İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Bir Mülk Edinebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 90%

Bugün bir haçlı seferine çıkan Aslan Yürekli Richard gibi hissedeceksiniz. Size ne oldu böyle? Çözülmesi gereken acil bir konu mu var? Muhtemelen kendiniz için belirlediğiniz zorluğu çoktan kabullendiniz bile. Her halukarda, büyük miktarda enerji harcamanız gerekebilir. Beyaz atlı prensiniz kim acaba?

Bugün bir kereliğine de olsa fırsat ayağınıza gelebilir. Kariyer enerjileri şimdi sizin için yoğunlaşıyor. Yakında kendinizi ilerlemeniz için ivmeli bir yolda olabilirsiniz. Çok çalışkansınız, ama kendinizi pazarlamak konusunda her zaman rahat değilsiniz. Uzmanlığınızı paylaşma konusunda cesur olun. Ve başarılarınız için övünmekten de korkmayın! Yeterince yüksek sesle konuşursanız, etkili biri sizinle ilgilenebilir.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Zihinsel bir "Evreka!" anı yaşayacağın bir gündesin. Göksel enerjiler seni yaratıcı bir dönüm noktasına götürecek. İşle ilgili bir meseleye yeni bir çözüm getirmeye çalışıyor olabilirsin. Aramakta olduğun yanıt, çarpıcılığıyla ve ışığıyla adeta gözünü kamaştırabilir. O yüzden aklına gelen her tür fikre yakından bak! İlham perilerin kulağına önemli tavsiyeler fısıldıyor olabilir.Bugün bir grup içinde dedikodu dönüyor ya da kötü hisler deneyimleniyor olabilir. Siyasi tartışmalardan uzak dursanız iyi edersiniz. Bugün her şeyden şikayet eden insanlarla öğle yemeği yememek için elinizden geleni yapın. Duyduğunuz her şeye hemen inanmayın çünkü doğru olmayabilir. Fikirlerinizi kendinize saklayın. Açıklarsanız, yok yere tatsız olaylara dahil olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim kanallarınız elektrik yüklü olabilir. Belki de burcunuzun özellikleri nedeniyle içinizden fikirlerini fazla hararetli savunan insanları suçlamak gelecek. Ancak tuhaftır ki, siz de kendi görüşlerinizi bir o kadar ateşli dile getireceksiniz. Bu yola başvurmak yerine daha olumlu, nazik, sakin bir ifade şekli bulun ki dinleyeniniz daha çok olsun.

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi finansal konular gündeme gelebilir. Taşınmaz mal alım-satımlarıyla, yatırım ve birikim konularıyla ilgilenebilirsiniz. İç dünyanızda daha hassas ve dalgalı olabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne hızlı başlıyorsun. Bankada işlerin olabilir. Onları erkenden halletmek isteyebilirsin. Yaptığın birikimlerini değerlendiriyorsun. Yeni bir mülk edinebilirsin. Bunu için gerekeli hukuki işleri başlıyorsun. İşler seni ne kadar yorsa da hayırlı biriçin çabaladığının farkındasın. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan yaşam standartlarının değişmesi ilişkini olumsuz etkiler.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maneviyat duygunuzun arttığı bugün çalışma ortamınızda kendinizi göstererek önemli başarılar elde edebilirsiniz. Dostlarınızın ilgilisi sizi mutlu edecektir. Sosyal çevrenizin desteğiyle geçmişte yaşadığınız olayların ve kişiler arası anlaşmazlıkların nedenini daha rahat kavrayabileceğiniz bir gün olabilir. Ayrıca geçmişte hayalini kurduğunuz bir isteğinizin gerçekleşmesi yönünde duyumlar alabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili olayların arasında kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Aileniz için emek harcadığınız konular gündeme gelebilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuya kendinizi adayacağınız zamanlar olabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs düz seyrine geçtiğine göre 7 Ağustos'a kadar ikili ilişkilerde rahata eriyorsunuz. Aksamaları bir kenara bırakıyor, flörtlerin ve ilişkilerin tadını çıkarıyorsunuz. Dış görünüşünüzde değişim yapmak için keyifli zamanlar, yine de 12 Temmuz'da Merkür'ün düz seyrine dönmesini beklemekte fayda var.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizle ilgili yapmanız gereken fazlacave uğraş olabilir. Kendinizi ait olduğunuz yerde ve yuvanızda daha iyi hissedebilirsiniz. Duygusal yönünüz daha çok ortaya çıkabilir. Aile içi ilişkiler ise sabır gerektiriyor.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işinizle ilgili birden fazla yeni fikir üreteceksiniz ve bu daarkadaşlarınızın dilinden düşmeyecek. Egonuzun artmasının yanı sıra bu durum sayesinde sosyal çevrenizin de genişlediğinin farkına varacaksınız.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi, mutluluk ve para gezegeni Venüs 13 Mayıs’tan beri burcunuzda geri hareket etmekteydi. Venüs’ün geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor.Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 13 Temmuz’a kadar kazançlar evinizde geri harekette olduğunu unutmamalı ve maddi konularda temkinli davranmalısınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer bir ilişkiniz varsa, partneriniz ile birlikte yeni yerleri görmek ve birbirinize ufak hediyeler almak için harika bir gün. Bu aralar fazla şekerli yiyeceklerden uzak durmaya çalışın.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz mükemmel.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 51" R
Ay
Oğlak
00° 06' 59"
Merkür
Koç
16° 19' 08"
Venüs
Koç
28° 40' 52"
Mars
Balık
28° 16' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 08"
Satürn
Balık
16° 24' 28"
Uranüs
Boğa
22° 14' 24"
Neptün
Balık
28° 51' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 08"
Lilith
Başak
23° 07' 44"
True Node
Koç
15° 25' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>