İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Objektifliğini Kaybetmemelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 10%

Bugünün gezegen haritası, sizi hem kendi hayatınız hem de en yakınlarınızın hayatıyla ilgili bir bakış açısı edinmeye zorluyor. Son zamanlarda bencil olduğunuzu kabul etmelisiniz. Tabii ki, evrenin merkezinin siz olmadığını biliyorsunuz. Peki neden bazen öyleymiş gibi davranıyorsunuz? Hem arkadaşlarınız hem de sevdikleriniz için kendinizi değiştirmenin tam zamanı. Bu değişiminiz karşısında çok sevinecekler.

Bir görevi yerine getirmek için gerekli olan süreçler hakkındaki tüm felsefi varsayımlar ve retorik ifadeler, bu günün gerektirdiği sıkıcı çalışma saatlerinin üstünü örtmeyecek. Ne yazık ki, bugünün gezegensel açıları size biraz kaba bir uyanış sunuyor. Ancak işiniz, kişisel memnuniyetinize göre hızla ilerledikçe, bugünü ödüllendirici bulacaksınız.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Ağır çekim hareket ettiğin birkaç günden sonra, yoğun enerjini tekrardan toplayacaksın. İçgüdülerin harika olacak ve seni mevcutta yaptığın şey konusunda yardım alabileceğin insanlara götürecek. Raporlar ya da günlük yazmak için güzel bir gün! Bir kalem ve kağıt kapmaktan ve hayatını yazıya dökmekten çekinme!İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler, bilim, teknoloji, okült, astroloji ya da sosyal bilimler gibi ilginç alanlarda faaliyet gösteren ilginç insanlarla sizi buluşturabilir. Bu insanlara hayran olmanız olası, onlar da size hayran olacak! Öte yandan, akşam kendinize, hayatınızdaki erkeğe özel biraz zaman ayırın. Tüm bu entelektüel sohbetin ardından yalnızca size özel sarf edilmiş basit tatlı sözler duymak isteyebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemeler ve para trafiğiyle ilgilenebilirsiniz. Hediye alma-verme, ilişkilerde maddi yardımlaşmalar gündeme gelebilir. Yaşama veya geleceğe dair başarısızlık korkusu, kaygı enerjinizi ve performansınızı düşürebilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınıklık konusunda sınanacağın bir gündesin. Neden mi? Çünkü içinde bulunduğun her ortamın dağınık olması seni çileden çıkarabilir. Objektifliğini kaybetmemeye çalışmalısın. Kariyerin ile ilgili edindiğin yanlış bilgiler seni küçük düşürebilir. Yalnız yaşayan bir İkizler burcuysan tesadüfen tanışacağın biri derinlerde duygularını harekete geçirebilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda başkalarından gizlediğiniz ve sadece sizin bildiğiniz bazı durumlar bugün itibariyle gün yüzüne çıkabilir ve sizler kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak partnerinizin fazlasıyla üstünüze gelmesinden dolayı kendinizi baskılanmış durumda hissedebilir ve gün boyunca dışarıda kalarak öfkenizi gidermek isteyebilirsiniz. Gizli ve açık düşmanlıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı sorunlar sizlerin kendinizi geliştirmesi için olduğu fikrini bugün benimsemelisiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engelleri aşa bilirsiniz. Sorumluluklarınızın artması söz konusu olabilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz. Karar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatleri için organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendi kendinize başarabileceğiniz seviyeyi iyice zorlarken dışardan da yardım ve destek alabildiğinizi görmek keyfinizi arttıracak.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutulmanın ardından sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, değerlerinizi, yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, uzun vadede etkili olabilecek kararlı adımlar atabilirsiniz. Güven duygunuzu pekiştirebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniteklifinizle ilgili tüm olasılıkları değerlendirmeli ve bunları işvereninizle konuşmalısınız. Kariyerinizde önemli bir dönüm noktası olacak bu işe hemen evet dememeli ama fırsatı da elinizden kaçırmamalısınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yengeç burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor. Kazançlarınızı arttırmanın yolları üzerine düşünebilirsiniz.Bütçe yönetimi yapabilmek önem kazanıyor. Gelir gider hesabı yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler, bugün sırtınızda veya başınızda hafif ağrılar hissedebilirsiniz. Fakat ılık bir duşun veya rahatlatıcı bir yoganın çözemeyeceği bir sorun değil. İş yerinde tecrübeli arkadaşlarınızla sohbetler edin ve yeni ipuçları öğrenin.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 25' 52" R
Ay
Yengeç
20° 25' 25" R
Merkür
Koç
26° 26' 45"
Venüs
Boğa
16° 15' 56"
Mars
Koç
09° 14' 43"
Jüpiter
Boğa
26° 52' 07"
Satürn
Balık
17° 34' 49"
Uranüs
Boğa
23° 03' 48"
Neptün
Balık
29° 15' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 52"
Chiron
Koç
21° 20' 07"
Lilith
Başak
24° 42' 45"
True Node
Koç
14° 58' 23"
Son Güncelleme : 12/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>