İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Farklı Yatırımlar Yapabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün birine bir şeyler vermeniz gerekebilir. Sevgilinizle bir tartışmanın ortasında ve ikiniz de bir şeyleri savunuyor olabilirsiniz. Ama bugün barış imzalama zamanı. Uzlaşmak için bir yol bulun ya da eğer bu kişiyi gerçekten seviyorsanıız, belki de boyun eğmek en iyisi olacak. Egonuzu bir kenara bırakın, illa doğru olmanız gerekmiyor. Bu güzel ilişkiyi kurtarmak istediğinizi unutmayın.

Sıfırdan bir şeyler yaratmaya karar verebilirsiniz. Yaratıcı bir ruh hali içinde olacaksınız. Belki de evinizde bir proje üzerinde çalışacaksınız. Bir mobilya parçası üzerinden bir tasarım geliştirebilirsiniz. Veya bahçenize yeni bir şey ekmeye karar verebilirsiniz. Mülkünüze güzel ağaçlar veya çalılar ekleyerek, bazı peyzaj çalışmaları bile yapabilirsiniz. Kendinize ait bir proje üzerinde çalışırken memnuniyet duygusunu hissedeceksiniz.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Duyguların şu anda uç derecede dengesiz olabilir, ve kelimelerinin ardında da büyük bir tutku yatıyor. Hayatına dair köklü değişiklikler yapabilecek bir güç seni kışkırtabilir ve bilgeliğine güvenirsen, birden fazla değişiklik yapmanın sana fayda getireceğini göreceksin. Övgü ve destek gerektiren yönlerini keşfet. Sonrasında da bataryanı doldur ve işe koyul!Kendinize ve çevrenizdekilere karşı kabul etmeniz gereken çok basit bir kelime var: bilmiyorum. Bunu kabul edince üzerinizden nasıl bir yük kalktığına inanamayacaksınız. Her soruna bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmekten vazgeçin. Aslında ortada önerilebilecek gerçek bir çözüm yokken onu bulmaya çalışmak faydadan çok zarar getirir. Tüm cevapların sizde olmadığını kabul ettiğinizde olasılıklar limitsizdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün sonunda aynada kendine bakıp orada gördüğü kişi olduğunu bilerek derin bir uyku çekecek olan sizsiniz. Kaba bir yorum yapmayı düşündüğünüz ya da başkası hakkında kötü bir laf yaymaya karar verdiğiniz bir dahaki sefer durup biraz bunu düşünün. Bir yanınız bu tavrı desteklerken bir yanınız tamamen reddediyor. Aynada her iki yanınıza da bakın. Sadece hoşunuza giden yanı görmeyin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınız canlanabilir, aşk ilişkileri ve flörtler gündeminizde yer alabilir. Şanslı durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda kendinize güvenme zamanı. Teklifler götürebilir, teklif alabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşın ile telefonda konuşabilirsin. Birbirinizin sohbetini özlediğinizi fark ediyorsun. Evli bir İkizler burcuysan eşine aldığın hediye ile onu mutlu edebilirsin. Evlilik kurumuna olan saygın gittikçe artıyor. İşin ile alakalı farklı yatırımlarda bulunabilirsin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer yalnızsanız bugün hayatınızın aşkını bulabilirisiniz. Beklenmedik bir aşkla kaderiniz değişime doğru gidebilir. Geleceğinizi yeniden planlarken geçmişe bir sünger çekme zamanı çoktan gelmiş olabilir. Sevgi ile yarınlara yürümeye çalışmalısınız.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Sanatsal tarafınız ağır basabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Gün içinde uğraştığınız işlerde pratik çözümler yaratacağınız zamanlar var.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sezgileriniz yükselebilir. İsteklerinizi gerçekleştirirken mutlaka sağduyunuza da önem verin, salt mantık ile karar almamaya çalışın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi göstermeniz hiç de zor olmayabilir. Girişimci ve lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde daha güçlü ve söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesinlikle emin olana kadar hiçbir karar alamıyorsanız, birçok harika fırsat kaçırırsınız. Kendinize bir şans verin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat etmeye devam eden Ay'ın etkisiyle bugün kendinizi kararsız hissedebilirsiniz.Hedeflerinizi ve kararlarınızı gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı kontrolünüz dışında gelişen durumlara işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşayabileceğiniz ani gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Insanların söylediklerine kuşkuyla yaklaşın. Tüm yazılı medyayı inceleyin ve yazarlıkla ilgili herşeyi ayrıntısıyla öğrenin. Görüşlerinizi net bir şekilde ifade ettiğinizden ve duyduklarınıza açıklık getirdiğinizden emin olun. Kolayca kafanız karıştığından dolayı insanlar sizi kullanabilir. Odaklanın. Güvenilir, inanılmış yöntemler kullanın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı düşündüklerinizi ifade etmekte başarılı olacağınız bir gün. Düşüncelerinizle duygularınız arasında denge kurmaya çalışın. İş hayatınızda istediğiniz, özlediğiniz hareketlenme yakında gerçekleşecek. Buna uygun olarak da mali sıkıntılarınız dağılıyor, bekleyin. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönecektir.

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 40' 53" R
Ay
İkizler
12° 16' 57" R
Merkür
Koç
23° 29' 28"
Venüs
Boğa
12° 45' 48"
Mars
Koç
07° 04' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 11' 52"
Satürn
Balık
17° 21' 57"
Uranüs
Boğa
22° 53' 52"
Neptün
Balık
29° 10' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 04"
Lilith
Başak
24° 23' 49"
True Node
Koç
15° 13' 21"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>