İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Teklife Sıcak Bakıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 20%

Feminen tarafınızı güçlendirin ve ihtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci davranın. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Feminen tarafınızın çok fazla şeyi fethedebilecek bir güç olduğunun farkına varın. Kadınların erkeklerden daha iyi yapabileceği birçok şey var. Kadınlığın zayıflık olduğunu düşünerek kendiniz kandırmayın.

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Harika bir gün önünde uzanıyor. Hayat sana alan ve özgürlük tanıyacak. Bu alanı yaratıcı işler yapmak için kullanabilirsin. Bir sanat içerikli kursan yazılabilir veya kendi kendine müzik, resim, edebiyat çalışabilirsin. Ne yapmak istiyorsun? Bir şeyler yap!Bugün bilgisayar grafik, animasyon, teknik kayıtlar gibi şeyleri deneye karar verebilisin. Hayal gücünün özgürce akmasına izin vermek ve modern teknolojinin sanatla nasıl kendini geliştirdiğini öğrenmek, bugünün harika geçmesini sağlayabilir. Yaptığınız şeye çok fazla dalabilir, bu yüzden yemek yemeyi unutabilir ya da dünyevi problemlerinizi göz ardı edebilirsiniz. Dünyanın geri kalanının hala var olduğunu unutmadan eğlenin. Gününüzün tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızdaki sorunlara veya problemlere sağlam çözümler getirebilir, yakın çevrenizden maddi-manevi yardım alabilirsiniz. Gün içinde planlarınız değişebilir. Bazı ilişkilerde gereksiz açıklığa ve patavatsızlığa dikkat etmelisiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ruhsal anlamda yorgun hissedebilirsin. Yoga ve meditasyon gibi yöntemlere başvuruyorsun. Yakın bir arkadaşın ile sosyal medya üzerinden uzunca bir konuşma yapabilirsin. İlişkisi olamayan bir İkizler burucuysan yeni tanıştığın kişinin yemek davetine sıcak bakabilirsin.

11 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizle ilgili bugün bazı söylemler duyabilirsiniz. Söylenenlerin sizleri etkilemesine müsaade etmemelisiniz. Maddi sorunlarınıza karşı çözüm arayışı içinde olabilirsiniz. Tek başınıza halletmek yerine ailenizden destek almayı deneyerek çözüme ulaşmaya çalışmak kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olacaktır. 

11 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle daha hassas bir ilişki içinde olabilirsiniz. Duygularınızı, sezgilerinizi paylaşabileceğiniz çok olasılık var.

11 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda stabil giden problemlerin çözümsüz görünmesi moralinizin bozulup bir şeylerin bitmeyeceği hissini uyandırabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Farkında olmadan iletişime egoları yansıtabilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir bakış açısı, olayları yeni bir şekilde görmenizi sağlar. Bir sonraki hamle için hazır mısınız? Büyük bir değişiklik yapıyorsanız, bunun doğru nedenlerden kaynaklandığından emin olun.

11 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat edecek.Bugün iletişim yeteneklerinizle ön planda olabilirsiniz. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde yakınlarınızdan alacağınız sürpriz haberler sizi şaşırtabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

11 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde yaşadığınız sorunları güvendiğiniz bir arkadaşınız ile paylaşın. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Çevrenizdeki insanlara karşı daha samimi olmaya çalışın.

11 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşleriniz kadar dinlenmeyi ve aile hayatınızı da düşünmeniz gerekiyor. Kısa da olsa bir dinlenme ve sevdiklerinizle birlikte olmak size hayat verecek. İş yerinde sergilediğiniz duygusallığınızı ortadan kaldıramıyorsanız, hiç olmazsa bir süreliğine erteleyin. Şu sıralar mantıklı müdahalelerinizle gereken sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yoğun görüşmeler, mutlu bir gelişmeye yönelik, ama bazı düş kırklıkları söz konusu. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak.

11 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 26" R
Ay
Oğlak
03° 24' 23"
Merkür
Koç
16° 22' 47"
Venüs
Koç
28° 59' 22"
Mars
Balık
28° 28' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 37"
Satürn
Balık
16° 25' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 15"
Neptün
Balık
28° 51' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 59"
Lilith
Başak
23° 09' 24"
True Node
Koç
15° 24' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>