İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ticari Gelişmeler Olabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 50%

Bazı evrak işlerinin bugün halledilmesi gerekebilir. Kendinizi telefonda çok vakit geçirirken bulabilirsiniz, ancak kuracağınız iletişimler açık ve dürüst olacak bu nedenle yapılması gerekenleri tam olarak yapmanız muhtemel. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle çok samimi ve sevgi dolu bir konuşma yapabilirsiniz, bu konuşma bir ev ziyaretiyle sonuçlanabilir. Günün tadını çıkarın.

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Duygusal içgüdülerinle kişiliğin bir çatışma yaşayabilir. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı kabullenici ve anlayışlı olabilirsin. Aynı zamanda, hissettiğin şeyler yüzünden öfkelenebilirsin ve eyleme geçme dürtüsüyle dolup taşabilirsin. Alelacele hareket etmediğine emin ol. Belaya bulaşmadan önce eylemlerinin sonuçlarını değerlendir.Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

19 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda kurduğunuz ilişkiler öne çıkabilir. Her türlü ilişkide daha temkinli ve titiz olmalı. Ruh haliniz daha hızlı değişebilir. Küçük bir durum sizi aniden yükseltirken, aksilikler hevesinizin kaçmasına neden olabilir. Geçmişten gelen konular, geçmiş ilişkiler gündemde olabilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik alanda ortaya çıkan yeni modelleri takip ediyorsun. Ticaret ile uğraşan bir İkizler burcuysan bunun faydasını görebilirsin. İşini boşlamak istemiyorsun. Stresten uzak bir gün geçirmek istiyorsun. Kendi düşüncelerini ve tasarılarını ifade etmekte güçlük çektiğini hissediyorsun. İkili iletişimlerde zayıf kalabilirsin. Yalnızca bu düşünceleri kendi içinde projelendiriyorsun.

19 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda ön planda olmanızı sağlayan durumları düşünerek üzerinize aldığınız sorumlulukların üstesinden gelmeye ve motivasyonunuzu her zaman yüksek tutmaya çalışın. Yöneticilerinizin sizin hakkınızda olumsuz düşündüğünüzü düşünerek kendinizi manipüle etmekten vazgeçin. Sizler konuşarak iletişim kurmayı becerebilen kişilersiniz neden bugün konuşmayı ve onların sizin hakkınızdaki fikirlerinizi öğrenmeyi denemiyorsunuz.

19 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Çok hareketli geçirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde değişken koşullar olabilir. Eve ait konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Stresli ve mücadele gerektiren olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş çevrenizde sorumluluğu almanız ve her işi sizin yapmanız beklenebilir. Art niyet derecesine varan açılımlarda gerekli aksiyonu göstermeniz önemli...

19 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde krediler, miraslar, eş ve ortaklarınızdan gelen ortak gelirler, primler ve nafakalar ile sigorta ve vergi borçları konusunda ilerleme kaydedebilir, finansal işlerinizi halledebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde yolculuklar ve görüşmelerden yana şansınız artarken, aşk hayatınızda etkili görüşmeler yapabilir, özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz eğlenmeye çalışın ve yaratıcılığınızı artıracak aktivitelerle uğraşın. Yeteneğinizin olmadığı alanlarda bile biraz çalışarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat edecek. Yeni kararlar alabilirsiniz, ancak yönetici gezegeniniz Merkür'ün Retroda olduğunu unutmamalısınız.Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kendinizi şımartabilirsiniz. Eskiden ilişki içinde olduğunuz kişilerden haber alabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile bağlarınızı daha da güçlendirmek için günü birlikte geçirin. Hayattaki bütün zorlukları tek başınıza aşabileceğinizi düşünüyorsunuz, fakat bu doğru değil. Ailenizin ve arkadaşlarınızın desteğini almaktan çekinmeyin.

19 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

19 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 14' 50" R
Ay
Akrep
16° 14' 52" R
Merkür
Koç
15° 59' 41"
Venüs
Koç
24° 26' 10"
Mars
Balık
25° 36' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 12"
Satürn
Balık
16° 05' 28"
Uranüs
Boğa
22° 02' 43"
Neptün
Balık
28° 44' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 18"
Lilith
Başak
22° 44' 49"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>