İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sezilerin Güçleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 80%

İşler sizin için oldukça düzenli ilerliyor ve kalbiniz bulutlarda uçmak istemesine rağmen, bir şeyleri perspektifte tutmak için çalışan denklemin sabit bir tarafı olduğunu göreceksiniz. Sevdiğiniz birine karşı daha büyük bir bağlılık göstermeyi düşünebilirsiniz. Şu anda bunu yapmak için sağlam ve mantıklı bir yapıdasınız.

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Senin için harika bir gün! Genel olarak iyi hissedeceksin. Artık bunun zamanı gelmişti!İnişli çıkış duyguların, adeta okyanus gelgitleri gibi ikide bir değişiyor. Zaten burçlar arasında en hassas olanısın ve sonuç olarak çevrendeki enerjilerden en çok etkilenen oluyorsun. İyi olan ise şu ki; bugünün enerjisi tam sana göre! Sonuna kadar tadını çıkar!Bugün pek çok aile üyesiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Partiler, kutlamalar ve her tür toplantı için muhteşem bir gün. Kuzenlerinizi, kardeşlerinizi ve geniş ailenizi bir araya toplayan bir parti verin. Bir süredir görüşmediyseniz, ailedeki son haberleri öğrenin. Minik yeğenleriniz ve kuzenlerinizle oyun oynayın çünkü zaman su gibi akacak ve büyüyüverecekler! Akrabalarınızla yaşadığınız tüm güzel olaylara odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel durumlarınızı ölçe termometre bugünün fırtınalı bir gün olacağını söylüyor. Son bir kaç günde elde ettiğiniz başarılar ve dinamik davranışlar başkalarını kıskandırabilir ve bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Onların yolundan uzak durmaya çalışın, kendiniz olun ve onlara etrafınızdaki insanların başarısının bir anlık zafer sarhoşluğundan çok daha önemli olduğunu bildiğinizi gösterin.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. Güne uyku düzensizlikleri ve karmaşık rüyalarla başlayabilirsiniz. İç huzursuzluktan çıkmaya çalışma zamanı. Ruhu ve bedeni şifalandırmaya ihtiyacınız var. Akşam saatlerinde enerjiniz yükseliyor.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara doğru hareket etmek istiyorsun. Fakat eskisi gibi olmadığını sende biliyorsun. Bugün senden saklanan sırlar olduğu konusunda tahminlerin kuvvetlenebilir. Soruların konusunda ısrarcı olabilir. Sana soğuk davranan bir Arkadaşının birdenbire değişen tavırlarına anlam veremeyebilirsin.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birikmiş öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çevrenize veya ailenize bunun faturasını kesmek yerine bu öfkenin asıl kaynağına inerek çözüm bulmalısınız. Tek muhatabınız kendiniz olacaksınız, dolayısıyla buradaki yalnızlıkla şimdilik iyi geçinmelisiniz. kabul ettirmelisiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Bazı konularda fazla hayalci olmamaya özen gösterin. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Bugün bedene ait konular ön plana çıkabilir. Öğlen saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Günün dinamizmini akşam dinlenerek geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gergin olmak yerine olayların hayatınızdaki rolünü fark edip öfkeyi güce dönüştürebilirseniz başarılı olmak için gerekli ve bilgece tohumları atabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizden bir sır saklıyor. Herkesin paylaşmak istemediği özel sorunları olabilir ama bu sizi de etkiliyor. Sezginiz muhtemelen size bu kişinin kim olduğunu söyleyecektir. Baskı uygulamadan açılmasını sağlamaya çalışın. 

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. 

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı sahip olduğunuz sorumluluklar ve evdeki görevleriniz, bugün artış gösterebilirler. Artmasalar bile, karamsar yapınızdan ötürü onları gözünüzde büyütebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bir eylemle ilgili pişmanlık da duyabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü partneriniz ile birlikte geçirmek istemeyebilirsiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınıza daha fazla odaklanmaya çalışın ve hata oranını en aza indirin. Aile bireylerinizi ve arkadaşlarınızı ihmal etmediğinizden emin olun.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal açıdan mutsuz bir dönem. Kendinizi sevilmeyen, istenilmeyen bir insan olarak görüyorsunuz. Fakat içinizde yaşadığınız bu durum depresyona yol açabilir ya da size sağlıkla ilgili problemler yaşatabilir. İşinizle ilgili sizi tedirgin eden bir durum var. Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz bu sorun karşısında şimdiden panik yaşamanız yersiz. Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da zayıf değilsiniz

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 11' 59" R
Ay
Akrep
15° 38' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 50"
Venüs
Koç
24° 22' 34"
Mars
Balık
25° 34' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 31"
Satürn
Balık
16° 05' 12"
Uranüs
Boğa
22° 02' 33"
Neptün
Balık
28° 44' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 08"
Lilith
Başak
22° 44' 29"
True Node
Koç
15° 36' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>