İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Düzenliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 10%

Aşk bugün sizin lehinize işliyor, tüm romantik ve sosyal durumların da iyiye gittiğini göreceksiniz. Bugün, yaratıcı projelerde dikkat gerektiren her şeyde önderlik etmek için mükemmel bir gün. Bugünkü genel ruh haliniz olumlu ve neşeli olacak ve kendinizi ifade ederken hata yapmadığınızı göreceksiniz.

Tutkular son derece yüksekte seyretmeye meyillidir ve büyük ihtimalle kendinizi tam da böyle bir şeyin ortasında bulacaksınız. Başka neresi olabilir ki? Eğer bir İkizler iseniz her gün bir İkizler günüdür, ancak bu, bugün normalden biraz daha yoğun olabilir. Çatışan enerjiler, kafanızın tam ortasında, birbirine çarpacak ve şimdi ya da asla türünden önemli bir karar vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Bugünü sessiz sakin bir biçimde geçirmeye karar vermiş olabilirsiniz ancak çevrenizdekiler aynı seçimi yapmamış olabilirler. Gün ilerledikçe daha da gerileceksiniz. Gecikmelerden dolayı verimliliğiniz önemli ölçüde azalırsa, cesaretiniz kırılmasın. Dillere destan sabırsızlığınızı idare etmeyi öğrenin. Bu engellerin uzun vadede size faydası dokunacağını unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürpriz bir ziyaretçiniz olması muhtemel. Bir süredir konuşmadığınız eski bir arkadaştan bir haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi öğle yemeğine çıkarmak ve havadisleri almak isteyebilir. Ya da bir akrabanız da uğrayacak olabilir. Misafirlerinizi doyurabilmek için el altında biraz fazladan yiyecek-içecek bulundursanız iyi olur! Ev sahipliği yapmaktan keyif alacaksınız.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda gündeminizi aniden değiştirecek, öngöremediğiniz durumlar olabilir. Sevdiklerinizin üzerine daha çok düşebilir, aile üyelerinin sağlığıyla ilgilenebilir, kendi sağlığınız için ilaç tedavileri ve medikal destekler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik tasarılar yapılabilir, ileriye dönük anlaşmalar gündeme gelebilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesi ile birlikte yaşayan bir İkizler burcuysan ailen dağınıklığından şikayetçi olabilir. Sende durumun farkındasın kendine çeki düzen vermek için harekete geçebilirsin. Yurt dışında yaşayan bir akraban ile kariyerin konusunda konuşmak sana iyi hissettirebilir. Planlamarını bu konuşma etrafında düzenliyorsun.   

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan diyalogunuz duygusal yakınlık haricinde soğuk ilerliyor olabilir. Sizlerin asi ruhuna duvar örmek istemeleri aranızda bağı gevşetiyor olabilir. Kuşak farkını dikkate alarak sizler alttan almayı denemelisiniz. Sabırsızlık duygunuz isyan olarak algılanabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyif aldığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz zamanlar var. Aşk hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Ailevi konular sizi meşgul edebilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

4 Kasım tarihine kadar 6.evinizde bir Merkür retrosu meydana gelecek. İş ortamınız, buradaki arkadaşlıklarınız, beraberce yapılan işlerde çeşitli sorunlar oluşabilir. Size bağlı olarak çalışacak her türlü kişi ile ilgili sorunlar olabilir; hizmet alanında beklentilerinizin karşılanmadığını düşünebilirsiniz. Sağlıkla ve rutinlerinizle ilgili aksiyon almak, yarım kalan işleri tamamlamak isteyeceksiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Komik ve akıllı bir kısa mesaj, uzun bir parahraftan çok daha ilgi çekicidir. Yeni insanlarla iletişim kurarken bunu aklınızda tutun.

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor.Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla olan ilişkileriniz ön planda olacaktır. Bugünü romantik ilişkilerinizdeki anlaşmazlıkları çözmek için değerlendirebilirsiniz. Yeni hobiler edinmek ve sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek için destekleyici bir gün olacak.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek istediğinizden emin değilsiniz ve çevrenizdeki insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Kendinizi her zamankinden daha fazla yaratıcı ve çalışkan hissedeceğiniz bir gün olacak.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kariyer sizin hayatınızda son derece önemli bir yere sahip. Ancak ufak tefek başarısızlıkları herkes gibi siz de yaşayabileceğinizi kabul etmelisiniz. Bu problemlerin dünyanın sonu olmadığını kabul etmeniz gerekiyor. Mesleki problemlerinizi birlikte olduğunuz kişiyle de paylaşabilirsiniz. Onun size vereceği destekten güç alacaksınız. Bugün alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın, başkalarını dinlemeyin.

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 41" R
Ay
Oğlak
04° 35' 54"
Merkür
Koç
16° 24' 10"
Venüs
Koç
29° 06' 02"
Mars
Balık
28° 32' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 53"
Satürn
Balık
16° 26' 18"
Uranüs
Boğa
22° 15' 33"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 18"
Lilith
Başak
23° 10' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>