İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Orta Yol Bulmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 30%

Bugün romantizm havasında olabilirsiniz. Sevgilinizle özel bir gün geçirmeye, tutkulu bir birliktelik yaşamaya karar verebilirsiniz. Belki telefonları kapatmalı ve "Rahatsız etmeyin" yazısını kapınıza koymalısınız. Hayatınızda bir ruh eşiniz varsa, onunla ilişkinizi kutlayın. İş hayatındaki baskıların veya diğer endişelerin sizi mutlu, samimi anlardan uzaklaştırmasına izin vermeyin.

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Bugün duyduğun her şeye inanmazsan iyi edersin. İlginç dedikodular kulağına gelebilir ve insanlar sürekli söylentilerden bahsedebilir. Yanlış bilgilerin seni kaygılandırmasına veya yargılarını gölgelemelerine izin vermemelisin. Kısa süre sonra, eğer sabredebilirsen, gerçekte olan biteni öğreneceksin. Korku ve paniğe ise hiç gerek yok!Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir grup içinde dedikodu dönüyor ya da kötü hisler deneyimleniyor olabilir. Siyasi tartışmalardan uzak dursanız iyi edersiniz. Bugün her şeyden şikayet eden insanlarla öğle yemeği yememek için elinizden geleni yapın. Duyduğunuz her şeye hemen inanmayın çünkü doğru olmayabilir. Fikirlerinizi kendinize saklayın. Açıklarsanız, yok yere tatsız olaylara dahil olacaksınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkilerinde gerilimler tetiklenebilir. Anlayışsızlıklar uzaklaşmayı getirebilir. Kabul ve uyum içinde olmaya çalışmalı. İlişkilerde şartları zorlamamalı. Barışma sağlanıp, çözümler getirilebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili İkizler, ailenin senden isteklerine karşı saygılısın. Fakat kendi isteklerinin de göz ardı edilmesini istemiyorsun. Gelecek için alacağın kararlar hakkında orta yolu bulmaya çalışıyorsun. Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysan çalışanların arasında çıkan tartışmaya bizzat el koymak isteyebilirsin. Onları barıştırıyorsun. İş yerinde verimin düşmemesi için elinden geleni yaparsın.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki bazı duygusal konular yine aklınıza geliyor olabilir. Eğer bunları telafi etme fırsatınız varsa lütfen bir şeyler yapmayı tercih edin. Eğer yoksa en azından bazı konulara yeniden başlayın. Ailenizle ilgili konularda geçmişten kalan bazı stresli durumlarla başa çıkmak ve kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Hep aynı döngünün içinde olma duygusu sizleri bunaltabilir. Kariyer hayatınızda ise karşınıza çıkan fırsatlarla ilgili kararsızlık yaşamanız net bir duruş sergilemenizi engelliyor.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ya da toprağa ait konularda yenilikler gündeme gelebilir. Ailevi konularda daha atılgan ve mücadeleci olabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç motivasyon ve desteğinizi arttırabileceğiniz bir dönemdesiniz. Karamsar olmamanız gerektiğini anlamanız gereken bir zamanlardan geçiyorsunuz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde vehayatınızda kendinizi ifade etme gücünüz geçici olarak düşebilir, ancak biraz yalnız kalmak, kendinizi dinlendirmek ve bireysel ihtiyaçlarınızı belirlemek için bir süre içinize çekilmeye ihtiyacınız olabilir. Finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önsezilerinize göre hareket etmek size son zamanlarda zarar vermiş olabilir. Ancak bu sezgisel güçlerinize olan güveninizi kaybetmeniz gerektiği anlamına gelmez!

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Başak burcunda seyahat ediyor. Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bugünü evinizi güzelleştirmek için değerlendirebilirsiniz.Ay’ın Mars ile karşıtlığı aile içinde gerginliklere işaret ediyor. İş stresinizi evinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile konularına odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Ev ve mutfak işleriyle meşgul olabilirsiniz. Ailenizle görüşebilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Geçmişe dair konular gündeminize gelirken eskileri karıştırma zamanı olabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili isteklerinizi planlamalı ve sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 15" R
Ay
Oğlak
00° 12' 27"
Merkür
Koç
16° 19' 14"
Venüs
Koç
28° 41' 23"
Mars
Balık
28° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 14"
Satürn
Balık
16° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 14' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 09"
Lilith
Başak
23° 07' 47"
True Node
Koç
15° 25' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>