İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İlk Adımı Sen Atıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 20%

Eğer hayatınızda biri yoksa, bugünkü gezegen hareketleri, hayatınızda bazı romantik olayların yaşanacağını vaat ediyor ... Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca aşk hayatınızdaki kasvetli atmosferden sonra, işler birden bire gelişecek! Bu yüzden tutkulu ve romantik bir güne hazır olun!

İşlerin gerçekten iyi gittiğini düşündüğünüz an, bir şeyler yolunuza çıkıyor. Bugünyerindeki projelerinizle ilgili birkaç gerileme keşfedebilirsiniz. Ve onlarla nasıl başa çıkacağınızı bulmanız gerekecek. Aklınızın arkasında, bu aksaklıkların çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Bu, sezgilerinizi yeterince sık dinlemediğinizi ve çoğu zaman size söyleyecek çok şeyi olduğunu gösteriyor!

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Canını acıtan biri mi var? Katlanılamaz derecede zulmedici bir durum mu söz konusu? Bugün, sorunların kaynağına inmekte başarılı olacaksın. İyi haber şu ki, bunlardan kurtulmanın ilk basamağı da sorunun köküne inmek. Ama kolay olmasını bekleme. O yüzden biraz bunalabileceğin bir gün.Günün sonunda aynada kendine bakıp orada gördüğü kişi olduğunu bilerek derin bir uyku çekecek olan sizsiniz. Kaba bir yorum yapmayı düşündüğünüz ya da başkası hakkında kötü bir laf yaymaya karar verdiğiniz bir dahaki sefer durup biraz bunu düşünün. Bir yanınız bu tavrı desteklerken bir yanınız tamamen reddediyor. Aynada her iki yanınıza da bakın. Sadece hoşunuza giden yanı görmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı karar değiştirebilir, zihnin etkisinde kalabilir, daha çok mantıksal hareket edebilirsiniz. Parçadan bütüne giderek karar vermek, ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Kadınlarla ilişkiler öne çıkabilir. Kadınlarla destek ve yardımlaşmalar içinde olabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok sevdiğin bir arkadaşın ile uzun zamandır küs olman canını sıkıyor olabilir. Bu konuda kendinden ödün vermek pahasına da olsa ilk adımı sen atıyorsun. Çocukları olan bir İkizler burcuysan onların sağlıklı beslenmesine her zamankinden daha çok dikkat edebilirsin. Alışverişe çıktığında abur cubur almamaya özen gösteriyorsun.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda alınganlık yapabileceğiniz saatler geçiriyor olabilirsiniz. İşinize odaklanıp sadece projenizle ilgilenmek çevrenizdeki konuşmalardan etkilenmenize engel olabilir. Yalnız kalmak bugün sizler için güzel bir aktivite olabilir. Arkadaşlarınızla olmadık gerilmeler yaşamamak için sakin kalmaya odaklanmalısınız.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Öğleye doğru koşullar hareketlenecektir. İletişiminiz abartılı olabilir. Dengede kalmaya çalışın. Bedene ait konuları göz ardı etmemeye özen gösterin.

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde dostlarınız için elinizden geleni yapsanız da karşılığını göremeyebilirsiniz. Kimin gerçek dostunuz kimin sahte olduğunu iyi ayırt edin.

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah bazı planlar yapın. Yapacak eğlenceli şeyler bulma becerisine sahipsiniz ve şimdi bunu gösterme zamanı!

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor.Kendinize vakit ayırmak isteyeceğiniz bir gün olacaktır. Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kendinizi şımartabilirsiniz. İletişim yeteneğinizle dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz, duygularınızı ifade etmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandan beri yeni bir partner adayı arıyorsanız fakat kendinize göre olan birini bulamıyorsanız, moralinizi bozmamanızda fayda var. Gün içinde kendinizi yalnız hissetmeniz muhtemeldir.

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi romantik günler bekliyor. Baş başa kalmak için kolladığınız fırsatlar bugün karşınıza çıkabilir. Küçük problemlerin üstünü örtmeyip açık konuşma yolunu seçmelisiniz. Mesleki konularda tarafsız ve hoşgörülü davranmaya çalışın. Dengeli bir şekilde hareket etmeniz, sorunlar yaşamayacağınızı işaret ediyor. İş ilişkilerinizde ve çalıştığınız ortamda enerjik, neşeli, canayakın bir tavır içinde olacaksınız. Birikimlerinizi aktardığınız yerden umutlu bir haberiniz var.

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 41' 59" R
Ay
İkizler
12° 32' 40" R
Merkür
Koç
23° 30' 33"
Venüs
Boğa
12° 47' 11"
Mars
Koç
07° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 08"
Satürn
Balık
17° 22' 02"
Uranüs
Boğa
22° 53' 56"
Neptün
Balık
29° 10' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 08"
Lilith
Başak
24° 23' 57"
True Node
Koç
15° 13' 15"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>