İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün hoşlandığın kişi ile parasal konularda konuşabilirsin. Aranızdaki iletişimi artırmak güzel olacak ancak bazı konuları paraya getirmek aranızı gerebilir. Bugün kullanacağın kelimeleri dikkatle seçmelisin.

İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız.

Parasal konularda emin olmadığın veya içine sinmeyen şeyler için harcamalar yapmamalısın. Bütçene sahip çıkmalı ve insanların senden faydalanmasına fırsat vermemelisin bugün.

Etrafındaki insanlarla daha sağlıklı bir iletişime sahip olman, vücudundaki gerginlikleri atmanda faydalı olabilir. Bugün güzel bir iletişim sağlamak için bazı fırsatlar sağlaman gerekebilir kendine.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve parasal konularda yeni gelişmeler için kendine zaman tanıman gerekebilir bugün. Yeni adımlar atmak, farklı stratejiler denemek için iyi bir plan yapabileceksin bugün. Sadece harcamalarda dikkatli olman gerekebilir.

20 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün hayata karşı kendinizi her zamankinden daha motive ve mutlu hissedeceksiniz. Bu durum güne güzel bir şekilde başlamanıza yardımcı olacak. Karar vermeden önce durumları kapsamlı bir şekilde değerlendirmeye özen göstermelisiniz. Sosyalleşin ve zihninizin güneş ışığı gibi etrafınızı aydınlatmasına izin verin.

20 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ve duygusal tarafın bugün her zaman olduğundan daha çok dikkat çekecek. Bu durumarkadaşlarının senin hakkında konuşmalarına sebep olabilir. Kendi işinin patronu olan bir İkizler burcuysan bugün yeni biralabilir, maddi anlamda önemli bir rahatlama elde edebilirsin. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, konuşkanlığın sayesinde kurumunun önemli adımlar atmasını sağlayabilirsin.

20 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinizi dolduruşa getirmek ve huzurunuzu kaçırmak yerine buna sebep olan durumların üzerinde durmalısınız. Sizin zorunda olmadığınız şeyler olabileceği gibi başkalarını da bu zorunluluğun gölgesinde tutmaktan vazgeçmelisiniz. Farkında olan takıntıya ve inada dönüşen her şey sizi zarara uğratabilir.

20 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle öğleden sonra maddi konularda sizi endişelendiren gelişmeleri sakin karşılamanızda fayda var. Planlarınızı tek başına ilerletmek için şartları zorlamamak gerekiyor. İş kapasitenizi doğru kullandığınızda her şey yolunda gidecektir. Ancak başkaları ile olan parasal çıkarlarınızı gözetmek için mücadele içindesiniz. Belki bu dönem ödemelerinizi yeniden düzenlemek yoluna gitmek gerekebilir.

20 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Endişelerinizin bittiği ve sağlık sorunu yaşıyorsanız iyileşeceğinizin haberlerini alacaksınız. Ayrıca aşk hayatınızda da gücünüzü gösterme potansiyeli...

20 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişime özen göstermen seni daha da ön plana çıkarabilir bugün. Haftanın başında insanlarla pozitif bir biçimde iletişim kurmanın faydası bütün bir hafta devam edebilir. O yüzden bugün bu konulara özen gösterebilirsin.

20 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size işinizle bağlantılı olarak öğretmek veya rehberlik etmek için bir avantaj sağlıyor. Perde arkasında yapılan işler meyvelerini vermeye başlayabilir, artık iyimserlik ve pratiklik arasında sağlıklı bir dengeye ulaşıyorsunuz. Karar verme becerileriniz çok keskin ve ilerleme hızınızı arttırıyorsunuz. Etrafınızdakilerin desteği, size olan inancı veya bilgeliği sayesinde, en yüksek potansiyelinize ulaşmanız için teşvik edilirsiniz. Arabuluculuk yapma, müzakere etme ve başkalarına adil davranma yeteneğiniz de bugün güçlü bir şekilde odaklanıyor ve çevrenizdeki insanlar sizi özellikle takdir ediyor. Kişiliğiniz, uyum yaratma yeteneğiniz sayesinde parlıyor.

20 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygular önemini kaybedecek. Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınız sizi olumlu yönlendirecek.

20 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

20 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili, İkizler burcu. Kuvvetli içgüdülere sahipsin ve sert yargılardan kaçınmalısın. Affedici ve şefkatli ol, inancında bir sıçrama yaşa ve hayallerini takip et. Beklenmedik fırsatlar sana gelebilir ve kendine yeni geldiğin gibi yeni ortaklıklar kurabilirsin.

20 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

20 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 03' 59" R
Ay
Kova
04° 17' 55"
Merkür
Koç
17° 09' 29"
Venüs
Boğa
01° 48' 47"
Mars
Koç
00° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 38' 01"
Uranüs
Boğa
22° 23' 06"
Neptün
Balık
28° 55' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 46"
Lilith
Başak
23° 24' 40"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>