İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eve Olan Özlemin Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 70%

İnanılmaz tutkunuz ve yaratıcılığınız bugün ön planda olacak. Ayrıca, içinizde sizi bir sonraki aşamaya geçme konusunda teşvik eden büyük bir huzursuzluk olabilir. Kalbinizin isteği her ne ise, fedakarlık gücünüzü başarma isteğinizle birleştirin. İçinizde, özellikle böyle günlerde parlayan bir güç var.

Bugün işleri dengede tutmaya çalışırken, en önemli şeylerden birinin eğlence olduğunu unutmayın. Özellikle böyle günlerde, eğlence cosmik denge için o kadar önemli bir unsurdur ki. Belli bir durumla ilgili olarak ne kadar fazla ilerleme kaydederseniz, bunun üstesinden gelmeniz sizin için o kadar kolay olacaktır. Bir gülümseme ve nazik bir nükte, içinden geçmek istediğiniz herhangi bir kapıyı size açabilir.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Bugün çevrendekilerin modundan çokça etkileneceksin. Eğer bu senin için duygusal iniş çıkışlar demek ise, evet doğru bildin! Kendini mümkün mertebe bu iniş çıkışlardan koru. Başkalarının kasvetinin seni etkilemesinin bir anlamı yok. Başkalarının düşüncelerini ve hislerini kendinde yaşamak nadir bir yetidir; fakat bir zorunluluk ve görev değildir!En derin entelektüel kompleks ve takıntılarını deşifre etmek için güzel bir gün. Geçmişte felsefe veya matematikte başarısız olmanla ilgili anılar şu aralar yine aklına gelecek. Bu anılardan birini yakalayıp kontrol altına alabilmekten büyük keyif alabilirsin. Karides ağını çıkar ve birini yakalamayı dene bakalım! Bu hayali aktivite bile şaşırtıcı derecede özgürleştirici olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında finansal karışıklıklara, maddi kayıplara dikkat etmelisiniz. Alım-satım konularında daha titiz hareket etmeli. Gün batımı ve akşam saatleriyle önemli kararlar, önemli konuşmalar ve geçmişle ilgili adımlar söz konusu olabilir. Nostalji.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma temposunun artması eve olan özlemini arttırıyor. İş yerindeyken bile evdeki aktivitelerini özler oluyorsun. Kazancını arttırmak istiyorsun. Geçmişte yaptığın belli hatalardan ders çıkarmış olacaksın kikonusunda aynı yanlışları tekrarlamıyorsun. Özgürlüğüne düşkün olman ilişkini çetin bir sınavdan geçirebilir.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusallığınız veya alınganlığınız yüksek olabilir. İletişimlerde yanlış anlaşılmalara açık bir gün. Düşündükleriniz, zannettikleriniz gibi olmayabilir. Finansal konularda hiç beklemediğiniz bir sorunla yüz yüze kalabilir ve yakın çevrenizdeki kişileri bu gerginlik üzerine kırabilirsiniz. Yanlış anlamalara sebebiyet vermemek adına kelimelerinizi daha özel ve titiz seçmeniz sonrasında pişmanlık yaşamanızı engelleyici olacaktır.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özgüvenli hissedeceğiniz bugünlerde çevrenize ışık saçabilirsiniz. İnsan ilişkilerinde kendinizi iyi ve güçlü ifade etmeli ancak sınırda durmalısınız.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yapmanız gereken işler konusunda daha fazla çaba sarf edip, yorulabilirsiniz. İş hayatınızda ve ilişkilerinizde daha sakin ve sabırlı olmanız gereken bugün, dinlenmeye vakit ayırmanız faydalı olacaktır.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkan fırsatları nasıl değerlendirmeniz gerektiği konusunda bugün kesinlikle bir aydınlanma yaşayacaksınız. Bunu tetikleyen faktörler arasında geçmişte bağlantı kurduğunuz biri de olacak.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay öğleden sonraki saatlere kadar Yengeç burcundaki seyahatine devam edecek. Sabah saatlerinde finansal konular ön planda olsa da, Ay’ın Aslan burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanıyor.Öğleden sonraki saatleri kardeşlerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda yeni bir ilişkiye girdiyseniz, partnerinize karşı daha ilgili davranmaya özen gösterin. Eğer sigara içiyorsanız, günlük tüketim miktarınızı azaltmaya başlamak isteyebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 40' 47" R
Ay
Yengeç
10° 19' 14" R
Merkür
Koç
25° 35' 57"
Venüs
Boğa
15° 18' 30"
Mars
Koç
08° 39' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 41' 07"
Satürn
Balık
17° 31' 21"
Uranüs
Boğa
23° 01' 05"
Neptün
Balık
29° 14' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
21° 17' 40"
Lilith
Başak
24° 37' 35"
True Node
Koç
15° 02' 02"
Son Güncelleme : 12/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>