İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yapacağın lüks harcamalarına dikkat et! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün bir ebeveynseniz, çocuklarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Gün boyunca, zayıf ve yardımınıza muhtaç insanlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Anaç bir ruh haline bürünmeye çalışın. Etrafınızda biraz teşvik ve desteğe ihtiyacı olan sevdikleriniz olabilir. Çocuğunuz yoksa da, bugün yeğeniniz, büyükanneniz veya büyükbabanız onlarla birlikte olmanızdan çok memnun olabilir.

Bugün efsanevi mantıksallık ve analitik yeteneğiniz biraz bozulabilir ve sizin için biraz sıradan bir gün olabilir. Aslında, yargılamada bazı hatalar yapabilirsiniz. Yapıacak detaylı veya titiz bir çalışmanız ya da alınacak önemli kararlarınız varsa, bunu yarına kadar ertelemek çok daha akıllıca olacaktır.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Bir ilişkiyle ilgili ilerleme kaydedebilirsin. Bir romantizme adım attıysan, o insanla aranda işler alevlenebilir. Bu özel kişi için hislerin ve arzun çok yoğun. Cesur sözler sarfedebilirsin! Meydan oku ve vahşi tutkularını açıkla. Kızgın enerjiyi açığa vurmaktan keyif alacaksın ve partnerinin de hoşuna gidecek!Bugün güne çok daha farklı bir şey yapmanın heyecanı ile başlayabilirsiniz. Herkesin zaman zaman gündelik işlerden başını kaldırıp kısa bir soluklanmaya ihtiyacı vardır ve ayrıca bu zamanlar tamamen farklı bir şeyler denemek için oldukça elverişlidir. Belki günlük rutininizden farklı bir şeyler yapmak istersiniz ya da izin gününüzdeyseniz, dışarı çıkıp hoşunuza giden bir şeyi yapabilirsiniz. Yeni bir stil oluşturup saçınızı kestirebilirsiniz. Bu da yaşamınıza renk katarak gelecek güzel günlerin habercisi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz keyifsiz olabilirsiniz ve yüksek ihtimalle evden çıkmak istemeyeceksiniz. Televizyonun karşısına yığılmak, dışarı çıkıp sosyalleşmeye çalışmaktan çok daha cazip gelebilir. Fakat arkadaşlarınız, sizi partiye gitmeye ikna etmeye çalışabilirler. Katılmak istemediğiniz hiçbir planı tartışmayın. Bu gece en iyi şekilde dinlenmek istediğinizi ve onlarla başka bir zaman eğlenceye çıkabileceğinizi arkadaşlarınıza iyice anlatın.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

12:45-14:44 arası bugün Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. 14:44'te Yay burcunda giriş yapan Ay, ilişki ve evlilik hayatınızda pozitif gelişmeleri de karşınıza getirebilir. Geçmişte karşılıklı olarak yaptığınız hataları geride bırakarak, partnerinizle daha da güzel bir yola girebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa yeni projeler veya anlaşmalar için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşinizdeki kazancınızın artacağı bir sürece giriyorsunuz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın lüks harcamalarına dikkat et! Plansız hareket edebileceğin bir gün… Gün içinde yapacağın lüks harcamalarına dikkat et! Sevdiğin kişilerin mutluluğu için yaptığın harcamalar ileride başını ağrıtabilir. İş yaşamında karşılaştığın eleştiriler ise seni farklı kararlar almaya itebilir. Acele etmemende fayda var. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan duygusal ihtiyaçlarının daha çok ön plana çıkacağı bir gün olacak.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçeklere ve mevcut durumunuza göre şekillendirmelisiniz. Bugün yanılgı ve yanlış seçimlerin tuzağına düşmemek için bu sınırlara dikkat etmeniz hayrınıza olacaktır.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorunların üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Bazı konuları değiştirip dönüştürmek isteyebilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu. İşlerinizde daha fazla risk alabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde gizli kalmasını istediğiniz konular gündeme gelebilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyat ve maneviyat konusunda elinizdekinin kıymetini bilmeniz gereken bir dönemdesiniz. En nihayetinde her şey tecrübeniz ve iyiliğiniz içindir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halletmeniz gereken, sırada bekleyen işleri bugün kolayca halledebileceksiniz. Bugünün enerjisinden faydalanın. Bir şeyin yapılması gerektiğini gördüğünüzde konunun kontrolü elinize alın.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar gündelik hayattaki zorluklarla baş etmeniz gerekiyor. Özellikle size zorluk yaratan bir kadınla uğraşmanız söz konusu. Öğleden sonra zihninizi açan sohbetler yapabilir, partnerinizle seyahat planlarınızı netleştirebilirsiniz. Önceden yapılan yaz programınızı tekrar gözden geçireceğiniz bir gün.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu kariyer hayatınız ve insanlar tarafından değerlendirilme şekliniz sizi çok ilgilendiriyor. Dikkatinizi bu yöne toplamış durumdasınız. Etiketinizi parlatmak istiyor, bu konuda önünüze çıkan tüm aksiliklerden neredeyse nefret ediyorsunuz. Hukuki konularda karışıklıklar söz konusu olabilir. Taşınma, seyahat konularında problemler çıkabilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; duygusal olarak karamsar düşüncelerle güne başlayabilirsin. Öğleden sonra işlerin planlamak ve düzene sokmak sana iyi gelebilir, seni yoran konulara karşı dikkatli olmalı ve sağlığını önemsemelisin. Akşama doğru yakın ilişkide olduğun kişiye zaman ayırırken kendine de ayırmayı unutmamalısın.

2 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>