İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yepyeni bir başlangıç yapabilirsin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Biriyle bir araya gelmeyi faydalı bulabilirsiniz. Her türlü ortaklığın bugün iyi bir açısı olacak. Birprojesinde bir meslektaşınızla çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Veya romantik partnerinizle bazı yeni planlar üzerine tartışmayı yararlı bulabilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi düşünün ve hedeflerinize odaklanmaya başlayın. Kendiniz ve eşiniz için yeni bir program hazırlamak isteyebilirsiniz.

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Biraz üzgün ya da stresli hissediyorsanız, onu içeri almayın - konuşacak birini arayın. İkizler olarak, iletişim sizin için önemli ve sizin için de iyisiniz. Duygularınızı konuşmak genellikle sizin için daha iyi hissetmenin en hızlı yoludur, bu yüzden telefonu kaldırıp bir arkadaşınızla tanışmak üzere görün. Şansınız, dinlemenin çoğunu yapan sizsiniz. Bugün konuşmayı yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok büyük sükse yapabilirsiniz. Doğuştan gelen bir performans yeteneğiniz var ve bugün yapacağınız gösteri ortama damgasını vurabilir. Bir toplantıya dramatik bir hava ile girebilir, ateşli konuşmanızla dinleyenleri mest edebilirsiniz ya da dinamik ifade biçiminizle birilerini etkileyebilirsiniz. Bugünün yıldızı sizsiniz ve nereye gitseniz hayranlık toplayacaksınız. Sahne ışıklarının tadını çıkarın!

30 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 05:05-12:41 aralığında boşlukta ilerliyor. Günün ilk diliminde aşk hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Gecikmeli olarak bazı haberleri alabilirsiniz. 12:41'de ise Ay, Akrep burcuna geçiyor. Ofis hayatınızın öne çıkacağı, yoğun bir çalışma döneminden geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde oluşan Ay ve Uranüs karşıtlığı nedeniyle sağlığınızı riske atacak işlerden kaçınmalısınız.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yepyeni bir başlangıç yapabilirsin! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Belli etmemeye çalışsan da,ortamından bunaldığın gerçeğinden kaçamayacaksın. Bu durum motivasyonunu düşürebilir. Öyle ki tek bir sözle gemileri yakarak, yepyeni bir başlangıç yapabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişinin sürprizleri şaşkınlıkla heyecanı bir arada yaşamana neden olacak.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün derinliklerinize inmek istediğiniz konuları tüm hatlarıyla incelemelisiniz. Sorgulamalar yapmak ve yeni hedefler belirlemek ulaşmak istediğiniz nokta için size yardımcı olacaktır.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz şeylerle uğraşmak size keyif verecektir. Gün içindeki harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle buluşabilirsiniz. Enerjinizi dengeli harcamaya özen gösterin. İşlerinizde risk alacağınız durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde akışta kalmaya özen gösterin.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık sorunlarınızı ihmal etmemeli ve doktorunuza görünmelisiniz. Endişelerinizin bittiği ve sağlık sorunu yaşıyorsanız iyileşeceğinizin haberlerini alacaksınız

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmak istediğiniz şeyi başarmanıza yardımcı olacak beklenmedik enerji patlamaları yaşayacaksınız. Sözlerinin arkasında büyük bir güç var ve bu yüzden insanlar sözlerinizi dinleyecek. Söyledikleriniz hedefi tam onikiden vuracak.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz teklifler alabilir, beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Fakat tedbirli ve kararlı davranacak, gereken araştırmayı yapacaksınız. Bugün moralinizi bozan konular üzerinde durmayacaksınız.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinizle ilgili yeni keşifleriniz olabilir. Ruhunuzun birtakım konularda tepki gösterdiğini fark edebilirsiniz. Kişisel farkındalığınız, iç sesinizi dinlemeniz birçok konuda size önderlik edebilir. Aile ile ilgili, ev ile ilgili konularda bazı kayıplar, değişimler ve dönüşümler yaşayabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün çalışma ortamında istemediğin şeyler kulağına gelebilir, gizli kalmış konular gün yüzüne çıkabilir. Sağlığınla ilgili endişelerin varsa çok geçmeden önlemini almalı ve bir uzmana görünmelisin. Özel hayatındaki gelişmelerin sana özel kalması senin için daha iyi olabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 44' 11" R
Ay
Aslan
20° 07' 60" R
Merkür
Koç
29° 13' 11"
Venüs
Boğa
19° 12' 19"
Mars
Koç
11° 04' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 56"
Satürn
Balık
17° 45' 08"
Uranüs
Boğa
23° 12' 07"
Neptün
Balık
29° 18' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 34"
Lilith
Başak
24° 58' 39"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>