İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, sevgilinizle maddi konularda tartışıyor olabilirsiniz. Belki de birlikte bir ev almayı düşünüyorsunuz. Muhtemelen yuva kurmaya hazırsınız. Belki de paralarınızı birleştirip hayallerinizin peşinden gitmenin zamanı gelmiştir. Ekstra çalışma ve kararlılıkla, yakında ortak bir hedefe ulaşacaksınız. Bütçenize odaklanın ve dikkatli hesaplamalar yapın. Aradığınız cevaplar tam önünüzde olabilir.

İnsanlara böyle neler olduğunu merak ediyor olabilirsin! Patronunuz birçok duyguyu etrafına yansıtabilir veyaarkadaşlarınız biraz garip davranıyor olabilir. Bu sadece günün yoğun enerjisinin bir parçası. Endişelenmeyin delirmiyorsunuz! İnsanlar bazı şeylerin eşliğinde olabilir ve bu yüzdeyaparken nazikçe ilerlemek isteyeceksiniz. Huzurlu, merhametli bir tutum sergileyin ve çevrenizdeki birileri sinirliyse bunu üstünüze alınmayın.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Söz konusu romantizm olunca bazen biraz çekingen olabiliyorsunuz. Birisinden ciddi anlamda hoşlansanız da bu kişinin hiçbir zaman bundan haberi olmayabiliyor! Bugün daha cesur olmaya çalışmalısınız. Birisiyle ilgilendiğinizde bunu belli edin. Flörtöz olmaktan korkmayın ve kendinizi özgüvenli bir şekilde takdim edin. Ne kadar cesaret gösterisi yaparsanız, bu kişi sizi o kadar çekici bulacak! Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırakın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

28 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha enerjik, hevesli ve canlı hissedebilirsiniz. Aşk hayatı, flörtler, sevgilinizle ilişkiniz canlanabilir. İki seçenek, iki duygu veya iki kişi arasında kalabilirsiniz. Bir süredir devam eden bir kararsızlığınızı bugün aniden bitirebilirsiniz.

28 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içi tüm işleri halletmen bugün rahat bir nefes almanı sağlıyor. Yüksek eğitim gören bir İkizler burcuysan hocan ile önemli bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Bu görüşme bitirmeye çalıştığın makaleni noktalayabilir. Akşamı tamamen kendine ayırıyorsun. Ara verdiğin hobilerine yoğunlaşabilirsin. Sevdiğin dizinin kaçırdığın bölümlerini izliyorsun.

28 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tek başınıza mücadelesini verdiğiniz maddi sorunlarınız arkadaş desteğiyle çözüme kavuşabilir. Bu durumun psikolojik ağırlığına değil çözümün rahatlığına tutunmalısınız. Bugün kendinizi bazı olaylar karşısında geri çekmek arka planda neler olduğunu gerçek manada öğrenmek isteyebilirsiniz. Hem çalışma hem de özel yaşamda kişilerin size karşı olan sert söylemleri kendinizi yalnız hissetmenize ve duygusal boşluk içinde olmanıza neden olabilir.

28 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi'de ilerliyor. Genel olarak daha akıcı ve yenileyici imkanlar var. Sevdiklerinizle daha yakından ilgilenebileceğiniz günlerdesiniz.

28 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda tedirgin olabilirsiniz, kararsız hissedebilirsiniz. Ani aldığınız aşk teklifleri sizi hem heyecanlandırabilir hem de düşündürebilir.

28 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaktan tanıdığınız birisinin sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor.

28 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızın ufak sorunlar yaşadığına şahit olabilirsiniz. Söyleyeceğiniz şeylerin onların gözünde bir önemi olmamasının yanı sıra bir de ağzınızdan çıkanları kuru gürültü olarak nitelendireceklerdir.

28 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün aşk evinizde seyahat edecek. Sevdiklerinize vakit ayırmak, çocuklarınızla veya romantik partnerinizle keyifli vakit geçirmek için uygun bir gün olacak.Hobilerinizle ilgilenebilir, size mutluluk verecek eğitimlere katılabilirsiniz. Mars’ın Koç burcundaki seyahat edeceği önümüzdeki 6 ay sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor.

28 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

28 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz zor günlerden geçiyor olabilir. Ona her zaman yanında olduğunuzu ve desteklediğinizi hissettirin.  Kariyer basamaklarına yavaşça tırmanırken insanların negatif sözlerine aldırış etmeyin.

28 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mars bugün burç değiştirirken yılın geri kalanında etkili olacak bu transit sosyal yaşamınıza büyük bir hareketlilik getirebilir. Ancak arkadaşlıklarda bazı sürtüşmeler ayrılıkları beraberinde getirebilir.

28 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 60" R
Ay
Oğlak
02° 51' 25"
Merkür
Koç
16° 22' 09"
Venüs
Koç
28° 56' 17"
Mars
Balık
28° 26' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 02"
Satürn
Balık
16° 25' 35"
Uranüs
Boğa
22° 15' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 51"
Lilith
Başak
23° 09' 08"
True Node
Koç
15° 25' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>