İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bütçeni Aşmak İstemiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 30%

Aşk ve romantizm hayatınızdaki her şey güzel bir şekilde ilerliyor olabilir, ama aniden tökezlediniz. Belki de bir doğum günü veya yıldönümünü unutmuş olabilirsiniz. İncittiğiniz kişiye yaklaşın, dürüst olun ve ondan özür dileyin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya bir adım atmanız beklenmiş fakat bunu yapmadığınız için başarısız olmuş olabilirsiniz. Hiçbir şeyin değişmez olmadığını ve kendi kurallarınızı kendiniz yazdığınızı unutmayın. Sizin yolunuz başkasınınkinden farklı olabilir ve bu onu daha iyi ya da daha kötü yapmaz.

Şu an biraz dağınık hissedebilirsiniz. Aklınız bir konudan diğerine geçiyor olabilir ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bir kerede yapmaya çalışmayın. İş projeleri için son teslim tarihlerini erteleyebilirseniz eğer oluşacak fazla zamandan faydalanabilirsiniz. Programınıza yer açın, böylece kafanızı toplamak için zamanınız olur. Alerji, gürültü veya sıcaklık problemleri gibi çevresel kaygılar, problemin bir kısmını yaratabilir.

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Tam duyguların konusunda sakinlik ve durağanlık kazandığını düşünüyorken, bir şeyler senin dengeni bozuyor. Stabilite konusunda endişeler taşıdığını ve aslında aradığının risk, aksiyon ve heyecan olduğunu fark edebilirsin. Bu içsel çatışma, harekete geçmeni zorlaşıtırıyor. Denklemin her bir elementini aşırı analiz etmemelisin. Çözüm kendiliğinden gelecektir.Ailenizden birileri aklınızın aynı anda birçok konuya odaklanması gereken bir durum için sizden yardım isteyebilir. Bu çok gurur verici ama sizi yapmanız gereken diğer şeylerden uzaklaştırabilir. Onları kitaplara veya web sitelerine yönlendirmeyi deneyin! Bir telefon görüşmesinden, sizi sersemletecek beklenmedik haberler alabilirsiniz ve bunları sindirmek için de biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Bugünün en önemli ve zorluğu, öz güvenli olmanın bir yolunu bulabilmek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde eski ve yeni arasında şiddetli bir savaş çıkabilir. Bir yandan güvenli, bilinen, muhafazakar bir yaklaşım benimsemek isterken, diğer yandan yeni ve yaratıcı olanın cazibesine kapılabilirsiniz. Bu iki güç birbiriyle zıtlaşıyor ve sizi de taraf seçmeye zorluyor olabilir. Eskiden aldığınız dersleri unutmayın ancak kesinlikle yeniyi getirmekten de çekinmeyin.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde hızlı gelişmeler, önemli değişimler yaşanabilir. Geçmiş bir ilişkide iyileşme, barışma, geriye dönme durumları olabilir. Mevcut ilişkide duygusal ve tensel paylaşımlar yakınlığı arttırabilir. Bazıları için iki duygu, iki kişi durumları gündemde olabilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığın birikimi araba almak için kullanmaya karar verdikten sonra değerlendirmeye başlıyorsun. Mevcut bütçenin çok fazla üstüne çıkmayıp bira para artırmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir İkizler burcuysan internetten izledikleri videoları kontrol altına almak isteyebilirsin onlar için faydalı olan içerikleri listeleyebilirsin.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda anlaşılmayan konularda karşı tarafla uzlaşma sağlamak için onların da çıkarlarına gelen teklifler sunmalısınız ki önerileriniz kabul görsün. Mümkün oldukça karşılıklı çıkarları gözettiğinizbirlikleri kurmayı denemelisiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Bugün rahatsız olacağınız kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla denge ve uyum arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Disiplinli gördüğünüz kişilerden hayatınız ve işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden beklediğiniz haber gelebilir. Duygusal olarak tatmin olacağınız ve uzun zamandır hissetmediğiniz kadar romantik hissedeceğiniz bir dönem.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn bugün geri hareketinde burç değiştirip Oğlak burcuna geri dönüyor. Bu dönüşle birlikte 21 Mart öncesi dönem yeniden önünüze çıkarabilir. Özellikle ortak maddi konularda hırs ve mücadelenin getirdiği güçlükler,yaşamındaki zorluk veya engeller, eşinizindurumlarıyla ilgili sorunlar uğraştırırken öldürmeyen şey güçlendirir misali bu süreçten çok daha güçlü ve dirayetli çıkabilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir uzman gibi çalışmak çok zaman alabilir. Ancak bunun sizi her açıdan geliştireceğini düşünün ve sabırlı davranın. Potansiyelinizi asla kısıtlamayın.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ilişkilerinizi veortaklıklarınızı ön plana taşıyor. Partnerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.İlişkilerde özgürlük duygusu ön planda olacaktır. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün, sevdiklerinize vakit ayırın.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün arkadaşlarınız tarafından çok özel biriyle tanıştırılabilirsiniz. Finansal olarak daha iyi duruma gelmek istiyorsanız, fazlalık olan kredi kartlarınızı iptal ettirin.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınızın artışı kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Üstünlüğünüzü karşı tarafa kabul ettirmek için, gerekli donanıma sahipsiniz ama aceleci tavırlarınız tepki toplayabilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>