İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlarını Hızlıca Gerçekleştirmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Bugün, nasıl paylaşım yapılacağını öğrenmek için iyi bir gün olabilir. Gerçek İkizler olduğunuz için, emeğinizin meyvelerini diğer insanlarla paylaşmak yerine, genellikle kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğeryerinde sorumlu olduğunuz insanlar varsa, paylaşım çok gerekli bir beceridir, çünkü onsuz ekip çalışması diye bir şey olamaz. Çalışmanızı ilgili diğer kişilerle birlikte düzenlemek daha zor olabilir, ancak genellikle daha iyi sonuçlar alacaksınız. Bugün bunu düşünün.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

20 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir kararsızlığınızı bitirebilir, bir süredir zihninizi meşgul eden bir konuda rahatlama yaşayıp, bazı düşüncelerinizden uzaklaşabilirsiniz. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkin konusunda yaşadığın sorunları yakın dostların ile paylaşıp çözüm önerilerini dinliyorsun. Aklında geleceğin ile ilgili yapmak istediğin planlarını bir an önce gerçekleştirmek istiyorsun. Ani kararlar vermemelisin yaptığın planların yeterli olgunluğa kavuşmasını beklemelisin. Maddi olarak kazancını arttırmak istiyorsun.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma hayatınızda dikkatinizden kaçan bazı detaylar canınızı sıkabilir. Gün içerisinde aniden ertelenen konuşmalar sizi olumsuz düşünmeye sevk etmemelidir. Her duruma karşı bir ekstra planınız olmalıdır. İlişkilerinizde kendinizi yalnızlaşmış hissedebilirsiniz. Buna şahsileştirmemelisiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı daha az iletişim içinde olmalısınız.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda yapabileceğiniz çok şey var. Kendinizle ilgili konulara daha odaklı olabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırla dayanıklılık gösterdiğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Beslenme ve sağlığınıza göstereceğiniz özen beklediğinizden hızlı sonuç...

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken hareketli bir gündesiniz. Güneş tutulması öncesinde belirsizlikler ve karmaşık durumlar var. Yine de büyüleyici cazibenizle dikkat çekici olabilir, ikili ilişkilerde avantajlı ve söz sahibi olabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzellikler, sonunda onları sabırla bekleyenlerin olacaktır. Bu sebeple, ne kadar zor günler geçirirseniz geçirin aceleci davranmayın.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat etmeye devam ediyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gün olacak.Dış görünüşünüzde değişiklik yapma isteği duyabilirsiniz. Ay'ın Neptün ve Mars ile etkileşimi kariyer hayatında kafa karışıklıklarına sebep olabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu aralar kendinizi biraz savunmasız hissediyorsunuz. Eğer bir ilişki içindeyseniz partnerinize daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Patronunuzdan zam isteğinde bulunmak için daha fazla çalışmanız gerekiyor.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 13' 13" R
Ay
Başak
02° 18' 07"
Merkür
Koç
17° 50' 45"
Venüs
Koç
16° 48' 54"
Mars
Balık
20° 49' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 01"
Satürn
Balık
15° 29' 40"
Uranüs
Boğa
21° 42' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 46"
Lilith
Başak
22° 03' 41"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>