İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz. Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir.

Tüm sorumluluklarını üstlendiğiniz yakınınızı kendi sorunlarıyla ara sıra da olsa baş başa bırakmanızda yarara olabilir. Tarzınız eleştiriyi hak ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor, sahte olduğunu düşünüyorsunuz. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz

19 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 05:37 Ay-Pluto görünümü kendi egemenliğinizi, gücünüzü kabul ettirmekten yana olduğunuzun işaretçisidir. Ancak bunun ayarını bilelim ki, ilişki ve finansal konularda düşünmeden karar vermemiş olalım. Saat 18:20 Ay-Merkür görünümü, yarın yapılacak işlerinizi gözden geçirmenizi sağlar. Çabuk ve pratik bir şekilde kararlar vermenizde etkili olabilir. Bir dostunuz sizi arayabilir veya siz bir konuyla ilgili bir görüşmede bulunabilirsiniz. Saat 20:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Saat 15:07 Ay-Satürn görünümü, duygularınızı kontrol etmenizi sağlar. Bu sayede bilinçli şekilde hareket edebilir, doğru bir karar verebilirsiniz. Aslında burada önemli olan, birbirinizin hayata bakışını, yaşam felsefesini, düşüncelerini, ilişkide merkez aldığı noktaları sormaya, anlamaya çalışmanızdır. Bu gayet yararlı olacaktır. Saat 21:06 Ay-Uranüs kavuşumu heyecan vericidir. Toplumsal ve özel ilişkileri keyifli hale getirir. Arkadaşlıkların, sohbetlerin güçlü akışını sağlar. Yeni haftanın sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileğimle,

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Endişeleri bir kenara bırakmalısın. Çünkü aşkta şanslı bir gün. Çevrende seni üzenler varsa uzak durmalısın.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız...

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde krediler, miraslar, eş ve ortaklarınızdan gelen ortak gelirler, primler ve nafakalar ile sigorta ve vergi borçları konusunda ilerleme kaydedebilir, finansal işlerinizi halledebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde yolculuklar ve görüşmelerden yana şansınız artarken, aşk hayatınızda etkili görüşmeler yapabilir, özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden alacağınız ilham yüksek olabilir. Olaylara mantık çerçevesinde yaklaşacak ve sorunlara kolay çözümler üreteceksiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Biraz gergin ve sabırsız olmakla birlikte hızlı ve enerjik davranabilirsiniz. Yolculuklar yapabilir, uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Böylece sakinleşeceksiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 50"
Ay
Akrep
14° 27' 56"
Merkür
Koç
26° 03' 43"
Venüs
Balık
20° 36' 33"
Mars
Balık
04° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 26"
Satürn
Balık
13° 12' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 28"
Neptün
Balık
27° 46' 43"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 47"
Lilith
Başak
19° 42' 25"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>