İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ani Kararlar Almamalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 90%

Aklınızın ve kalbinizin bugün birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Her şey beklediğiniz gibi ilerliyor. Kendinize güvenin. Muhtemelen, her durum için mükemmel bir çözümünüz var. Koşulları inanılmaz bir şekilde algıladığınızdan dolayı birini gafil avlamış olabilirsiniz. Bazı beklenmedik tepkilere hazır olun.

Eğer rutine biraz ara verip çalışabilirseniz bugün sizin için mükemmel bir gün olacak. Hayal gücünüzü yardıma çağırabilirsiniz ve yaratıcılığınız gelecek için çok değerli bir şeye yol açabilir. Her halükarda, kendinize ve ekibinize koçluk yapmanız ve gerekirse bireysel üyelerin moralini yükseltmeniz için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugünü harika yapmak için elinizden geleni yapın!

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Bugün senin için birçok güzel şey gerçekleşebilir. Gergin hissettiren ve zaptetmesi zor heyecanının da varlığıyla tetikte olacaksın. Bu durumdan profesyonel hayatın adına faydalanabilirsin. Diğerleri ise karşına çıkan beklenmedik şeylerle başa çıkış yönteminden etkilenecek! Bu ilerlemek adına kendini kanıtlayabilmen için büyük bir fırsat!Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir sosyal gruba katılmaya karar verebilirsiniz. Belki de saatlerce farkl insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı yeni insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Yaratıcı zihnininiz bazı çapkın ve eğlenceli konuşmalara karşı tetikte olabilir. Kendinizi farklı bir şekilde ifade etmek hissedeceksiniz ve nadiren görülen bir yanınızı ortaya çıkaracaksınız. Kendinizi rahat bırakın ve deneyin.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı rüyalarıyla güne başlayabilirsiniz. Günün erken saatlerinde duygusal değişimler içinde olabilirsiniz. İradenizi kullanmanız, yaşamınızın sorumluluğunu üstlenmeniz gerekecektir. Yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman kaybetmeye tahammülünün olmadığı bir gündesin. Bu konuda sana anlayış göstermeyen insanlar ile sert tartışmalara girmekten kaçınmalısın. Problemlerini çözerken ani kararlar alıyorsun. Bu konuda kardeşin tarafından uyarılabilirsin. Yeni evli bir İkizler burcuysan eşine verdiğin değer ve ona duyduğun saygı karşılıklı olarak artıyor.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünce yapınız partneriniz tarafından eleştirilebilir. Soğuk davranışlarınızı ifade ederken oldukça zorlanabilir ve yanlış anlaşılmalara sebep olabilirsiniz. Enerjinizi doğanıza uygun davranışlarla yansıtmaya çalışın. Finansal krizlerinizi atlatmak güzel bir gün olabilir. Bu konuda şans sizlerden yana adım atmalısınız.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konular bugün gündeminize gelebilir. Sonuçlandırmakta zorlandığınız konuları kabullenmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi çok daha güvende hissedebilirsiniz. Kişisel harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızda asparagas haberler dolaşarak yanlış anlaşılmalara ve keyfinizin kaçmasına sebebiyet verebilir. Duygusal konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgilinizle ilgili öğreneceğiniz bazı sırlar nedeniyle karamsarlığa kapılabilirsiniz. İşin aslını öğrenmeden tepki vermeyin. Fakat az kaldı, yakında onunla bağlarınızı kopartacaksınız. Performansınızı korumaya devam ederseniz,ortamında keyifli saatler yaşayacaksınız. Yeni beklentilerle beraber planlarınız da değişebilir. İş ilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz. Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi. Elinize beklediğinizden de fazla para geçecek.

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle ikiniz arasında işler iyi gidiyor. Ancak elde edeceğiniz en yüksek nokta ilişkinin bu aşamasında değil. Tadını çıkarın ve sonra ne olacağını düşünerek kararlar alın.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati sizi içe dönük bir ruh haline sokuyor.Meditasyon ve dua yoluyla kendinizi rahatlatmayı deneyebilirsiniz. Psikolojik destek almak ve size iyi gelecek aktivitelere vakit ayırmak için uygun bir gün olacaktır. Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz daha içe dönük bir enerjidesiniz. Evde, sevdiklerinizle sakince vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mistik ve spiritüel konulara yatkın bir gün, yoğun ve hareketli günlerin ardından dinlenmeye ve kendi halinizde kalmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. İlişkilerde ise fedakâr, anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 28' 43" R
Ay
İkizler
23° 40' 00" R
Merkür
Koç
24° 18' 22"
Venüs
Boğa
13° 46' 41"
Mars
Koç
07° 41' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 31"
Satürn
Balık
17° 25' 44"
Uranüs
Boğa
22° 56' 45"
Neptün
Balık
29° 12' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 43"
Lilith
Başak
24° 29' 18"
True Node
Koç
15° 08' 48"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>