İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Konsantrasyonunu Toparlamalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizle rahat ve samimi zaman geçirin. Günün enerjisi, biraz tembel hissetmenize neden olabilir fakat bununla savaşmamalısınız. Bugün günlük ev işlerine ya da projelere bir mola vermek isteyebilirsiniz. Gün boyu kıvrılıp yatmak isteyebilirsiniz! Ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Mum ışığında uzun, sevgi dolu bakışların tadını çıkaracaksınız.

Kendinizi, düşmanca davranmaya meyilli insanlardan veya durumlardan korumak için bugün belirli şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri kişisel olarak almamaya çalışın. Bugün belirli bir konuyla ilgili duygusal ve şevkli olmak size yardımcı olmayacaktır ve sadece diğer şeyleri zorlaştırmaya yarayacaktır. Bugünyerinde güçlü bir itki var, bu da insanları hedeflerine doğru aceleyle ilerletiyor.

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Sen doğuştan bir arabulucusun ve bugün bu yeteneğine ihtiyaç duyuluyor. Görünüşe göre senin gibi birinin çözebileceği bir gerilim havaya hakim. Taraf tutmadığına emin ol yine de. Tarafsız kalamazsan, sıkıntılı atmosfer yoğunlaşacaktır. Sakin kal ve olaya odaklan, böylece üstünlüğü ele geçirmiş olursun. Olayın çözülmesi için senin öz yargılama yetin yeterli!Sosyal etkinlikler, bilim, teknoloji, okült, astroloji ya da sosyal bilimler gibi ilginç alanlarda faaliyet gösteren ilginç insanlarla sizi buluşturabilir. Bu insanlara hayran olmanız olası, onlar da size hayran olacak! Öte yandan, akşam kendinize, hayatınızdaki erkeğe özel biraz zaman ayırın. Tüm bu entelektüel sohbetin ardından yalnızca size özel sarf edilmiş basit tatlı sözler duymak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

21 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda eksiklik hissi veya arayış, düzenleme gündeme gelebilir. Bu alanda daha iyisini var etme yollarını arayabilirsiniz. Kendi yeterliliğiniz ve yapabileceklerinizden şüpheye düşmeyin, kendi değerinizi küçümsemeyin.

21 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden şüphe ettiğin konularda girişim göstermemelisin. Altından kalkamayacağın yüklerin altına girmek seni zorluyor olabilir. Kendini rahat hissettiğin ortamlarda vakit geçirmelisin. Hata sonunu konsantrasyonunu toparlamak için iyi bir fırsat olarak görmelisin. Yalnız yaşayan bir İkizler burcuysan kendine akşam yemeğinde sevdiğin yemekleri yapabilirsin.

21 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde önemli yol ayrımları gündeme gelebilir. Bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Partnerinizden alacağınız bazı teklifler geleceğinizi şekillendirebilecek noktada olacaktır. Sorumluluklarınız ya daortamınızda bazı değişimlere hazır olmalısınız. Birtakım konular sizlerin önünüze yeniden gelebilir. Kendinizi yalnız ve verdiğiniz emeklerin karşılığını hiç almamış gibi hissetmeyin. Bu durum geçici bir etkidir.

21 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle birikimlerinizi, maddi konuları öne çıkarmakta. Elinizdekileri daha fazla koruma isteği içinde olabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üst seviyedeki özgüveniniz sizi başarıya götürecek ilk adımlardan olacak. Bugünlerde elinizdekinin kıymetini bilmek ve anda kalmak önemli olacak.

21 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

21 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınız bu aralar sadece para işlerine çalışıyor. Ne yazık ki yatırım yapmak yerine elinizdekileri son kuruşuna kadar harcamak istiyorsunuz. Çok pişman olacaksınız ve bunu fark ettiğinizde çok geç olacak.

21 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması finansal konulara vurgu yapıyor. Maddi olarak yeni başlangıçlar yapmak için önümüzdeki ayları değerlendirebilirsiniz.Yeni gelir kapılarının arayışına girebilirsiniz. Kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişkiye girme konusunda aceleci davranmayın, sadece doğru kişiyi bekleyin. Patronunuz yaptığınız işlerden çok memnun vearkadaşlarınız tarafından sevilip, sayılıyorsunuz.

21 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Bugün araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız.

21 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 47' 22"
Ay
Akrep
19° 44' 46"
Merkür
Koç
26° 16' 51"
Venüs
Balık
21° 08' 30"
Mars
Balık
04° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 53"
Satürn
Balık
13° 15' 31"
Uranüs
Boğa
20° 38' 39"
Neptün
Balık
27° 47' 41"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 17"
Lilith
Başak
19° 45' 17"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>