İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tavsiyeler Yetersiz Kalabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Son birkaç ay boyunca attığınız adımlara rağmen, en değerli hedeflerinize ulaşma yeteneğinizden şüphe etmeye başladığınızda kısa bir süre sonra bir çöküş yaşayabilirsiniz. Bazı beklenmedik engeller ortaya çıkmış olabilir, ancak bu tür şeylerin sizi daha önce durdurmasına asla izin vermediniz. Şimdi de bu tuzağa düşmeyin. Kendinizi hazırlayın, yöntemlerinizi yeniden değerlendirin ve işe koyulun. Başaracaksınız

Eviniz gerginlikle dolu bugün telaşlı bir yer olmaya yatkın. Aile üyelerinin hepsi çiğneyebileceklerinden daha fazla ısırmış görünüyorlar ve iyi birer arkadaş olamayacak kadar stresli görünüyorlar. Romantik partneriniz de üzerinde çok fazla kariyer baskısı hissediyor olabilir ve bu nedenle öfke nöbetleri geçirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Yapmanız gerekenler üzerinde yoğunlaşın ve herkesin kendi zorlukları üzerinde çalışmasına izin verin.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Günün enerjisi seni öyle asabileştirecek ki insanlar ne yapacağını bilemeyecek. Göksel açıların etkileri hayatına patlama derecesinde yoğunluk getirecek ve sen de yapman gerekenleri planlamak gibi bilgece bir davranış sergiliyor olacaksın. Fiziksel ev işleriyle meşgul ol. Organize et, mobilyaların vs. yerini değiştir. Herkesi delirtmek yerine enerjini üretkenlikle harca.Bugün sıra harekete geçmeye gelince size eşlik edecek biriyle bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Yanınızda birinin olması her şeyi dengede tutmanızı birçok açıdan kolaylaştıracaktır. Başkalarının şu anki duruma dair bakış açısı sizi tamamen hazırlıklı olduğunuza temin edecek. Büyük konumlara gelmeye çalışırken küçük insanları ihmal etmeyin. Gerçek bir lider halkının arkasında yürür.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En derin entelektüel kompleks ve takıntılarını deşifre etmek için güzel bir gün. Geçmişte felsefe veya matematikte başarısız olmanla ilgili anılar şu aralar yine aklına gelecek. Bu anılardan birini yakalayıp kontrol altına alabilmekten büyük keyif alabilirsin. Karides ağını çıkar ve birini yakalamayı dene bakalım! Bu hayali aktivite bile şaşırtıcı derecede özgürleştirici olabilir!

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. Gün içinde dağınıklık ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Bir konuşma, bir fikir veya bir olay önemli bir farkındalık kazandırabilir. Yüzeysel olmaktan kaçınmalı. Yaşam işaretler sunabilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde çeşitli alım veya satım durumları gündeme gelebilir. En düşmemen gereken duygu olan kararsızlık yine etrafını sarabilir. Sana yakın olan kişilerden tavsiye alabilirsin. Aldığın tavsiyeler yetersiz kalabilir. Kriz yönetimi konusunda zayıf olduğunu fark ediyorsun. Kendine kişisel gelişim kitapları alarak bu eksik yönünü gidermek isteyebilirsin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bazı konuları değiştirebilmenizi hayatınızdaki kişiye bağlı olduğunu düşünerek geçirmeyin. Bazı şeylere çok fazla bağlanmanız sizleri daha fazla yorabilir. Ailenizin maddi olanaklarından yararlanarak ortaklı gelirlerinizle ilgili önemli adımlar gerçekleştirecek ve geleceğinizi hazırlayan yatırımlara imza atabileceksiniz. Bugünlerde bütçenizi sarsan ve fazladan yapılan harcamalara dikkat etmeniz gerekmektedir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve keyifli geçeceğinin sinyallerini sabahtan beri alıyor olmalısınız. Konuşmalarınız etrafınızdakileri motive ediyor olabilir. İşlerinizin şanslı aktığı zamanlar söz konusu. Kendinizi oldukça pozitif ifade ediyorsunuz. İletişimden kaynaklı kısmetler gelebilir. Siz yine de düşündürücü konulara karşı dikkatli olmaya çalışın.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu günlerde kendinizi çekici hissedebileceksiniz zira insanların dikkatini çekmekte problem hiç bir olmayacak. Bilhassa karşı cinsin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Komşularınızla, etrafınızdaki kişilerle, kardeşlerinizle iletişim halinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızı onlarla paylaşmaktan, birlikte öğrenmekten ve keşfetmekten zevk alabilirsiniz. Sözlerin getirdiği ego tırmanışlarına dikkat etmeniz gerekebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendine çok güvenen bir insan sabrınızın sınırlarını zorlayabilir. Ancak bu kişinin yaptıklarını kişisel olarak algılamazsanız daha kolay başa çıkarsınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Aslan burcunda devam eden seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Yönetici gezegeniniz Merkür’ün de geri harekette olduğu bugünlerde yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. Kısa süreli seyahatler ve eğitimler gündeme gelebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Tatlılardan uzak durun.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkaları ile isteyerek işbirliği yapıyorsunuz, çünkü ortak hedeflerin uzun vadeli planlara yarar sağladığını biliyorsunuz. Eğer çeşitli zevklere uymaktan kaçınırsanız uygunfırsatlarından yararlanabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün sakinliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Kendinizi aşırı zorluyorsunuz.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 55" R
Ay
Oğlak
01° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 20' 37"
Venüs
Koç
28° 48' 35"
Mars
Balık
28° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 35"
Satürn
Balık
16° 25' 02"
Uranüs
Boğa
22° 14' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 29"
Lilith
Başak
23° 08' 26"
True Node
Koç
15° 25' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>