İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Gösteriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün sevdiklerinizi rahatsız edip sürekli onları sevdiğinizi söylemeye gerek yok. Biraz mola verip nefes alırsanız, varlığınızı daha çok kıymetini bilecekler. İnsanlara kanatlarını açmak için gereken yeri vermek için biraz geri adım atın. Biraz kendi ayakları üzerinde duran bir tavır takınmak en iyisidir, böylece başkalarına güvenmek yerine kendi kişiliğinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız.

Başka hiçbir yolu yok: çaresizliklerle dolu bir gün ile karşı karşıyasınız. Bir süre önce, kariyerinize veya çalışmalarınıza karşı oldukça katı bir tutum benimsemeye başladınız. Bugün, kendinizi kendi tuzağınıza düşmüş bulabilirsiniz. Kendiniz için belirlediğiniz hedeflerin gerçekçi olup olmadığını kendinize sorun. Eğer gerçekçi olduklarına inanıyorsanız, bugünkü hırsınızı kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Evle ilgili planlarında bir değişiklik olabilir. Artık mahalleni değiştirmeyi düşünüyor olabilirsin. Gazetelerde yer alan apartman dairesi ilanlarına bakabilirsin. Ya da evinin enerjisini yükseltecek yeni bir dekorasyona girişebilirsin. Yeni bir boya veya duvar kağıdı taze bir başlangıç olabilir.Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mahallenizde bir anda plansız bir şekilde grup toplantıları gerçekleşebilir. İyimserlik, heyecan ve geleceğe duyulan sabırsızlık havaya hakim olan duygular arasında. İlgi çekici ve ufuk açıcı tartışmalar yapılması muhtemel. Yapmayı planlamadığınız çok sayıda araba yolculuğu yaptığınızı görebilirsiniz, ancak sorun etmeyeceksiniz. Gün yeni bir beklenti hissiyle sona erecek gibi görünüyor.

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok çalışacağınız yoğun bir gün olabilir neyse ki çalışmayı çok seviyorsunuz. Kendi başınıza ayakta durmak sizi mutlu ediyor. Yeni bir gelecek oluşturmak için harekete geçebilir, kendinizi her anlamda yenileme arzusunda olabilirsiniz. İçten içe huzuru bulmak ve güvende olmak ihtiyacındasınız.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren ikili ilişkilerde daha mantık yürüterek kendini karşı tarafa ispat etmek için çabalayacağın bir sürece girebilirsin. Aslında bu döngü genel anlamda hayata dair daha cesur kararlar almanı sağlayacaktır. Bugün sosyal medyada yazdıkların hiç tahmin etmediğin sonuçlar doğurabilir; söylediklerin hiç aklına gelmeyecek insanlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Kendini anlatma konusunda kelimelerini daha titiz seçersen senin için daha iyi olacak.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yaptığınız fedakarlıkların size getirisini sorgulayabilirsiniz. Bu sebeple ilişkilerinizde belli bir sınır belirlemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Mümkün oldukça ilişkilerde bugün mesafelerinizi ayarlamayı seçin.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlerken, bazı zaman alan uğraşlar ve stresler söz konusu olabilir. Daha fazla hizmet ve fedakarlık söz konusu.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı esnek ve onunla beraber ilerlediğiniz taktirde hayat size karşı cömert davranacaktır. Uzun vadeli planlar yapmamanız bugünlerde önemli olacak.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığınız bir olay hayatınızın büyük bir kısmını olumlu etkilemiş olsa da finansal konularda zorlanmanıza sebep olabilir. Birikimlerinizi kullanmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati bugün yerine getirmeniz gereken sorumluluklarla ilgilenmeniz gerekeceğini gösteriyor. Günlük hayatınızda karşı karşıya kaldığınız problemleri daha rahat çözebilirsiniz.Bugünü haftalıkplanınızı yapmak için değerlendirebilirsiniz. Bütçe planlaması yapmak için uygun bir gün.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tatil bile fayda etmiyor. Bazı konularda başarısız olduğunuzu düşünüyorsunuz ve siz buna inandığınız zaman kimse fikrinizi değiştiremez. O zaman gerekli aksiyonları almanız gerekiyor. Bu konular hafta sonu bile zihninizi karıştırıyorsa, bir an önce enerjinizi doğru yere odaklayıp, kafanızdaki sıkıntıları çözmelisiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; günün enerjisi seni daha yaratıcı ve yenilikçi kılarken; daha mütevazı bir hafta sonu geçirmeyi planlamış olabilirsin. Gürültülü ortamlardan uzak durabilir, kişisel işlerine enerjini harcayabilirsin. Bir sponsor bulabilir ve eğitimin için gerekli olan finansal desteği alabilmenin keyfini çıkarabilirsin.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 26' 14" R
Ay
Kova
09° 34' 45"
Merkür
Koç
17° 19' 32"
Venüs
Boğa
02° 17' 01"
Mars
Koç
00° 31' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 02"
Satürn
Balık
16° 40' 00"
Uranüs
Boğa
22° 24' 24"
Neptün
Balık
28° 56' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 03"
Lilith
Başak
23° 27' 12"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>