse, daha fazla vitamin almaya başlamak isteyebilirsiniz. Beslenme seviyenizi arttırarak, daha fazla fiziksel olarak aktif olmak için gerekli enerjiye yakında sahip olacaksınız. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca spor salonunda yeni bir antrenman programına başlayabilirsiniz. Ya da bisiklete binmek veya koşu yapmaktan hoşlanabilirsiniz.

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Biraz dinlenmek ve rahatlamak isteyeceksin. Elbette kişisel kaynaklarına fazlaca güveniyorsun. Ne zaman enerjini koruman gerektiğini de biliyorsun; özellikle de profesyonel açıdan hayat zorlayıcı olunca. Ama, bugün geleceğe yönelik planlarında bir sıkıntı olup olmadığını kontrol etsen fena olmaz. İçindeki ateş sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi?Bugün hayatınızda rüzgar şiddetlenecek gibi ve bu yüzdenbaşına geçmeniz gerekebilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şey olmayacağını bildiğiniz halde insanları bir şeyler olacağı yönünde yanlış yönlendirmemelisiniz. Durumun sonucunu sezgisel olarak biliyorsunuz. Şartlar ne olursa olsun her daim kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birinden faydalı bir ipucu alabilirsiniz. Kulaklarınızı açık tutun ve size sunulması muhtemel sıradışı önerilere kulak verin. An itibariyla personel istihdam eden yeni bir şirketten haberdar olabilirsiniz. Ya da içeriden birinin stok ipucunu öğrenebilirsiniz. Hatta mahallenizde olup bitenler hakkında ilginç bir dedikodu bile duyabilirsiniz. Duvardaki bir sinek gibi davranıp sadece etrafı izleyin.

2 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı ilişkilerde sessiz gerilimler çalışabilir. Duygularınızda değişim yaşayarak bazı ilişkilerden çekilebilir, içinize dönebilir; bazı ilişkilerden sıkılabilirsiniz. Finansal konularda veya istek ve hedeflerinizde sabırsızlık, acelecilik zorlayabilir.

2 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani gelişen olaylar karşısında sakin bir tavır takınman çevrendeki insanların dikkatini çekiyor. Duygularının daha sakin seyir ettiği bir gündesin. Bu durumu yararına kullanmasını bilmelisin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinle arandaki problemleri konuşabilirsin. Senin için faydalı bir konuşma olabilir.

2 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda stratejik hareket etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Kendinize hâkim olmaya çalışsanız da üzerinize gelinen konular yüzünden sakinliğinizi koruyamayabilirsiniz. Herkese eşit davranılması gerektiğini ekip arkadaşlarınızın da öğrenmesi gerekmektedir. Sorunlarınızı partnerinizle paylaşmalısınız. Paylaştıkça yükünüz hafifleyecektir. 

2 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Bitirmeniz gereken uğraşlarınızda sıkışma olabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı zorlanmalar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

2 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda düzenli bir ilişki sürdürmek için istek duyabilirsiniz. Bu durum da sizi verimli bir partner haline getirebilir. Sadece ‘Ben' dememelisiniz.

2 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cazibe bir noktaya kadar değerlidir. Yine de projelerinize yardım edemeyenleri cezbetmeye çalışarak zaman kaybı yaşamamalısınız. Daha pratik düşünmelisiniz.

2 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, tüm gün Koç burcunda seyahat edecek.Bugün sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır, arkadaşlarınıza vakit ayırın. Venüs'ün akşam saatlerinde Başak burcuna girişi ile ev ve aile hayatınız önem kazanıyor. Önümüzdeki günleri evinizin dekorasyonunda değişiklikler yapmak için değerlendirebilirsiniz.

2 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

2 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki bazı karmaşıklıkları çözeceğiniz bir gün olacak. Finansal durumunuzu daha iyi bir hale getirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Kendinizi çok enerjik ve zinde hissediyorsunuz.

2 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı yabancı davranışlar sergilemeniz, ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getiriyor. Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. İş yerindeki olaylara duygusal tepkiler verebilir, iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kafanızda bir çok plan olabilir ancak bunları hayata geçirmeyi ertelemeniz, başarıya ulaşmanızı geciktirebilir. Pahalı ama zorunlu bir satın alma işiniz bugünlerde gerçekleşiyor.

2 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>