İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Analitik Düşünüyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 30%

Ruhunuz parlıyor ve gününüz devam ederken çok büyük bir enerji harcadığınızı hissedebilirsiniz. Macera duygunuz bu ay en yüksek seviyede ve sizi alt edebilecek çok az şey var. Hayatınızın şu anda başa çıkmanızın biraz zor olabileceği bir alan var o da aşk hayatınız. Bazı nedenlerden dolayı, işlerin istediğiniz gibi gitmediğini hissedebilirsiniz. Anahtar kelime ise, sabırlı olmak.

Genellikle güvenilir yargılarınız bugün bazı duygular tarafından bulutlanmış görünebilir. Belki de, kendinizi farklı eylemler arasında karar veremez, biraz dikkati dağılmış ya da ne yapılması gerektiği konusuna bir türlü odaklanamıyor hissederken bulabilirsiniz.İşleri birkaç günlüğüne bırakıp, daha az bedeli olan bir şey üzerinde çalışmaktan korkmayın. İşler yarın daha net görünecek, ki bu da yeterince yakın. Gününüzü rahatlayarak geçirin; bir süre işi unutun.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

İnsanlarla pozitif açıdan etkileşim kurmayı zorlayıcı bulabileceğin bir gün. Etrafta dengesiz ve gergin bir enerji akışı var ve sen de kasvetli kişiliklerin kurbanı olmak istemiyorsun. Çabaların karşılığı ürettiğin huzur ise pek memnun karşılanmayabilir ve girişimler boşa gidebilir. Psikolog rolünü üstlenme. Kendi işlerine odaklan gerisini de akışa bırak.Bugün kendini dünyadaki yaşamın ötesini düşünürken bulabilirsin ve hatta bunu öğrenmenin en iyi yolunu ararken. Kitaplar aydınlatıcı olabilir ama şu an en iyi verimi fiziksel ve mental enerjilerin disiplinlerinden alabilirsin, Tai Chi ya da Yoga gibi. İyi insan olma hissi egzersizin ardından gelir ve daha yüksek bir farkındalığa ulaşman için endorfin salgılamana yardımcı olabilir. Onu ara, bulacaksın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eşiniz veya partneriniz, seçtiğiniz arkadaşlarınız hakkında size ayar verebilir. Ve bağımsız doğanız göz önüne alındığında, bu durumun size iyi gelmesi muhtemel değildir. Kendinize şunu sorun: Bu kişi, gerçek bir endişe duymaksızın sizi kontrol etmek istediği için mi bunu söyledi? Seçimleriniz sizi (doğru, yanlış veya kayıtsız) siz yapmak için yapılmış olsa da, bu sorunun cevabı nasıl tepki verdiğinizle büyük ölçüde ilintilidir.

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda detaylı planlamalar yapabilirsiniz. Aile ilişkileri, sosyal ilişkiler gündeminizde olabilir. Gündüz saatlerinde daha sıkılgan olabilirken akşam saatlerinde daha keyifli olabilirsiniz. Dış koşullardan ve kişilerden etkilenmeyi azaltmalısınız.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini sistematik olarak düzene koyuyorsun. Sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmen patronlarının dikkatini çekiyor. Zihnini daha analitik çalıştırıyorsun. Evli bir İkizler burcuysan akşam eşinle uzun uzun yeni alacağınız araba hakkında konuşabilirsin. Eşin aklındaki kararı değiştirebilir.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda bazı hataları göremiyor olabilirsiniz. Size doğru gelen gerçekte yanlış olabilir. Düşüncelerinizi yakınarkadaşlarınızla paylaşırsanız gerçeği öğrenebilirsiniz. Net olmanız dikkati üzerinize çekebilir.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konular sizi geçmişe götürebilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Çevresel değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz olaylara yön vermenizi kolaylaştıracaktır. Emlak ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle işinizde topluluklar önüne çıkmanız mümkün. Sosyal yaşamınızda dikkat çeken ve talep gören kişi olabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun gezegeni Merkür'ün retrosu öncesinde elinizdeki işleri toparlayıp tamamlamak adına uygun bir gün olabilir. Detaylar, hesap gerektirenve konularda bugünü kaçırmayın.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatsal yönünüze dikkat edin. Kim olduğunuzu ifade etmenize izin veren ve yapmaktan hoşlandığınız şey nedir? Neden seçeneklerinizi araştırmıyorsunuz? Bu arayış aşk hayatınız da fayda sağlayacak.

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Evinizin tadilat işleriyle ilgilenmek ve dekorasyon değişiklikleri yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketi çalışma hayatınızda karşılaşabileceğiniz aksiliklere ve problemlere dikkat çekiyor. Geçmişten gelen bir sağlık probleminin nüksetmesi tadınızı kaçırabilir, önümüzdeki 3 haftalık dönemde sağlığınıza ekstra özen gösterin.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize romantik bir sürpriz hazırlayın ve tutkulu bir gece geçirin. Uzun süre önce borç para verdiğiniz bir tanıdığınızdan, geri ödeme alacaksınız. Çok eski bir arkadaşınızın çirkin yüzünü görüp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün eşiniz veya partneriniz, seçtiğiniz arkadaşlarınız hakkında size ayar verebilir. Ve bağımsız doğanız göz önüne alındığında, bu durumun size iyi gelmesi muhtemel değildir. Kendinize şunu sorun: Bu kişi, gerçek bir endişe duymaksızın sizi kontrol etmek istediği için mi bunu söyledi? Seçimleriniz sizi (doğru, yanlış veya kayıtsız) siz yapmak için yapılmış olsa da, bu sorunun cevabı nasıl tepki verdiğinizle büyük ölçüde ilintilidir.

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 29' 46" R
Ay
Yay
28° 45' 00"
Merkür
Koç
16° 17' 42"
Venüs
Koç
28° 33' 10"
Mars
Balık
28° 11' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 40"
Satürn
Balık
16° 23' 54"
Uranüs
Boğa
22° 14' 02"
Neptün
Balık
28° 50' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 47"
Lilith
Başak
23° 07' 03"
True Node
Koç
15° 26' 03"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>