İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dekoratif Değişiklikler Yapıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 20%

Atletik yapınız gereği, egzersiz yapmayı seviyorsunuz ama bugün kendinizi fazla yormayın. Biraz halsiz hissediyor olabilirsiniz, çok fazla hareket yaralanmaya yol açabilir. Yoga veya Tai Chi gibi daha az zorlayıcı bir aktivite deneyebilirsiniz. Zihninize odaklanamayacağınız için bir şeyler öğrenmekten aldığınız keyfi de hissedemeyebilirsiniz. Bir film izleyip rahatlayın - belki bir gerilim filmi veya romantik komedi olabilir. Bir süre bu şekilde geçirin.

Bugün gerçek bir ilerleme kaydetme havasında olabilirsiniz. Belki kariyerinizde kendiniz için yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. Yakın gelecekte gelirinizi artırmak için bir taahhütte bulunabilirsiniz. İlk başta, işte daha belirgin bir pozisyon için mücadele etmeye karar verebilirsiniz, ancak şirketiniz sizi terfi ettirmiyorsa, yeni biraramaya koyulabilirsiniz. Bugün hayalleriniz adına kendinize söz verirseniz iyi hissedeceksiniz.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Günü atlatmak üzere yeterli enerjiye sahip olmak iyi bir şeydir; fakat gerekenden fazlasına sahip olmak için aynı şeyi söyleyemeyebiliriz. Bu kadar enerjiyle yapman gereken her şeyi yapabileceğini düşünebilirsin; ama sonunda dağılmış ve yorulmuş hissedeceksin. Çok fazla enerjinin varlığı dikkat dağınıklığına götürür; o halde konsantre olabildiğine emin olman gereken bir gün.Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zorunlu ödeme ve harcamalarla ilgilenebilirsiniz. İş veya özel hayatınızla ilgili karamsarlıktan, geleceğe dair umutsuzluktan kaçınmalısınız. Eski dostluklar, geçmişten gelen tanıdıklar gündeminizde olabilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaybolan önemli bir eşyanı bugün bulabilirsin. Evde yaptığın dekoratif değişiklikler komşularının ilgisini çekiyor. Çocukları olan bir İkizler burucuysan onların üzerine daha fazla düşüyorsun. Oynadıkları oyunların hayal güçlerini geliştiren oyunlara evrilmesini sağlamak niyetindesin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz haberler alabileceğiniz bir gün olabilir. Partneriniz ile ilgili konularda hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi durumlar söz konusu olabilir. Öncelikle birbirinizi tanımayı seçmelisiniz. Takıntı yaptığınız konularda toleranslı hareket etmeye çalışmalısınız.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha ciddi düşünmek ihtiyacı var. Maddi konularda aradığınız güveni bulmakta zorlanabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski partner ya da eski dostlarla alakalı birtakım konular tekrar gündeme gelebilir, pişmanlıklarını duyabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceksiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlama modundasınız, bu yüzden flört stratejinizi planlamanın tam zamanı. En son uygulamaları telefonunuza indirin, profilinizi güncelleyin ve harika yeni fotoğraflar çekin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Maddi olarak güvende olmak isteyeceğiniz bugünü para biriktirmeye başlamak için değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim ev ve aile hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Ailenizin kadın üyelerinden yardım ve destek görebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi konular öne çıkarken, alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Duygusal kararlarla hareket edebilirsiniz. Bu arada hesabınızı doğru yaptığınızdan emin olmalısınız, hataların bütçenize zarar verebileceğini unutmayın.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz özverinin herkes farkında. Herkes sizin haklı olduğunuza inanıyor. Sevgiliniz de bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda kalmak istemiyor. İşinizdeki sorunlar için size destek olmaya can atan dostlarınız var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi ödemelerinizi aksatabilir, hazırlıklı olun.

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 49' 16" R
Ay
Yay
19° 42' 26"
Merkür
Koç
16° 09' 29"
Venüs
Koç
27° 41' 49"
Mars
Balık
27° 39' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 59"
Satürn
Balık
16° 20' 07"
Uranüs
Boğa
22° 11' 41"
Neptün
Balık
28° 49' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 24"
Lilith
Başak
23° 02' 25"
True Node
Koç
15° 28' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>