İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Saygınlığın Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Romantizm ve seks, bugün düşüncelerinizde ve davranışlarınızda ön sıralarda yer alabilir. Bu gece bazı olağandışı rüyalar görebilirsiniz. Bu rüyalar romantik veya sanatsal olarak ilham verici olabilir veya her ikisini de içerebilirler. Onları bir yere not edin, çünkü kendiniz hakkında hayatınızda fark yaratabilecek yeni gerçekleri ortaya çıkarabilirler. Para konusundaki düşünceleriniz güven ve panik arasında gidip gelebilir. Gerçekleri gözden kaçırmayın!

Arkanıza yaslanın ve bugün başkalarının davranışlarını gözlemleyin. Etrafınızdaki insanlara bir göz atın ve neyin onları harekete geçirdiğini fark edin. İnsanların daha önce yaptıkları eylem ve hatalardan çok şey öğrenebileceğinizi göreceksiniz. Rol modellerinizi ve kimi taklit etmek istediğinizi düşünün. Sizi belirli insanlara çeken özellikleri ve bu özellikleri kendi kişiliğinize adapte etmeye çalışmayı düşünün.

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Eski bir amacını gerçekleştirmekten vazgeçiyorsun. Günün enerjisi hayatta ne istediğini anlamanı sağlayabilir. Eğer bir şeyleri gerçekleşmesi için zorluyorsan, bu hedefinin gerçekten çabalamaya değeceğinden emin ol. Belki de aradığın başarı biraz göz korkutucudur. Kendine karşı dürüst ol ve kendine, ulaşması daha kolay olan küçük hedefler koymaktan korkma.Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve çevrenizdekilere karşı kabul etmeniz gereken çok basit bir kelime var: bilmiyorum. Bunu kabul edince üzerinizden nasıl bir yük kalktığına inanamayacaksınız. Her soruna bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmekten vazgeçin. Aslında ortada önerilebilecek gerçek bir çözüm yokken onu bulmaya çalışmak faydadan çok zarar getirir. Tüm cevapların sizde olmadığını kabul ettiğinizde olasılıklar limitsizdir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.45'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar duygularınızda, ruh halinizde hızlı değişimler olabilir. Gün içinde anlık duygu durumlarıyla uzun vadeli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Finansal konularda kaygı ve gerilim durumu oluşabilir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ofiste ekip arkadaşların arsında çıkan sorunlar karşısında arabuluculuk görevini üstleniyorsun. Bu gösterdiğin olgunluk saygınlığını artıyor. Yakın bir dostun ilişkisinde yaşadığı problemleri sana anlatabilir. Yalnız yaşayan bir İkizler burcuysan akşam misafir kabul etmek istemeyebilirsin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eylemsizlik hali içinde kendinizi akışa bıraktığınız bir gün olabilir. Hislerinize kulak vermek size kendinizi yeniden bulmanızda yardımcı olacaktır. Finansal kaynaklarınızı değerlendirirken kendinize bir program belirleyip ilerlemelisiniz. Aksi takdirde büyük hayal kırıklıkları ile karşılaşabilirsiniz. 

8 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Partneriniz yoksa size uygun partneri hayatınıza çekebilirsiniz. Partneriniz var ise ilişkinizde seviye atlama gündeme gelebilir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etkileyici biri hakkındaki duygularınız yoğunlaşıyor. İyi hislerse, şanslısınız. Ama değilse, kariyerinizin bu konuda etkilenmemesi için kendinizi toparlamalısınız.

8 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 18:45'e kadar burcunuzda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir. İletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Bütçe planlaması yapmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize sadakatsizlik yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. İş hayatınızda yer alan hiç kimseye güvenmiyorsunuz ve her şeyi kendi başınıza halletmeye çalışıyorsunuz.  İnsanlar harika kişiliğiniz karşısında büyüleniyor. 

8 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama ona olan kırgınlığınızı bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu birgünü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

8 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 04' 57" R
Ay
İkizler
18° 02' 28" R
Merkür
Koç
23° 53' 48"
Venüs
Boğa
13° 16' 26"
Mars
Koç
07° 23' 08"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 44"
Satürn
Balık
17° 23' 52"
Uranüs
Boğa
22° 55' 19"
Neptün
Balık
29° 11' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 24"
Lilith
Başak
24° 26' 35"
True Node
Koç
15° 11' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>