İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Düzene Hazırlanıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Bugün ayrıntılara takıntılı olabilirsiniz. Dosyaları düzenliyor ve evrak işlerini gündeme getiriyor olabilirsiniz. Ya da kendi bütçenize bakıyor olabilir ve tüm paralarınızın nereye gittiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün her şeyi analiz edip, zihninizde her şeyi netleştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınızın farklı kısımlarının nasıl çalıştığını fark etmek her zaman hoşunuza gider. Bay İkizler doğuştan bir sistem analisti!

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Sen ve arkadaşlarının elde etmeye çalıştığı bir şey konusunda ani değişimler yaşanabilir ve istediğiniz sonuç beklediğinizden çok önce önünüze gelebilir. Geçici olarak kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Şimdi bunu düşünme. Yerine, arkadaşlarınla hemen bir kutlama planla! Birkaç gün içinde konuyla ilgili kavrayışın artacaktır.İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle uygulanabilen pratik şeyler yerine, entelektüel ve felsefi şeylerin peşinden gitmeyi tercih etmeye meyillisiniz, ama bugün özellikle rutin işlerde daha fazla yer almak istediğiniz için kendinizi pratik ve genelden daha fazla bazı şeylere dahil hissedeceksiniz . Bu işler özelliklle evle ilgili bir kaç gündür ihmal edilen şeyleri kapsayabilir. Evin diğer üyeleri de buna dahil olabilir ve yardımcı olabilir. Devam edin! Bunu yaptığınıza pişman olmayacaksınız!

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh ve beden sağlığını iyileştirme ve güçlendirme ile ilgilenmeli, sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz. Zehirlenme, yemeklerde aşırıya kaçma gibi durumlara dikkat. Gün içinde planlarınızı değiştirecek beklenmedik durumlar olabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırmak için yeni hobiler edinmeye karar veriyorsun. Bazı şeyleri akışına bırakman gerektiğini sen de fark edeceksin. Hayatınla ilgili hem maddesel hem maneviyat açısından, yeni bir düzen değişikliğine karar vereceksin. Eğer ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, arkadaş grubundan tanışacağın kişi beğenini topluyor.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla mesai dışında kurduğunuz dostluklar daha sonra sizlerehayatında sorunlar şeklinde dönebilir. Lütfen insan ayırt etme konusunda biraz daha uyanık olmayı tercih edin. Zamana bırakarak sizleri tanımalarına izin vermelisiniz. Bazen gizemli bazen neşeli haliniz zihinleri karıştırıyor olabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle yalnız olan Boğa'ların aşk hayatlarında birtakım yenilikler söz konusu olabilir. Yeni bir ilişki beklenmedik yerde kapınızı çalabilir

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün garip enerjili insanlara dikkat edin. Ruh haliniz size tuhaf dürtüler verebilir. Yine de mantığınızla hareket ederek insanları bu şekilde gözlemlemeniz sizin yararınıza olacak.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Akrep burcunda seyahat ediyor.Sağlığınız, günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. İş sorumluluklarınızla ilgilenirken bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Canlı yazışmalar mümkündür. Eğer bir tartışmadan kaçınamıyorsanız, daha sonra etkili kararlar vere bilmek için şimdi topladığınız bilgileri kullanın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz geçmişte yaşanan sorunların etkisinden henüz kurtulmuş değil. Ona karşı anlayışlı tavrınızı biraz daha sürdürmeniz ilişkinizi yoluna koyacak. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini kabul etmeniz için baskı oluşabilir. Ürettiğiniz işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkarırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırıya kaçmış gibi, hesaplı harcayın.

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 34" R
Ay
Koç
17° 25' 34" R
Merkür
Koç
20° 12' 16"
Venüs
Boğa
08° 05' 31"
Mars
Koç
04° 09' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 19"
Satürn
Balık
17° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 40' 41"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 45"
Lilith
Başak
23° 58' 34"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>