İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kontrolü Bırakmıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda şu an iyi bir noktadasınız. Eğer bekarsanız, bu durumu değiştirmek için acele etmeyin. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle çok iyi anlaşacağınız bir gün olacak. Ancak bugün, şimdiki veya müstakbel sevgiliniz oldukça iletişimsiz bir modda olduğu için biraz şüphe yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, karşınızdaki kişi tamamen parasal endişelere gömülmüş olabilir. Anlatmak isterse her zaman yanında olduğunuzu söyleyin ve uzaklaşın. Gününüz güzel geçsin.

Bugün, romantik partnerinizle zaman geçirmekten gerçekten zevk alabilirsiniz. Bugün eğlenceli bir gün olabilir. Çok fazla neşe ve kahkahanın keyfine varacaksınız. İkinizin biraz eğlenebilmesi için özel bir şeyler planlayın. İşe ya da ev işlerine takılmayın. Zamanınızı onun için ortaya koyun ve yakınlaşın. Her şeyi daha sonra halletmek üzere ortadan kaldırmaya değer, çünkü bunun gibi günler nadirdir!

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Zihnin berrak, hassaslığın ise üst düzeyde. Şimdi harekete geçmek için ideal bir zaman. Sakın güvensizliğin ve korkunun hayallerinin peşinden gitmeni engellemesine izin verme. Bugün gerçekleştirdiğin eylemin aşırı cesur veya etkili olma gibi bir zorunluluğu yok. Hatta tam tersi olabilir. Mesela, enerjini içine çevirerek büyük şeyler başarabilirsin.Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir yetenek, belki de psişik okumalar ya da ruhsal iyileşme için bugün yüzeye gelebilir. Yaptığınız şeyleri yapabileceğinize inanmak zor olabilir, ancak arkadaşlarınızın cesaretlendirilmesi, daha fazlasını yapmaya çalışmak için sizi teşvik edebilir. Bu, gelirinizi nasıl kazanacağınızı değiştirebilir. Herhangi bir eylem rotasını seçmeden önce tüm olasılıkları dikkatlice ele alın. İleride çıldırmak istemezsin.

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde önemli bir sayfa kapanabilir, yeni bir sayfa açılabilir. Bugün her türlü ilişkide attığınız adımlar, seçimleriniz uzun vadeli etkilere neden olacaktır. İlişkilerde eksik yanlarınızı görebilir, derslerinizi alabilir veya geçmişten bu yana kendinizi geliştirdiğiniz konuların ödüllerini alabilirsiniz. Ruh eşi ve ruh ikizi ilişkileri gündeme gelebilir.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir görüştüğün, içinden “Neden olmasın?” diye geçirdiğin kişiyle çok basit bir konu üzerinden ters düşebilirsin. Yine de ortak yönlerinizi bulacaksın. Ailenden biri ufak tefek ev yaralanmaları geçirebilir. İş arayan bir İkizler burcuysan aradığın fırsat önüne gelebilir. Telefonlarını açık tutmakta fayda var.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda dönüm noktası olan konuları artık bitirme kararı almış olabilirsiniz. Bağlarınızdan kopmak zor olsa da yeniye yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekecektir. Bırakın gitmesi gereken gitsin dönüşmesi gereken dönüşsün. Sizler yeniden başlamayı seversiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Bugün işlerinizde sıkışmalar olsa da iyimserliğiniz devam edecek. Uğraştığınız konuları sonuca bağlayamayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İşlerinizdeki eksiklikleri tamamlamak için uygun bir gün.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk alanında partnerinizle sert tartışmalara girmekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. İletişim kazalarına karşı dikkatli olmalısınız

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortaklık konularında ve ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla ve onunla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih etmeyeceğiniz gibi kalamayacağınız da bir gün olabilir.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaybettiğiniz paraları yakın zamanda yeniden kazanacağınıza emin olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken biraz daha sabretmek.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yay burcundaki seyahatine devam edecek, ikili ilişkileriniz veortaklıklarınız ön planda olacaktır.Yalnız kalmak istemeyeceğiniz, birlikteliklerden keyif alacağınız bir gün olacaktır. Yakınlarınızla duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak istersiniz. Derin ve felsefi sohbetler keyif verecektir. Merkür retrosunun etkisiyle yaşanabilecek iletişim problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Partnerinizin duygularını ve düşüncelerini dinlemelisiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim ve karmaşık işler iyi gidiyor. Hevesle yeni fikirler kabul ediyor ve konuşmaları başlatmanın keyfini çıkarıyorsunuz.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine, görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış şekli değil. Bu durum devam ettiği taktirde sevdiğiniz kişiden tepki görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmemelisiniz, hele son günlerde. Düzensiz beslenme karaciğerinizin yorulmasına neden oluyor.

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 46" R
Ay
Oğlak
17° 39' 21"
Merkür
Koç
16° 41' 37"
Venüs
Boğa
00° 18' 26"
Mars
Balık
29° 17' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 34"
Satürn
Balık
16° 31' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 38"
Lilith
Başak
23° 16' 31"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>