İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sağ Duyulu Davranıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 100%

Aşk hayatınız, bugün karmaşık ve farklı güzellikteki görüntülerle dolu, renklerin ve şekillerin sürekli değiştiği bir manzara gibi. Her döndüğünüzde yeni bir bakış açısı ortaya çıkıyor ve kendiniz ve birlikte olduğunuz insanlar hakkında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Farklı insanlarla yaşadığınız ilişkilerde farklı düzeylerde bağlılık göstermeniz normal bu fikri benimseyin. Unutmayın, gökkuşağını oluşturmak için her renge ihtiyaç vardır.

Uyarılmış ve ilham almış hissedebilirsiniz. Çok fazla fiziksel enerjiniz olacak ve hatta kendinizi biraz çılgın hissedebilirsiniz! Gün boyunca kafein ve derin nefes almaktan kaçınarak denge sağlamaya çalışın. Ayak işlerini haletmek veya güzel bir antrenman yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Enerjinize odaklanmanıza ve yaşam gücünüzü kontrol etmenize yardımcı olacak bir şey yapmanız gerekecektir.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Kişisel yaşamın beklenmedik bir yönde ilerliyor. Bir süredir değişiklikler romantik alanda yüzünü göstermekte. Bugün ise, sağlıksız olduğunu düşündüğün bir ilişkiyi ardında bırakacak gücü toplayabileceksin. Ya da mutlu bir ilişkideysen, daha sağlam temellere yerleşebilirsin. Mesela birlikte bir ev kredisi çekebilir ya da eve çıkmayı düşünebilirsiniz.Bugün iletişim kanallarınız elektrik yüklü olabilir. Belki de burcunuzun özellikleri nedeniyle içinizden fikirlerini fazla hararetli savunan insanları suçlamak gelecek. Ancak tuhaftır ki, siz de kendi görüşlerinizi bir o kadar ateşli dile getireceksiniz. Bu yola başvurmak yerine daha olumlu, nazik, sakin bir ifade şekli bulun ki dinleyeniniz daha çok olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıra harekete geçmeye gelince size eşlik edecek biriyle bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Yanınızda birinin olması her şeyi dengede tutmanızı birçok açıdan kolaylaştıracaktır. Başkalarının şu anki duruma dair bakış açısı sizi tamamen hazırlıklı olduğunuza temin edecek. Büyük konumlara gelmeye çalışırken küçük insanları ihmal etmeyin. Gerçek bir lider halkının arkasında yürür.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün anlaşmazlıklara dikkat etmelisiniz. Yanlış anlama ve anlaşılmalar, hatalı düşünceler ve yanılgılar içerisinde olabilirsiniz. Geçmişten gelen bir yanılgınızı fark edebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarından beklenmedik davranışlar görebilirisin. Onlarla bu konuda konuşmak istiyorsun. Sana uymayan davranış kalıplarını dile getirmekten çekinmiyorsun. Konulurken onları kırmamaya gayret gösteriyorsun. Bu konuda sağ duyulusun. Sanatsal yönden kendini daha verimli hissediyorsun. Uğraştığın hobilerin olumlu yönde gelişiyor.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi sonuca ulaştırmak için oldukça efor harcayabileceğiniz bir gün olabilir. Enerjinizi dengelemenizde fayda var. Yoğun iletişimler içerisinde konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz. Çalışma ortamında özgürlüğünüzü kısıtlayan kişilere karşı sert bir şekilde karşı atağa geçebilir ve öfkeniz dahilinde hareket ederek deyim yerindeyse bir çuval inciri devirebilirsiniz. Ancak bu sizi çekemeyen ve rakibiniz olan kişileri mutlu edecektir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fikirlerinizin hız kazandığı, yeni planlar yapacağınız bir gündesiniz. Kısacası hareket halindesiniz. Yazışmalar ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara da zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygularınızın içinizde kalması sizin açınızdan zorlayıcı olabilir. Güzel bir aşk ilişkisi yaşamak için zaman olduğunu düşünebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız sizin için endişeleniyorlar. Kendinizi çok fazla yoruyor olmanız ruh sağlığınıza da iyi gelmiyor ve bu durumdan çevrenizdekiler de haberdar. Destek almaya ne dersiniz?

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi, mutluluk ve para gezegeni Venüs 13 Mayıs’tan beri burcunuzda geri hareket etmekteydi. Venüs’ün geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor.Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 13 Temmuz’a kadar kazançlar evinizde geri harekette olduğunu unutmamalı ve maddi konularda temkinli davranmalısınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizde başarılı olmak istiyorsanız tatil modundan çıkıp, sıkı çalışmaya başlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınızla buluştuğunuzda veya kendinize zaman ayırdığınızda telefonunuzun sesini kısmanız rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız. Bazı konularda ki güvensizliğiniz sizi durgunlaştırıyor. Gerçeklerle yüzleşmelisiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 51" R
Ay
Oğlak
00° 06' 59"
Merkür
Koç
16° 19' 08"
Venüs
Koç
28° 40' 52"
Mars
Balık
28° 16' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 08"
Satürn
Balık
16° 24' 28"
Uranüs
Boğa
22° 14' 24"
Neptün
Balık
28° 51' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 08"
Lilith
Başak
23° 07' 44"
True Node
Koç
15° 25' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>