İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güdülerini Kontrol Etmelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 40%

Hayatınızda ortaya çıkan bazı güçlü duygular olabilir. Gezegensel enerjiler bugün dürüstlüğü ve doğrudan iletişimi teşvik ediyor. Hayatınızda temizlenmesi gereken bir alanı varsa, bu noktada bir adım atabilirsiniz. İlişkilerinizin biraz düzene oturması gerekebilir, bu yüzden ne hissettiğiniz konusunda sevdiklerinize açık olun. İş yerinde, üretken tartışmalar yaparken sizi yanlış anlayabilecekarkadaşlarınıza dikkat edin.

Aklın bugün bir karış havada olabilir, ama ayaklarını yere sıkıca basmalısın. Kariyerindeki bazı büyük gelişmeler hakkında hayal kuruyor olabilirsiniz. Her zaman olumlu düşünmek ve zihninizde bunu resmetmek her ne kadar iyi olsa da, şu anda daha fazla harekete geçmek gerekiyor. Hayal ettiklerinizin nihayet gerçekleşmesi daha uzun zaman alabilir. Sabırlı olun!

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

İstediğini almana ket vuran engellerin ve manipüle edici durumların üstesinden çok daha kolay gelebileceğin bir gün. Mesela bir izci gruba ormanda rehberlik yapabilirsin; küçük izciler üzerine kitaplar yazabilir veya vahşi doğada hayatta kalma ekipmanları yaratabilirsin! Fakat bütün bu fikirler ve enerji nereden geliyor? Adeta bir mucizeyle karşılaşmış gibisin...İstikrarsız tavırlarınızın çevrenizdeki insanlara ne kadar zarar verdiğini fark etmiyor olabilirsiniz. Diğerleri sizin bakış açınızı anlamaya çalışıyor olabilir fakat bazen bilmece gibi konuşuyorsunuz. Diğerlerine emierler yağdırmadan önce bir durup kendi bakış açınızı gözden geçirin. İnanılmaz bir gücünüz var, bunu kullanarak nasıl daha iyi bir önder olabileceğinizi öğrenin ki elinizdeki kaynaklardan azami derecede faydalanabilesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söz konusu romantizm olunca bazen biraz çekingen olabiliyorsunuz. Birisinden ciddi anlamda hoşlansanız da bu kişinin hiçbir zaman bundan haberi olmayabiliyor! Bugün daha cesur olmaya çalışmalısınız. Birisiyle ilgilendiğinizde bunu belli edin. Flörtöz olmaktan korkmayın ve kendinizi özgüvenli bir şekilde takdim edin. Ne kadar cesaret gösterisi yaparsanız, bu kişi sizi o kadar çekici bulacak! Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırakın!

29 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatınız veya çocuklarla ilgili konular stres kaynağı olabilir. Duygusal ilişkilerde bir zorlanma ve baskı altında hissetme, atılması gerekenin gün yüzüne çıkması söz konusu olabilir. Mart Ayından süregelen bir konu sonuca ulaşabilir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili İkizler, duygularını ve güdülerini kontrol altında tumanı gerektiren bir gün olabilir. İkili ilişkilerde meydana gelen aniden çıkan gerginliklere dikkat etmelisin. Yorum yapmaktan kaçınmalı karşı tarafın tavırlarına göre hareket etmelisin. Mutlu bir evliliğe sahip olman ve eşinin ailesinin seni mutlak onaylaması özgüvenini sağlamlaştırıyor.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzgün ve sıkışmış bir ruh hali üzerinizde olabilir. Bunun da etkisiyle agresif yaklaşımlar ya da fevri çıkışlar sebebiyle yanılgılara, yanlış anlamalara açık bir gündesiniz. İşinizle ilgili dikkatinizi tam anlamıyla vermeniz gereken geçmiş problemler bugün çözüme kavuşturulmak amacı ile sizi bekleyebilir. Yapmış olduğunuz hataları bugünün olanakları ile değerlendirip en az maddi hasar ile atlatmanız için pratik yöntemler bulmanız gerekecektir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yoğun bir haberleşme içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha kolay riskler alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla sohbet etmek size iyi gelecektir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski seyahat planlarınız gündeme gelebilir. Özellikle yardım alarak yapılacak her işte bereket ve başarı görmeniz oldukça mümkün. Bereketiniz yardımla artabilir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size yemek yapmaktan tutun da nasıl çocuk yetiştirileceğine kadar her konuda akıl vermek isteyenler olacaktır. Ne yaptığınızı gayet iyi bildiğinizi onlara kanıtlamanız gerekli. Aksi taktirde bu insanlar asla susmayacaklar.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati hayatın keyifli yönlerini ön plana taşıyor. Partnerinize, çocuklarınıza ve hobilerinize zaman ayırmak iyi gelecektir.Geri harekette olan Jüpiter ve Plüton'un kavuşumu bu hafta finansal meselelerde ekstra dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular hafta boyunca ön planda olacaktır.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz zor günlerden geçiyor olabilir. Ona her zaman yanında olduğunuzu ve desteklediğinizi hissettirin.  Kariyer basamaklarına yavaşça tırmanırken insanların negatif sözlerine aldırış etmeyin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Retro haldeki Jüpiter Pluto kavuşumu ile yatırım hesapları yapma zamanı. Aile içindeki ortak kaynakları veya kendi kaynaklarınızı değerlendirmek isteyeceksiniz. Bugünlerde biraz kayıplara uğradığınızı düşünebilirsiniz, aslında büyük bir ruhsal değişimden geçiyorsunuz.

29 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 41" R
Ay
Yay
23° 34' 54"
Merkür
Koç
16° 12' 44"
Venüs
Koç
28° 03' 54"
Mars
Balık
27° 53' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 09"
Satürn
Balık
16° 21' 45"
Uranüs
Boğa
22° 12' 42"
Neptün
Balık
28° 50' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 26"
Lilith
Başak
23° 04' 25"
True Node
Koç
15° 27' 19"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>